2777
2789
من تا حدود زیادی به مسائل حقوقی آشنا هستم و چند سال پیش برادر شوهرم یه خونه خرید و مشکل پیدا کرد و شوهرم از من خواست دادخواست تنظیم کنم و کمکشون کنم خونه هم به نام برادرشوهر و خانمش بود من با کمک چند تا از دوستام که وکیل هستند کارشون رو انجام دادم و حتی تا تبریز هم رفتم و بااینکه زبونشون رو نمی دونستم تو دادگستری اونجا دادخواست تنظیم کردم و چند بار رفتم و اومدم بالاخره حکم دادگاه به نفع اونها صادر شد و سند خونه شون رو گرفتن ولی حتی یه تشکر هم از من نکردن الان هم برادر شوهرم یه دعوای دیگه می خواد مطرح کنه و ازیه شرکت شکایت کنه شوهرم از من می خواد که همه کارهاشو انجام بدم تا کارش راه بیفته با اینکه اوندفعه هم به شوهرم گفتم اینها قدرشناس نیستند و برای دلخوشی من یه تشکر زبانی هم نکردن الان می خواد کارشونو انجام بدم به نظرتون چیکار کنم ؟
یعنی الان تو وکیلی برادر شوشوت بره یه وکیل بگیره؟؟؟؟

زشت نیست بنظرت؟؟؟ اگه خودت نیاز به کمک داشتی و برادرشوشو وکیلت میگفت انجام نمیده بری یه وکیل بگیری تاپیک برعکس نمیزدی؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انجام بده
ولی به شوهرت بگو که اگه اونا خودشون ازم خواستن انجام میدم
اینجوری هم غرور اونا میشکنه
هم وقتی ازت خواستن میتونی با لحن شوخی بهشون بگی دفعه ی پیش یه تشکرم نکردینا
و حرف دلتو هم زدی
پسرم حسینم ممنون که اومدی و زندگی مارو زیباتر کردی خدایا شکرت
منم روحیه تو رو دارم وقتی دیگران رو تو سختی می بینم از هیچ کمکی دریغ نمی کنم ولی اگه کسی قدر این حسن نیتمو ندونه دیگه کاملا باهاش سرد میشم و هیچ کاری حاضر نیستم براش انجام بدم درکت میکنم ولی نمیدونم چی بهت بگم
CafeMom Tickers
انجام بده
ولی به شوهرت بگو که اگه اونا خودشون ازم خواستن انجام میدم
اینجوری هم غرور اونا میشکنه
هم وقتی ازت خواستن میتونی با لحن شوخی بهشون بگی دفعه ی پیش یه تشکرم نکردینا
و حرف دلتو هم زدی
پسرم حسینم ممنون که اومدی و زندگی مارو زیباتر کردی خدایا شکرت
آدم اگر یکی کوچکترین کاری انجام بده هزاربار تشکر میکنه و درصدد جبرانشم هست.حالا که اینجوری نیستن کمکش کن ولی از اول باهاش طی کن
یه دانه ز تسبیح نماز سحرت را ..ای دوست بنام من درمانده بینداز.التماس دعا دارم.
واقعا چرا بعضیها ازسر بیشعوری نون خودشون رو اجر می کنن
تشکر وقدر دانی از زحمت دیگران لطفشون رو چند برابر میکنه چرا این ادما کاری میکنن که دیگه دلت نخواد یه قدم براشون برداری
خیلی کم خرد هستن
CafeMom Tickers
من وکیل نیستم و کار وکالت هم زیاد بلد نیستم ولی واقعا" از هیچی دریغ نمی کنم به خاطر شوهرم واقعا" اگه مشکلی داشته باشن مثل خونواده خودم می دونمشون ، از دوستام خیلی کمک می گیرم و حتی از همکارام که خودشون وکیل هستن خواهش می کنم برای متن شکایت راهنماییم کنن و واقعا" به هر دری می زنم تا بهترین شکایت رو تنظیم کنم ولی می بینم فقط توقعشون بیشتر میشه و شوهرم هم زیاد به روش نمی یاره که مثلا" من کاری براشون انجا م دادم خودشم خیلی غرور داره .
گناه داره ....اینبارم یه کمکی کن.... اگه تشکرنکرد دفهه بعد هراتفاقی هم افتاد محلم نزار.....خدا بهت چندین برابر اون کارو میده
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
2810