2777
2789
نه نیازی نیست
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام و خسته نباشید خدمت کارشناس محترم تو هفته١٨ سونوگرافی جفت من رو internal os اعلام کرد ولی امروز که هفته ٢٢ هستم سونو دادم جفتم رو posterior low lying اعلام کرده می خواستم بدونم جفت پایین تر اومده لطفا جواب بدین
خدایا به امید خودت نه بنده های بیخودت
من تا دیروز حرکات نی نی رو کاملا حس میکردم ولی از دیروز عصر خیلی کم شده در حده ی تکون کوچیک نگرانم کرده همیشه صبح ها با حرکاتش بیدار میشدم ولی امروز هیچی فقط اب که خوردم یه کوچولو احساس کردم در صورتیکه تا دیروز ضربه میزد چکار کنم امروز جمعه اس کجا برم؟ امروز وارد هفته 30 شدم 29 هفته و 1روز
وان یکادالذین کفروالیزلقونک بابصارهم لما سمعوالذکرویقولون انه لمجنون وما هو الا ذکر للعالمین....خدای مهربونم شکرت...یا امام حسین ممنونتم...بردیا ناز من تو دنیای مامی هستی...
المیراااا نگران نباش همین که یه کوچولو هم تکون میخوره کافیه جاش داره کم میشه
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
کاربران گرامی : با پوزش فراوان، بدلیل افزایش حجم سئوالات کاربران در سایت آزمایشگاه نیلو و فقدان وقت کافی برای پاسخ گویی در این پیج، خواهشمندیم برای طرح سئوالاتتان به سایت آزمایشگاه نیلو (Niloulab.com) مراجعه نمائید... با تشکر مدیریت آزمایشگاه نیلو...
باسلام خدمت شما..من همسرم30سالشه چنروزپیش آزمایش3ماهه اول انجام دادnbنرمال بودازمایش ان تی3/1بوده درضمن تو13هفته4روزه..همسرم خیلی نگرانه میگه شایدخطرناک باشه خواهشاکمکم کنید..ان بی یاان تی نرمال کم خطرچنده؟؟
با سلام من چون از این سایت کلی اطلاعات گرفتم، برای ادای دین هم که شده گفتم سونوگرافی نرگس(دکتر افسانه واسعی) را معرفی کنم. من برای سونوی مرحله اول رفتم پیششون. واقعاً صبور و با دقت بودند. تمام موارد را به من و همسرم توضیح دادند. خلاصه به 1 ساعت انتظاری که کشیدیم، می ارزید(آخه از قبل نوبت نگرفته بودم) امیدوارم شما هم برید و راضی برگردید.
کاربران گرامی : با پوزش فراوان، بدلیل افزایش حجم سئوالات کاربران در سایت آزمایشگاه نیلو و فقدان وقت کافی برای پاسخ گویی در این پیج، خواهشمندیم برای طرح سئوالاتتان به سایت آزمایشگاه نیلو (Niloulab.com) مراجعه نمائید... با تشکر مدیریت آزمایشگاه نیلو...
2810