2777
2789
یه سوال دیگه هم داشتم
هموگلوبین 7 در 25 هفتگی البته ماه پیش 2 واحد خون گرفتم اگه آزمایش بدم و در همین حدودا بود باید دوباره خون بگیرم آیا برای جنین ظرر نداره شما چی پیشنهاد میکنید در ضمن فرتینم هم خیلی بالاست و قرص آهن رو گفتن که نخورم و قطع کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ممنون که جواب دادین، ولی من الآن تماس گرفتم با آزمایشگاه و به من گفتن که حتما باید در هفته دوازده باشه که خب من نیستم، یعنی مشکلی هست که من تست رو در اواخر هفته 11 مثلا 11+6 روز انجام بدم؟
یعنی گفتن که باید دوازده هفته تموم بشه و می خواستند که 12+2 روز به من وقت بدن که می شد تاریخ 12 آذر ولی الآن من تاریخ 9 آذر وقت گرفتم که می شه 11+6، دکتر هم برام آزمایش رو برای تاریخ 6 آذر نوشته که گفته تا یک هفته، ده روز بعدش می تونم بدم
راستش با این جوابی که آزمایشگاه بهم داد یه کمی گیج شدم
سلام من 25 سالمه و فردا میرام تو 8 هفته و دکترام برام از خون نوشته که یکی از موارداش قند گلوکز هست !همون که 50 گرم قند میدن بخوریم 1 ساعت بعدش خونمیگیرن دوباره خیلی میترسم چون از خیلی ها شنیدام که وقتی قند ازمایشگاه رو خوردن حالشون خیلی بد شده ممکن راهنمایم کنید آیا حقیقت داره و برای چی این اتفاق میفته چطور باید جلوی این کار و گرفت؟؟
1 سوال دیگه من 13 مهر روز آخر پریودام بوده موعدی پریهام 7 هر ماه بوده که ابان ماه متوجه میشم که باردارم درسونو (وازینال)که دکتر برام انجام دا بهم گفت در 21 آبان ..گفت 6 هفته و3 روز به نظرام زیاد گفته و اشتباه کرده نظر شما چیه !

ضمنا من به علت تنبلی شدید تخمدان از 10 ماه پیش تا الان روز 3 تا متفورمین میخورام الانم برام 50 تا شیاف پرژسترون نوشته که دارم استفاده میکنم خوردن متفورمین در ازمایشم خللی ایجاد نمیکنه چون سومین قرص رو ساعت 10 شب میخورام و 8 صبح باید برام از بدام ناشتا !
کارشناس محترم آزمایشگاه نیلوسلام
من یکشنبه یعنی در 12 هفتگی برای انجام آزمایش غربالگری و سونوی ان تی به مرکز شما مراجعه کردم که نتیجه آن به شرح ذیل میباشد . خواهشمندم من را راهنمائی کنید چون بنده متوجه نشدم.

Value unit corrected mom
Fbhcg 41.00 ng/ml 1.53
Papp 1718 mu/l 0.69

Fetal heart activity: present
Fetal heart rate : 131 bpm
Bpd : 18 mm
Fl : 7 mm
Crl : 63 mm
Nuchal translucency : 0.93 mm
Nasl bone : present
Skull and brain : appears normal
Spine : appears normal
Abdomen : appears normal
Stomach : visible
Bladder : visible
Hands: both visible
Feet : both visible
Twin2anatomy: n/a

نمودار nuchal translucency : از عدد 60 مقداری گذشته
سونوی ان تی
Amniotic : normal
Placenta : posterior/low lying
Fetal heart rate ; 131 bpm
Crl: 63mm
Bpd: 18 mm
Hc : 68
Fl : 7mm
Average us gestational age : (12)w+(5)d+/-1w
Nt : 0.93

OB Report
GA(LMP): (12)w+(0)D
Avearage US GA (12)w+(5)D
NT: 1(0.93)2(0.91)3(.85)
سلام آقای دکتر.ممنونم از زحماتتون.سوال من اینه:
دکترم سونوی ان تی و آزمایش غربالگری رو برای هفته یازدهم نوشته.یعنی هفتم
اذر که برای آزمایش و سونو میرم جنینم ده هفته و پنج روزشه.
میخواستم بدونم آیا زودتر از یازده هفته تمام تشخیص درستی میشه داد؟با توجه به 11+0 تا 13+6
مشخصه ان تی جنین در این هفته باید چند باشه تا در محدوده نرمال حساب بشه؟
LilySlim Weight loss tickers
سلام عزیزان

من یه سوال دارم الان دقیقا 13 هفته و 7 روزمه(از روی تاریخ پریودم ) ولی سری پیش که رفتم دکتر هفته مو دو هفته عقب برگردوند یعنی با حساب دکتر الان هفه 12 هستم و دکتر برام سونو گرافی نوشته برای تشخیص سلامت جنین که من از رادیولوژی برای شنبه وقت دارم که میشه 14 و 4 روزم........نمی دونم این سونو همون ان تی هست یا نه چون دکترم رو برگه نوشته تشخیص سلامت جنین و ان تی ننوشته

حالا سوالم اینه که آیا برای انجام این سونو و تشخیص سلامت دیره یا موردی نداره

لطفا کمکم کنین خیلی سردر گمم
فتبارک الله احسن الخالقین.....خدایا شکرت به خاطر فرشته نازم
سلام . من امروز 30 هفته و 2 روز بودم که سونو دادم. این تاریخ حاملگی براساس پریودمه که همیشه منظم بوده اما میخواستم بدونم این اندازه ها در این سن جنین طبیعی هست؟
bpd=79mm
fl=62mm
hc=281mm
ac=261mm

اما در عکس سونو سن حاملگی رو

براساس bpd زده 32 خفته و 0 روز
براساس hc زده 30 هفته و 6 روز
براساس fl زده 32 هفته و 2 روز

آیا این اختلافها در تاریخ طبیعی هست؟ در ضمن من سونو هفته 12 و سونو هفته 20 که دادم اختلاف خاصی وجود نداشت فقط در حد یکروز بعضی پارامترها با هم فاصله داشتند. این اختلاف در این سن نگران کننده است؟
سلام آقای دکتر
Rubella Single Test (IgG): not Detected که دکتر گفتن باید بعد از زایمان واکسینه بشی ، میشه بیشتر توضیح بدین... آخه من سال ۸۴ یا ۸۳ سرخچه را زده بودم , آیا بخاطر rh مثبت هست؟
Hemogolobin 8.9g/dl (12-16)
mcv = 62
mch= 20
mchc 32.2
که گفتن ۳ تای اول پایین هست و آخری خوبه و به احتمال زیاد مینور هستی و قرص آهن نوشت که ۴ هفته دیگه دوباره آزمایش بدم . میشه نظر شما رو هم بدونم.

من در هفته ۱۵ هستم

سلام ....... میخواستم بپرسم فتال پل چی هست ؟؟؟؟؟؟ و قلب جنین کی دیده میشه ؟؟؟؟؟؟
نیما یوشیج در جشن 1 سالگی پسرش نوشت : پسرم ... یک بهار ، یک تابستان ، یک پاییز و یک زمستان را دیدی ... از این پس ، همه چیز جهان تکراری ست جز ... مهربانی