2777
2789

سلام ،من آزمایش غربالگری اول ودوم طبیعی بوود وهمچنین سونوآنومالی غربالگری مرحله دوم‌ولی توآزمایش مرحله دو ntdرو علامت زده وریسکش ۱به۱۹۰۰زده خیلی نگرانم توبرگه هم زیرآزمایش نوشته باسونوگرافی های سریالی مقایسه شود؟توروخدا جواب بدین نگرانم‌ یعنی چی ان تی دی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من تازه باردار شدم یه سایتی هست به نام eparastar دات ir  هر شمارتو بهش میدی هر روز بارداری بهت می گه کی باید بری دکتر ، چی بخوری چی بپوشیو اینا ، دیگه لازم نیست سرچ کنم یا زنگ بزنم بپرسم هر روز خودش میگه ... عالیه .. من از قبل بارداری توش عضو بودم تا آخر یک سالگی داره ... گفتم بگم بچه ها استفاده کنن

سلام خیلی استرس دارم خواهش میکنم زود جواب بدین. نتیجه غربالگری اولم 

Nt=3.13

Papp-a= 9276.00mlu      mom=2.56

Free b-hcg 1.01 

Nb= present

Risk assessment

Down syndrome =1.1140

Age alone= 1.118

Equivalent age risk =28.5

Trisomy18/13=1:26000

دکترم گفته باید امینوسنتز کنم. ولی پیشنهاد داده برم پیش که متخصص جنسن اون نظر بده. میشه نظر شما رو هم بدونم.

باسلام .دوستم رفته غربالگری مرحله دوم انجام داده بهش گفتن سندرم دان خیلی پایین داره جنین .بنده خدا خیلی ناراحته روحیش خرابه می خاد بچه رو سقط کنه  تورو خدا راهنمای کنید. عکس ازمایشش اینه .

گیلدا عزیز، طبق تاریخ فوق سن جنین شما 19 هفته و 5 روز می باشد که با سونوگرافیک کاملأ مطابقت می کند و ...

سلام خسته نباشيد من توي آزمايشگاه نيلو چند وقت پيش آزمايش سلفري دادم كه بعد از ١٤روز كه بايد جواب رو ميگرفتم جواب رو به من ندادن و گفتن دستگاه ما در مرحله ي آخر دچار مشكل شده و آزمايش شما هيچ مشكلي نداره و دوباره ما با نمونه ي خون شما آزمايش رو انجام ميديم ميخواستم ببينم نمونه ي خون مگه تا چند وقت سالم ميمونه ممكنه خدايي نكرده نمونه ي خونم خراب شده باشه چون پنج روز بعد از تاخير جواب ،جواب آزمايشم رو دادن و نرمال برد ولي من همچنان به خاطر اون موضوع نگران هستم حتي من گفتم ميخوايد دوباره خون بدم گفتن نيازي نيست 

سلام سونوی ان تی من خوب و بدون مشکل بود ازمایشی که توی همون روز انجام دادم ریسک داون۱به ۵۱۱ ...

سلام دوست عزیز منم شرایطم مثل شماس برا من سندروم داون رو زده ۱ به ۶۵۳ شما رفتی غربالگری دوم یا نه چی شد نینیت حالش خوبه مشکلی نداشت من غربالگری دوم رو دادم الان منتظر جوابم ولی دوهفته طول میکشه دارم سکته میکنم

سلام من تازه باردار شدم یه سایتی هست به نام eparastar دات ir  هر شمارتو بهش میدی هر روز بارداری ...

اینجا هیچ کسی جواب نمیده گذشت اون موقع که جواب مردم رو میدادن برا جلب مشتری الان دیگه راهش رو یاد گرفتن چطوری هم جواب ندن هم مشتری داشته باشن با ۴تا دکتر بیشرف قرارداد میبندن اونام مشتری میفرستن براشون اینام تو آزمایش یه اشکال میندازن بعد با دکتر مادر بوبخت رو پاسکاری میکنن به اندازه کافی که از طرف چاپیدن میگن بچه سالمه مشکلی نداره کاری که با خود من کردن بیشرفا 

سلام بارداری اولم هست و جواب سونوم این هست لک دیدم سونو شکمی انجام دادم جوابش اینه میشه ببینید مشکلی نداره؟

کوچک رویایی من👶👶 دنیا اگر خودش را بکشد؛  به عشق من به تو  نمیتواند شک کند ؛تمام بودنت را حس میکنم😘😘👶👶👶😍😍
سلام دوست عزیز منم شرایطم مثل شماس برا من سندروم داون رو زده ۱ به ۶۵۳ شما رفتی غربالگری دوم یا نه چی ...

سلام عزیزم

من غربالگری دومم شد یک به 72

امینوسنتز شدم و جواب امینوم خداروشکر مشکلی نداشت

سونوهامم مشکل نداشت

نگران نباش 99 درصد مشکلی ندارن 

با سلام .این آزمایش رو انجام دادم دکتر گفت سندرم دان خیلی پایین دارید. خیلی ناراحتم میخام سقط کنم لط ...

عزیزم از روی ازمایش قطعی نمیگن سندروم داون داره

ازمایش فقط یک احتماله بعد امینوسنتز مشخص میشه که مشکل داره یانه 

ازمایشتون اعدادش مشخص نیس ریسکتون چند بود

نموداراش که همه تو محدوده نرماله 

2810