2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیلوی عزیز من به حساب خودم هفته 7 سونوی واژینال انجام دادم و فتال پل مشاهده شد ..... برای قلب 20 روز دیگه بهم نوبت داد ........ به نظر شما چرا قلب دیده نشد ؟؟؟
نیما یوشیج در جشن 1 سالگی پسرش نوشت : پسرم ... یک بهار ، یک تابستان ، یک پاییز و یک زمستان را دیدی ... از این پس ، همه چیز جهان تکراری ست جز ... مهربانی
نیلوی عزیز من به حساب خودم هفته 7 سونوی واژینال انجام دادم و فتال پل مشاهده شد ..... برای قلب 20 روز دیگه بهم نوبت داد ........ به نظر شما چرا قلب دیده نشد ؟؟؟
نیما یوشیج در جشن 1 سالگی پسرش نوشت : پسرم ... یک بهار ، یک تابستان ، یک پاییز و یک زمستان را دیدی ... از این پس ، همه چیز جهان تکراری ست جز ... مهربانی
فروغ عزیز،

سوالها :
1- در بعضی سایتها امکان تشخیص بیماریهای
•اسپاینا بیفیدا (نقص در تشکیل کامل ستون فقرات و بیرون‌زدگی نخاع)، آننسفالی (اشکال در تشکیل کامل مغز)، و سایر نقائص ساختمان بدن هنگام تولد.
•عدم بلوغ کامل ریه‌ها.
با آمنیوسنتز ذکر شده که این امکان توسط مشاور ژنتیک دکتر کریمی نژاد رد شد و فقط به بررسی کروموزومها اشاره شد .
اختلالات طناب عصبی می تواند بعلت اختلالات کروموزومی باشد و تشخیص این اختلالات با سونوگرافی می باشد.
جهت بلوغ ریه ها آمنیوسنتز در انتهای بارداری و اندازه گیری لسیتین و اسفنگومیلین انجام می شود. و با کار روتین آمنیوسنتز به منظور کاریوتایپ و بررسی اختلالات کروموزومی انجام می شود فرق می کند.

آیا ممکنه مرکز ژنتیک دیگه ای اونها رو هم چک کنه یا اصلا امکان پذیر نیست و اطلاعات سایت اشتباه بوده ؟ اگر فقط بیماریهای کروموزومی قابل تشخیصه آیا بهتر نیست به نتیجه غربالگری سه ماهه اول و دوم اکتفا کنم؟ وآمنیو رو انجام ندم؟
از آنجائیکه ریسک شما در محدود بینابینی قرار گرفته در تمام دنیا تصمیم به انجام آمنیوسنتز را بر عهده خود بیمار می گذارند.

2- در سایت fetal medicine در مورد آمنیو سنتز علاوه بر افزایش 1 درصدی خطر سقط ، افزایش خطر سندرم زجر تنفسی (respiratory distress syndrome) و پنومونی (pneumonia) نیز ذکر شده که باز توسط مشاور ژنتیک رد شد و فقط خطر سقط رو تائید کردند . این دو مورد آخر یعنی چی ؟ و چقدر احتمال رخ دادنش هست ؟
احتمال رخ دادن آن خیلی کم است

با توجه به این نتایج و مطالب و اینکه من و همسرم و پدر مادر های هر کدوممون فامیل نیستم و سابقه بیماری کروموزومی در فامیل ندارم آیا لازم است بخاطر 36 ساله بودنم آمنیوسنتز رو انجام بدم ؟ در واقع نگران این هستم که انجام دادنش ضروری نباشه و فقط بخاطر راحت شدن خیال خودمون انجام بدیم و احیانا آسیبی به بچه برسه ؟
بسیاری از بچه های داون در زنان جوانی که هیچ سابقه فامیلی ندارند دیده می شود.
lovely عزیز،

برای تست کواد مارکر حتما باید آزمایش و سونو را در یک روز انجام داد؟
اجباری نیست ولی اگر پزشکتان می خواهد حتمأ در یک روز انجام شود به توصیه پزشکتان عمل کنید.

