2777
2789
عنوان

بنظرتون این سرویس 25 میلیون گرونه؟(آخه خیلی خوشگله دلمو برده بخدا)

| مشاهده متن کامل بحث + 19705 بازدید | 124 پست

خواهری بجای خریدن اینا برو برای بچت یه سرویس طلا بخرواسه نوزادم هس اگه دختره..بازم اگه پسره یه دستبند ویه مدال ون یکاد بخر هم طلاس باارزشه هم واسش میشه آینده...درضم اون وسایل فقط واسه چندسال کودکیش به درد میخوره بزرگ بشه باید بزاریش کنار ....یا واسش حساب بازکن پس انداز...من عمرا بزارم خانوادم واسه سیسمونی اینا رو بخرن یا اصلا خودمم نمیخرم فوقش فقط یه تخت میخرم اونم خیلی ارزونشو ....

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
نمیارزه تازه تختش مخصوص نوزادیه فوقش یکسال استفاده کنی ۲۵ میلیون برا یکسال اونم اگه تو این یکسال توش ...

نه تبدیل میشه 

یه دونه فکر کنم قید میگف بهش میدن بهم بعدا تبدیل میشه به نوجوان 

موفقیت اجاره ای هستش،هر روز باید براش بجنگی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم در عین احترام به نظرت اما اصلا قشنگ نیست و 

برای بچه خیلی دلگیره

چون با بچه ها سر و کار دارم اونا وسایل رنگی و فانتزی رو 

خیلی بیشتر دوست دارن

با یک دوم این قیمت می تونید جنس خوب و مناسب

علاقه و ذوق کودک بگیرید

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

سرویس خوابم تموم چوبه کنده کاری شده پارسال خریدیم ۷تومن البته بدون تشک ها با تشک ۸ونیم شد ....حالا نمیدونم اینا چرا به این قیمت میدن....

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
سرویس خوابم تموم چوبه کنده کاری شده پارسال خریدیم ۷تومن البته بدون تشک ها با تشک ۸ونیم شد ....حالا ن ...

حالا بازم فکر میکنم ببینم

این تازه ارزونش بود همین مدل بالسا داره میده 53 فکر کنم 

موفقیت اجاره ای هستش،هر روز باید براش بجنگی

قشنگه ولی نه برای اتاق بچه .اتاق بچه باید شد باشه 

یکم هم به قول دوستان مدل مامان بزرگی هست .

واینکه خیلی گرونه . تخت که بزودی کوچیک میشه .بچه  هم انقدر با وسیله میکوبه این ور و اونورش همه رنگش خش بر می داره بعدم با مداد وخودکادر  و برچسب به وسیله گند میزنه

۷سالگی به بعد هم خودش صاحب سلیقه و نظر میشه دلش میخواد وسایل اتاقش رو عوض کنی .

با این پول براش سرمایه گذاری کن برای آینده و هروقت داشتی بیشترش کن تا بزرگ شد یه پول خوب دستش رو بگیره

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری