2777
2789
عنوان

شوهرم گفت اگه مامانت زنگ بزنه بهم بهش فحش خار و مادر میدم😥😟

| مشاهده متن کامل بحث + 1528 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفت اگه زنگ بزنه فحش خار و مادرش میدم 

گفتم بی کس و کار نیست تو بخوایی  فحش بدی 

گفت آره کس و کارش تویی فقط 

بعدم منو هل داد و رفت 

دنیای قشنگیه 🖤ولی به ماچه 😜😜😜تنها کسی که قلبت را نخواهد شکست همان کسی هست که ان را ساخته است........ ❤❤❤

بگو تو فقط اینکارو بکن منم در جا ننه ات زنگ بزنه یا ببینمش بدتر از اون فحش ها رو کشیدم بهش! با آدم ... باید مثل خودش حرف بزنی تا بشینه سرجاش و از توهم بیاد بیرون

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙
گفت اگه زنگ بزنه فحش خار و مادرش میدم  گفتم بی کس و کار نیست تو بخوایی  فحش بدی  گف ...

عکس العملش عجیبه!!!برا چی واسه یه تلفن اینقدرررر واکنش نشون داد!!!

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

چون گفتم مامانت زنگ بزنه جوابشو نمیدم 

میگه تو طرف خونوادتی

دنیای قشنگیه 🖤ولی به ماچه 😜😜😜تنها کسی که قلبت را نخواهد شکست همان کسی هست که ان را ساخته است........ ❤❤❤