آزمایشم شنبه هست میتونم سونو رو فردا بدم؟در نسخه سونو نوشته سونو حاملگی. دکترم گفته حتما هر دو را در یک روز انجام بدم.در ضمن سونو NT را انجام ندادم.تاریخ آخرین پری 26/5/90 بوده.اگه میشه سن حاملگی رو هم بهم بگید.
سن جنین 3+18 می باشد.
سلام وقتتون به خیر
من در هفته 12 بارداری هستم .قبلا 2 تا سقط در وسط هفته 9 بارداری داشته ام. چون قلب جنین متوقف شده بود .که هر دو قلب داشتند.
الان هیچ علایم بدی ا جهت درد یا لک بینی و غیره نارم و برای سونو ان تی 4 روز دیگه نوبت دارم .اولا چطور قبل از سونو ادم می تونه بفهمه بچه سالمه یا نه؟ایا ممکنه برای جنین اتفاقی مثل عدم رشد پیش بیاد ولی هیچ علائمی نداشته باشه؟
دوم اینکه : گاهی زیر ناف یا پاییین شکم سمت راست حالاتی مثل حرکت ماهی ر اب رو حس می کنم ایا ممکنه تکون بچه باشه ؟.یا خیلی زوده هنوز؟ ممنون
Lilypie Premature Baby tickers
سلام آقای دکتر

می دونم سوالم ربطی به موضوع اینحا نداره

ولی اگه میشه کمکم کنین . . . ممنون میشم

هفته 18 بارداری هستم . چند روزی بود حرکات خفیفی از جنیتم احساس میکردم

ولی 2 روزه اصلا تکون نخورده . . . دارم دیوونه میشم

نمی تونم جلو گریه مو بگیرم

کمکم کنید
تحویل نمیگیرم سالی که بی تو باشد ...جایت حسابی خالیست ...
سلااااااااااااام
اول خیلی خیلی ممنونم که جوابمو دادین بعدش باید بگممممممممممممم که دکترم از روی همون دستگاه سونوی معمولی که تو مطبش بود دو هفته عقب ترم برگردوند از این سونوهای برفک دار قدیمی بود به منم نشون داد نی نی
مو

لازم به توضیح است که شما در پاسخ به سوال من که نوشته بودم:(من یه سوال دارم الان دقیقا 13 هفته و 7 روزمه(از روی تاریخ پریودم ) ولی سری پیش که رفتم دکتر هفته مو دو هفته عقب برگردوند یعنی با حساب دکتر الان هفه 12 هستم و دکتر برام سونو گرافی نوشته برای تشخیص سلامت جنین که من از رادیولوژی برای شنبه وقت دارم که میشه 14 و 4 روزم........نمی دونم این سونو همون ان تی هست یا نه چون دکترم رو برگه نوشته تشخیص سلامت جنین و ان تی ننوشته

حالا سوالم اینه که آیا برای انجام این سونو و تشخیص سلامت دیره یا موردی نداره )

از من پرسیدین که طبق سونو سن جنین چقدره و چرا دکتر دو هفته کمتر گفته سنشو؟

فتبارک الله احسن الخالقین.....خدایا شکرت به خاطر فرشته نازم
کارشناس محترم سلام و خسته نباشید.
من وقتی 15 هفته ام تمام شد به توصیه دکتر ازمایش غربالگری مرحله اول را انجام داد. 30 ساله هستم اما جواب ها با دوستی که همزمان با من داد و بارداریمون هم با همه فقط او 25 ساله هست خیلی فرق داره. می خواستم راهنماییم کنید:
afp:37.1u/ml
ue3:2.30ng/ml
hcg:32872.0miu/ml
inhibin a:346.9pg/ml
risk assessment(at term)
osb:1:30600
down syndrome:1:2580
age alone:1:1120
equivalent age risk<15.0
trisomy 18:1:99000