2777
2789
من خیلی خودمو گم کرم اون لحظه ها وگرنه شماره اون خانمها رو میگرفتم یا حداقل یه کارایی میکردم اما دنیا رو سرم آوار شده بود. ریسک من قبلا هم نوشتم که یک به 414 بوده در مورد سندروم داون. بقیه ریسکشون پایین بود. چون آلفا فوتو پروتئین نصف رنج نرمال بود و من خوندم میتونه به خاطر داون باشه خیلی نگران شدم.
ممنونم ولی من علایم دیگه مسمومیت رو ندارم از وقتی شنیدم قندم بالاست باید رعایت کنم اینجوری شدم میترسم چیزی بخورم
قهر که می کنید مراقب فاصله ها باشید بعضی ها همین حوالی منتظر جای خالی برای نشستن می‌گردند . . .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ممنون از جوابتون

من چون پارسال یه سقط تو هفته 6 داشتم دکتر میگه چون سابقه سقط داری تا هفته 30 باید از شیاف یا آمپول پرولوتون استفاده کنی ضمنا الان هفته 15 بارداری هستم و شکر خدا هیچ گونه مشکلی ندارم ولی من شنیدم تو سه ماهه اول باید استفاده بشه تا زمانی که جنین جاش محکم بشه دیگه نمیدونم چیکار کنم ضمنا اگر آمپول پرولوتون بزنم دوزش 250 باشه یا 500 ؟ و تا کی استفاده کنم ؟
افرا عزیز،

1- بسیار متاسفم از وضعیتی که پیش آمده. ولی توجه کنید که شما الان مسئول جان یک نفر دیگر هستید بنابراین اولأ سعی کنید آرام باشید.
2- ریسک 1 به 414 جزو ریسک های بینابینی است. ابتدا از سایت fetalmedicine.com یک سونولوژیست خوب در تبریز پیدا کن و سونوی هفته 20-18 را انجام بده و از آنها بخواه که موارد ذیل را دقیقأ چک کنند
اگر یکی از مارکرهای خفیف سندرم داون یا آنومالی در سونوگرافی هفتة20-18 دیده شود، می‌توان ریسک اختلالات آنوپلوئیدی را به صورت ذیل اصلاح نمود:
1- مشاهدة یک‌کانون منفرد اکوژنیک در ناحیة قلب ، ریسک سندرم داون را 4 برابر می‌کند (یعنی اگر ریسک سندرم داون بین 1:1000-1:250 باشد زن باردار باید برای آمنیوسنتز ارجاع داده شود).
2- مشاهدة یک کانون اکوژنیک در روده ، ریسک سندرم داون را سه برابر افزایش می‌دهد (یعنی ریسک 1:630 در تست‌های غربالگری تبدیل به 1:210 تبدیل شده و بیمار باید برای انجام آمنیوسنتز ارجاع داده شود).
3- اگر جنین دارای یک کیست کروئید پلکسوس باشد، برای تفسیر آن باید به نتیجه تست‌های غربالگری مراجعه کرد:
اگر ریسک تریزومی 18 پایین و سن بیمار کمتر از 35 سال باشد، این یافته فاقد ارزش است؛ ولی در موارد ذیل زن باردار باید برای آمنیوسنتز ارجاع داده شود:
الف) یافتة غیر طبیعی دیگری در سونوگرافی گزارش شده باشد،
ب) سن مادر بیشتر از 35 سال باشد.
در کل کیست کروئید پلکسوس ارزش پیشگویی‌کنندة ضعیفی برای تشخیص اختلالات آنوپلوئیدی دارد.
علائم سونوگرافیک سه ماهه دوم در تریزومی ها
در صورت وجود بیش از یک مورد از مارکرهای خفیف ذیل، بیمار باید برای مشاورة ژنتیک ارجاع داده شود:
هایپوپلازی استخوان بینی، رودة اکوژنیک، افزایش ضخامت چین پشت گردن جنین، اتساع لگنچة کلیوی، سیستیک هایگروما، کلینو ‌داکتیلی (خم‌شدگی انگشت کوچک دست به سمت انگشت چهارم)، آترزی دئودنوم، هیدرونفروز، کوتاهی استخوان ران، هیپوپلازی و یا فقدان بند وسط انگشت پنجم ، وجود فاصلة غیر طبیعی بین انگشت بزرگ و انگشت دوم ، موج غیر طبیعی در داکتوس ونوسوس و یا هر گونه اختلال ساختاری یا رشدی در جنین.

