2777
2789
منصوره (مامان ماهان) عزیز،

طبق سایر پارامترهای اسپرموگرام مشکل حادی در بارداری وجود ندارد. من بسیاری از موارد بدتر از مورد فوق را که منجر به بارداری شده است را دیده ام. دقیق از همان پزشک سئوال کنید که علت اصلی این مشکل که اعلام کرده اند چیست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آقای دکتر ایشون فقط دور همون بند خط کشیدن و گفتن این مهمه در صورتی که تو خیلی از آزمایشگاه ها اصلا این جواب تو بندهای جواب اسپرموگرافی نیست درسته؟
قهر که می کنید مراقب فاصله ها باشید بعضی ها همین حوالی منتظر جای خالی برای نشستن می‌گردند . . .
با سلام خدمت شما و تشکر از جوابتون .من سوالم رو صفحه ی قبل مطرح کردم در مورد گالاکتوزمی .الان سوال اصلی من اینه که بعد از به دنیا اومدن نوزاد چیکار باید بکنم ؟ ایا شما این ازمایش رو انجام میدین؟؟؟؟ ایا هنوز هم باید این ازمایش به خارج از کشور فرستاده بشه؟ اگر اینطوره تقریبا یکماه طول میکشه تا جوابش بیاد تو این مدت اگر نوزاد از شیر مادر استفاده کنه مشکلی براش پیش نمیاد ؟؟؟ ایا اگه از اول تشخیص داده بشه و شیرش عوض بشه نوزاد بهبود پیدا میکنه و میتونه زندگی طبیعی داشته باشه؟؟؟؟؟
سلام

خیلی خیلی متشکرم آقای دکتر عزیز

از اینکه وقت میذارید و جواب ما رو میدید ممنون

کار بزرگی میکنید . . .

فقط سوالی برام منده که چرا احتمال تریزومی 13 و 18 غلاوه بر 21 برای من محاسبه نشده

لازم نبوده یا درخواست آزمایشم کامل نبوده ؟

ممنونم

در ضمن من واکسن کزاز هم نزدم و 10 سال آن هم گذشته
کی باید بزنم و آیا الان که هنوز نزدم برای جنین خطری نیست ؟

باز هم ممنون
تحویل نمیگیرم سالی که بی تو باشد ...جایت حسابی خالیست ...
سلام من تو ازمایش ادرارم که هفته 8 انجام دادم جلوی میزان کتون 3 تا علامت مثبت بود و پوزتیو نوشته میتونم بپرسم یعنی چی؟
قدر تنی از پیرهنی فاصله داریم.وای از تو چقدر سخت است همینقدر جدایی.
با سلام:
آزمایش ها و سونوگرافی های معمول بین هفته 18 تا 30 بارداری چیست؟
سپاسگزارم
گاه می اندیشم چندان هم مهم نیست همین مرا بس که... کوچه ای داشته باشم و باران... و انسان هایی که در زندگیم باشند که زلال تر از باران هستند.
با سلام
هفته 20 هستم و حجم مایع دور جنین من 85 است
آب و مایعات زیاد می خورم
ولی چون شاغلم نمی تونم آنچنان استراحت کنم
می خواستم ببینم آیا این موضوع مشکل سازه؟
آیا نوشیدن مایعات و استراحت باید هردوشون باشند تا مشکل برطرف شه؟
تحرکم نسبت به قبل خیلی فرق نکرده ولی امکان کم کردنش هم نیست
لطفا کمکم کنید
آتنا عزیز،

سوال اصلی من اینه که بعد از به دنیا اومدن نوزاد چیکار باید بکنم ؟
روز سوم تا پنجم تولد تست را می توانید انجام دهید

ایا شما این ازمایش رو انجام میدین؟؟؟؟
بله ، سه روزه هم آماده می شود

ایا هنوز هم باید این ازمایش به خارج از کشور فرستاده بشه؟
خیر

اگر اینطوره تقریبا یکماه طول میکشه تا جوابش بیاد تو این مدت اگر نوزاد از شیر مادر استفاده کنه مشکلی براش پیش نمیاد ؟؟؟

چرا عقب ماندگی با میزان کم ایجاد می شود.

ایا اگه از اول تشخیص داده بشه و شیرش عوض بشه نوزاد بهبود پیدا میکنه و میتونه زندگی طبیعی داشته باشه؟؟؟؟؟
بله ، زندگی طبیعی خواهد داشت.
اندیشه عزیز،

فقط سوالی برام منده که چرا احتمال تریزومی 13 و 18 غلاوه بر 21 برای من محاسبه نشده

لازم نبوده یا درخواست آزمایشم کامل نبوده ؟

باید گزارش شود. به همان آزمایشگاهی که مراجعه کرده بودید تماس بگیرید و علت را جویا شوید.

در ضمن من واکسن کزاز هم نزدم و 10 سال آن هم گذشته
کی باید بزنم و آیا الان که هنوز نزدم برای جنین خطری نیست ؟
حداقل تا هفته 35 بزنید ولی هر چه زودتر بزنید بهتر است.
2810