2777
2789
سلام ازمایشگاه نیلو عزیز ممنون که سوالمو خوندید خواهر من تویکی از شهرهای کوچیک خراسانه که با مشهد 4 ساعت فاصله داره بخاطر همین میخوایم بدونیم با توجه به اینکه سونو nt 1.2 بوده ایا لازمه دوباره به مشهد بیاد یا تو هفته 18 هم میشه ازمایش بده اون موقع دیر نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام و خسته نباشید و تشکر از پاسخهای خوبتون.

من وقتی سونوی NT انجام دادم 11 هفته و 2 روزم بود و اندازه NT من 2.5 بود.
سونوگرافیست گفت NT من نرمال است. و نیازی به آزمایش غربالگری سه ماهه اول (Papp-a و Free BHCG ) هم نیست.
و فقط آزمایش کواد مارکر را نوشت که باید هفته 15 بدم.
میخواستم بپرسم با این عدد NT واقعا" مشکلی نیست؟ و نیازی به آزمایش دیگه ای نیست؟
در ضمن من 3 ماه قبل از بارداری آزمایش توکسوپلاسما دادم که IGG و IGM من بالا بود و تا زمان بارداری 2 بار دیگر این آزمایش را تکرار کردم اما همچنان هردو فاکتور Toxo برای من بالا بود و تغییری نکرده بود که وقتی با دکتر عفونی مشورت کردم با یقین به من گفت خطری نداره و میتونی باردار بشی....

با تمام این اوصاف من خیلی نگران وضعیت سلامت نینیم هستم. خواهش می کنم منو راهنمایی کنین.
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
2805
درضمن من روزی نیم لووتیروکسین وروزی1متفورمین میخورم و9ساعت ناشتابودم
سوال من ازشماآزمایشگاه محترم اینه
1.فاکتورهای زیر هرکدام بیان گرچه هستند
2.درروز17دوره از دوره های28تا32روزه رنج هرکدام بایدچقدرباشد؟؟
t4
t3 ria
t3upe
tsh
fsh
lh
lht
dhea-s
teset
e.diol
androstend
سلام

در تست غربالگری من ریسک ابتالا به تریزومی 18 مقدار 1:111 بود cut off رو هم ننوشته بود ولی نوشته بود لو ریسک
ایا این عدد نرمال است؟من هفته 11 و4 روز رفتم تست غربالگری

سندرم داون 1:10000 بود با کات اف 1:250
سلام من وارد هفته 13 بارداری شدم . جناب دکتر گرامی ضمن تشکر از شما سوالم اینه :
چقدر آزمایش غربالگری و سونوی ان تی ضروری هست . با توجه به اینکه 10 روز دیگه نوبت دکترم هست و تو ویزیت قبلی هم حرفی از این موارد زده نشد . می خوام بدونم تکلیفم چیه . و اگر ضرورض هست تا 10 روز دیگه دیر نمیشه ؟
خیلی ها تو شهر ما میگن نیازی نیست و دکتر من از بهترین دکترهاست اما اصلا از این دومورد حرفی نزده . خیلی بلاتکلیفم و نگرانم که شاید انجام ندادن این آزمایش و سونو یجور کوتاهی باشه و خدا نکرده مسئله ای پیش بیاد.
ضمن اینکه من دو بار در هفته 6 و هشت بارداری سونو انجام دادم که در اولی فقط ساک حاملگی دیده شد اما دومین نتیجه همه چی رو نرمال عنوان کرده بود. می دونم که سونوی معمولی با این سونو خیلی فرق داره اما خوب می خواستم اطلاعات کاملی از وضعیتم تا به اینجا به شما داده باشم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
ممنونم آزمایشگاه نیلو. ولی نرمال تا 60 یا 70 درصد چرا؟ مشکل چیه و باید چی کار کنم؟
بعد نمیشه برا من توضیح بدید چه آزمایشات و چه سونوهایی خوبه یه خانم باردار طی دوره انجام بده و اسمشون چیه؟
ممنونم.
روکسانا عزیز،

خلاصه ای از یک مقاله خوب را برای شما می گذارم

HPV and Pregnancy

Women who have HPV during pregnancy may worry that the HPV virus can harm their unborn child. But in most cases, the human papillomavirus does not affect the developing baby. Nor does HPV infection usually change the way a woman is cared for during pregnancy. It is important, however, that the obstetrician know if a woman has HPV.

Heres what women need to know about HPV and pregnancy.

Recommended Related to Sexual Conditions
Tests for Sexually Transmitted Diseases (STDs)
If you or your sex partner has unprotected sex with anyone else, you are at risk for a sexually transmitted disease, or STD. Ask your doctor to test you for STDs during your annual physical even if you have no symptoms. If you test positive, your sexual partners will need treatment. It may be embarrassing, but you must tell them they have been exposed. It can be a matter of life and death. STDs may be detected during a physical exam; through Pap smears; and in tests of blood, urine, and genital...
Read the Tests for Sexually Transmitted Diseases (STDs) article > >
Trying to Get Pregnant, No History of HPV

Women trying to become pregnant often ask if they need a specific test for HPV, just to be sure they are not infected with the virus. They dont.

If a woman has been having regular Pap tests, any abnormalities on those would have alerted her doctor to check further for HPV. Once a woman is pregnant, a Pap test will be taken at the first prenatal visit. If it shows abnormalities, the doctor will order more tests.

Additional tests could include an HPV test. Cells are collected from the cervix and analyzed in the laboratory to detect the high-risk types of HPV associated with cancer. Or the doctor may decide to do a colposcopy, in which a lighted device is used to closely examine the cervix for abnormal tissue changes.

Trying to Get Pregnant, History of HPV

A woman with a history of HPV should be sure her doctor knows. She should tell her doctor whether she has a history of genital warts, tissue changes in the cervix (such as an abnormal Pap test), or other problems. Her doctor will want to monitor her closely because more rapid cell changes can occur during pregnancy.

Pregnant, With HPV

No link has been found between HPV and miscarriage, premature delivery, or other pregnancy complications.

Also, the risk of transmitting the virus to the baby is considered very low.

If a pregnant woman tests positive for the high-risk types of HPV associated with cervical cancer, the doctor will monitor her during the pregnancy to watch for cervical tissue changes.

In some pregnant women with HPV, the tissue changes may increase during pregnancy. If possible, doctors postpone treatment because it may lead to premature labor.

If a pregnant woman has genital warts, the doctor will monitor to see if the warts get larger. Hormone changes during pregnancy can cause the warts to multiply or get larger. Sometimes the warts will bleed.

Depending on the extent of the warts, the doctor may postpone treatment until after childbirth. But if the warts get so big that they might cause an obstruction in the vagina, they may need to be removed before childbirth.

Genital warts can be removed surgically, with chemical treatment, or with painless electric current.

طبق این مقاله می بینید که زیاد جای نگرانی وجود ندارد.
پیو عزیز،

اسم سونولوژیستی که NT انجام داده است را در سایت fetalmedicine.com قسمت ایران چک کنید. اگر نبود نگران نباشید. هفته 15 تست کواد مارکر را انجام دهید.

آزمایشگاه آریا کرمانشاه با ما همکاری می کند.
مارال 60 عزیز،

تست های فوق بر اساس اینکه با چه روش آزمایشگاهی انجام شود نرمالهای مختلفی دارد. با نرمالهای همان آزمایشگاه و در محدود فاز لوتئال جوابتان را چک کنید. و هر کدام غیر طبیعی بود برایم بنویسید.
2810