آنوقت جواب سونوگرافی ات را با من چک کن. باز هم تاکید می کنم این تست ها برای اطمینان از سلامت جنین می باشد و نه برای دادن این همه استرس.
مامان منصوره عزیز،

1- آرامش ات را حفظ کن و رعایت نکات ذیل بد نیست
2- در دوران بارداری باید انتظار هر درد و بیماری جدیدی راداشت که اکثر آنها خیلی جدی نیستند و فقط دانستن این که این بیماری در دوران بارداری طبیعی است کفایت می کنه.
شایع ترین بیماری دوران بارداری تهوع صبحگاهی است که بر خلاف اسم آن در هر زمانی از روز میتواند باشد و معمولا با فاصله کمی بعد از مثبت شدن آزمایش به سراغ شما می آید. این علایم با گرسنگی و خستگی شدید تر می شود
بعضی اقدامات می تواند در این زمینه مفید باشد
از جمله :
1.اگر بلافاصله بعد از بیدار شدن از خواب احساس تهوع داشتید بیسکویت ساده Dry Cracker کنار تختخواب خود بگذارید و بعد از بیدار شدن وقبل از برخاستن مقداری از آن را بخورید
۲.در طور روز به دفعات زیاد ولی هر دفعه با حجم کم غذا بخورید.
۳.از غذاهای چرب یا سرخ کرده پرهیز کنید.
۴.حتماً مقادیر زیادی مایعات بنوشید.
۵.نوشیدنی های گیاهی حاوی زنجبیل یا نعناع نیز ممکن است مفید واقع شوند.
۶.ممکن است استفاده از باندهای مخصوص بیماری ناشی ازحرکت که بر روی نواحی خاصی در مچ دست بسته می شوند، مفید باشد
۷.به آرامی از جا برخیزید وبلافاصله بعد از غذا خوردن نخوابید
۸.از بو های تند پرهیز کنید
۹.در صبحگاه بعد از خوردن Dry Crackerتا 15 دقیقه بلند نشوید
.10نوشیدنی را حین غذا خوردن استفاده نکنید( نیم ساعت قبل یا نیم ساعت بعد)
cold food .11 به علت بوی کمتر مناسبتر ازHot food است
12.تهویه آشپز خانه را اثر اوقات روشن بگذارید
هنگام احساس تهوع روی یک صندلی نشسته و کمر خود را خم کنید بطوریکه سرتان بین پا ها قرار گیرد این وضعیت در رفع حالت تهوع کمک کننده است
مصرف دارو:
آمپول وقرص دیمن هیدرینات با تجویز پزشک برای این بیماری استفاده می شود
یا (ترکیبی از ویتامینB6 و آنتی هیستامین doxylamine)
علت های این بیماری:
متاسفانه هنوز علت دقیقی که باعث این علایم بشه شناخته نشده ولی یک سری تئوری ها وجودداره
از جمله:
بعضی معتقدند که تغیراتChemical بدن باعث این علایم می شود این تغیرات مثل افزایش ناگهانی در هورمون پروژسترون و افزایش اسید معده می باشد
همچنین محققان باور دارند که خستگی و استرس هم رل اساسی در این زمینه دارد
علت دیگر برای این بیماری را ساخت هورمون HCGدر بدن میدانندکه در هفته 12 که این هورمون رو به کاهش میرود احساس بهبودی در خانم باردار ایجاد می شود
(این هورمون همانی است که در خون یا ادرار اندازه گرفته میشود )
یک نکته جالب:
تحقیقات اخیر نشان داده مادرانی که تهوع صبحگاهی را تجربه می کند درصد سقط کمتری دارند نسبت به مادرانی که این علایم را ندارند

ممنون که به من انقدر لطف کردید کاشکی دکترهای ما قدری برای ما وقت میذاشتن امید وارم از خدا هر درخواستی دارین اجابت بشه آمین
قهر که می کنید مراقب فاصله ها باشید بعضی ها همین حوالی منتظر جای خالی برای نشستن می‌گردند . . .
سلام ازمایشگاه نیلو عزیز من امروز رفتم به دکترم گفتم برام fts سه ماهه اول بنویسه که بیام انجا انجام بدم.بهم گفت اینها رو انجام بده b-hcg,steriol,afp منم قبول نکردم گفتم fts بنویسه این ازمایشها چیه؟
میگویند بهشت زیرپای من مادر است.....به بهشت نمیروم اگر دخترم آنجا نباشد....آریساسادات من..
ببخشید من اگه برای آز غربالگری دوم بیام با توجه به اینکه از گلشهر کرج میام چقدر وطل میکشه جواب آز آماده بشه ؟ ممنون