2777
2789
با سلام می خواستم اگر ممکنه ازمایشهای منو بررسی کنین و نکات مهم لازم رو به من بگین.

WBC 7.8
RBC 4.3
HEMOGLOBIN 12.8
HEMATOCRIT 40.0
MCV 92.8
MCH 29.7
MCHC 32.0
PLATLET 289
NEUTROPHILS 48
LYMPHOCYTES 43
MONOCYTES 6
EOSINOPHILS 3
T4(CL) 7.8
T3(CL) 113
TSH(CL) 4.6
ANTI CARDIO G 0.6
ANTI PHOSPH G 0.7
ANTI CMV(IGM) NEGATIVE
ANTI TOXO(IGG) 0.5
ANTI TOXO(IGM) NEGATIVE
ANTI CMV(IGG) 1.2

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان سارا عزیز،

پس چطور میشه لب شکری بودن جنین و یا سالم بودن قلب جنین رو تشخیص داد؟
سونوگرافی هفته 20-18 استفاده می شود.

نه بهتر است با مشورت پزشکتان تست کواد مارکر را انجام دهید.

2805
مامان هانی عزیز،

CVS نمونه گیری از پرزهای جفت است که زیر 14 هفتگی انجام می شود.

آمنیوسنتز نمونه گیری از مایع دور جنین است که بالای 14 هفتگی انجام می شود.

قسمت اعظم این اختلالات در سونوگرافی هفته های بالا مشخص می شود.

با سلام . من به محض اینکه حامله میشم مخصوصا این حاملگی دوم با اینکه 10 هفته بود ولی زود باد کرده بودم و رنگ پوستم هم تیره شده بودتکرر ادرار هم داشتم میخواستم بپرسم این علائم به غیر از مسمویت حاملگی علت دیگه ای هم میتونه داشته باشه. با تشکر از راهنمایی هاتون
سلام و ممنون از جوابدهیتان.
من دقیقا می خوام بدونم چه سونوهایی باید طی دوره بارداری انجام داد؟ مثلا مثل همین ان تی و یا این آزمایشای غربالگری. یا این هفته هایی که کلا نوشتید طی دوره بارداری باید رفت برا سونو،سونوی معمولیه؟چون من الان 2 بار تو این حاملگی و 2 بار هم برا بچه اولم که سونو رفتم همش سونوی معمولی بود و تازه دارم این سونوها رو و این آزمایشا رو اسمشو می شنوم. من امروز رفتم سونو و نتیجش این بود:
تصویر یک جنین با پرزنتاسیون cephalic داخل کاویته رحم مشاهده می شود.
ضربان قلب و اکتیویتی جنین دیده شد. میزان مایع امنیوتیک نرماله. جفت posteriorقرار دارد. سن حاملگی بر اساس بثئ= 23 میلی و بی پی دی=36 میلی و به طور متوسط برابر 17 هفته و 1 روزه. ای دی سی هم مساوی 28/3/91
و اون جا پرسیدم برم ان تی گفت الان دیگه نمی شه و دیره و فقط آنومالی میشه بری و گرچه بهداشت بهم گفته بود سونو برا تشخیص ناهنجاری های جنین و مثلا این که کلیه و ... تشکیل شده و یا مثلا اختلالات ذهنی و... برم سونو ولی سونوی معمولی برام نوشته بود.
حالا نتیجه سونوم چی میگه؟ هیچ مشکلی نیست؟و اون پرزنتاسیون یعنی چی؟و پوزیتور؟
بعد این که با این که من هفته 18 ام ولی هیچ تکونی احساس نمی کنم. برا چک این چه کنم؟
یک دنیا ازتون ممنونم.
آرمان برتر عزیز،

جواب سونوگرافی شما نرمال است. با اطمینان 70-60%

با پیشرفت علم و تکنولوژی تقریبأ بیماریهایی که قابل تشخیص در دوران باروری می باشند در حال افزایش می باشد. به همین دلیل هم هر سال پروتکل های پی گیری مادران باردار تغییر می کند.
سلام آزمایشگاه نیلو عزیز
در تست کواد مارکر من afp 125.50 بود و mom 5.54 در هفته 15 و ntd 1:5 . دکترم گفت ntd نقص لوله عصبی هستش. چقدر احتمال داره اشتباه شده باشه ؟ این مقدار afp زیاده یا کمه ؟ آیا این نقص در سونوگرافی دقیق ، می تونه دیده بشه ؟ من قرص های اسید فولیک رو از قبل از بارداری می خوردم پس چرا دچار نقص لوله عصبی شدم ؟
2810