2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ممنون میشم منو از نگرانی دربیارین و جوابمو بدین من غربالگری مرحله اول رو انجام دادم که سونوی ان تی خداروشکر خوب و طبیعی بود ولی جواب ازمایش خونم رو دکتر گفت عدد  PAPP-A یه کم بالا نشون داده نوشته ۱۸/۱۳ دکترم منو دچار استرس و نگرانی کرده خواهش میکنم بگین این عدد مربوط به چیه؟ من هفته ۱۵ غربالگری دوم رو باید انجام بدم ؟ 

برای سلامتی تمام بیماران صلوات 💝

سلام من ٣٢ سالمه و بارداري اولم هست، سونو ان تي عددش ١/٧ بود و طبيعي ، جواب آزمايشم با ريسك متوسط ١/١٣٣٠ اومده كه نميدونم چقد وضعيتم بحرانيه يا خطرناكه، ميخوام سل فري بدم، هفته ١٣ ميتونم؟ 

سلام من ۲۷ سالمه وبارداری دوم ۱۶ هفته و۵ روز دیروز جواب ازمایش  کواد  رو گرفتم ویکی از ریس ...

سلام خوبی .نتیجه تست چی شد نی نی سالم بود؟ منم مشابه شمام

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  

سلام من غربالگريه اول nt2/7 crl45 بود آزمايش سل فري انجام دادم گفتن مشكلي نيست حالا برام اكوي قلب جنين نوشتن خيلي نگرانم يعني قلبش ممكنه سالم باشه چه مشكلي ميتونه داشته باشه؟

ميشه براي سلامتي ني ني كوچولوم صلوات بفرستين؟!😇😘

سلام لطفا راهنماییم کنین میترسم.

من هفته دوازده آزمایش غربالگری مرحله اول دادم.سونو تیغه بینی و nt 1.7 بود.آزمایش خون تریزومی 21 رو دکترم گفت ریسکش متوسط.گفت هفته پونزده بیا ازمایش ترکیبی بنویسم.این خیلی خطرناک؟

سلام سونوی ان تی من خوب و بدون مشکل بود

ازمایشی که توی همون روز انجام دادم ریسک داون۱به ۵۱۱ است و گفتن دوباره ازمایش باید تو هفته۱۶انجام بشه

عکسشو میزارم ممنون میشم راهنمایی کنید

بچه دومم هست و همسرم پسرعممه

سلام  من سونو غربالگری که دادم گفتن که پشت جفت لکه یا لخته خون دیده درست متوجه نشدم از بس استر ...

منم لخته خون داشتم که با استراحت جذب شد شایدم دفع نمیدونم

بسته به اندازه لخته داره

سلام. بارداری اولمه ۲۸ سالمه قبلا هم یه سقط داشتم. تو ۱۳ هفته فاصله جفت ۳۵ میلیمتر بود. تو ۱۶ هفته سونو دادم نوشته فاصله جفت تا os داخلی سرویکس ۱۵ میلیمتر. شنبه ویزیت دارم. نگرانم آیا احتیاج به سرکلاژ دارم؟ لطفا راهنماییم کنید.

با عرص سلام و خسته نباشید من دوقلو باردارم  نتیجه ی غربالگری سه ماهه اول(در هفته ی12انجام دادم) و (در هفته ی 15به پزشکم نشون دادم) و گفت همه چی طبیعی و نرماله منتهااز پزشکم خواستم واسم سونوگرافی برای تعیین جنسیت بنویسه که ازمایش و نگاه کرد وگفت انومالیه و در هفته ی 18واسه تعیین جنسیت برات سونو مینویسم.و سوال دیگه ای که ذهن من و مشغول کرده این هستش:حاملگی:twins-chorionicity unknown یعنی چی!!!!چرا هنوز کوریون اونا مشخص نیست?(ممنونم میشم به سوال من زود پاسخ بدین که از نگرانی من کاسته شه)

2810