2777
2789
سلام و خسته نباشید

من حدود 3 ماه به دختر یک سال و نیمه ام به جای 5 سی سی 10 سی سی تونیک مینادکس دادم . یعنی 2 برابر مقداری که باید می دادم !! تازه دیروز متوجه اشتباهم شدم و این مکمل هم آهن بالایی داره .

حالا سئوالم اینه :

تو آزمایش cbc دخترم حدود دو هفته پیش فریتین 130 بود یعنی تو حداکثر مقدار. چون رنجش 7 تا 140 بود ! ممکنه به خاطر دور آهن بالایی بوده باشه که دریافت می کرده ؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نسترن بانو عزیز،

جذب آهن از دستگاه گوارش معمولأ تحت کنترل غلظت خون آن قرار می گیرد و مازاد بر نیاز بدن جذب نمی شود بنابراین به شرط انکه مشکلات گوارشی برای کودکتان ایجاد نکند جای نگرانی ندارد. سطح فریتین خوب است و جای نگرانی وجود ندارد.
2805
سلام. میخواستم بپرسم.....عفونت اداری چیه؟آیا مانع بارداری میشه؟
من شنیدم که با کورتاژرفع میشه؟آیا حقیقت داره؟ یعنی راه حلی غیر از کورتاژ داره؟ مثلا میشه با دارو رفعش کرد؟
ممنون
ستایش عزیز

برای تشخیص عفونت ادراری باید روی قسمت وسط ادرار صبحگاهی تست کشت و کامل ادرار انجام دهی. در صورت افزایش گلبولهای سفید و دیدن باکتری در آن ، نوع باکتری و آنتی بیوتیک مناسب تعیین شده و پس از مصرف آنتی بیوتیک مجدد تست فوق تکرار شود اگر ادرار پاک شود، دیگر مشکلی ندارید.
عفونت ادراری مانع بارداری نمی شود ولی می تواند منجر به سقط جنین و پارگی کیسه آب شود.
2810