2777
2789
عنوان

خدا نصیب گرگ بیابان نکنه آقا قرص الکی نخورید رحم کنید به خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 10838 بازدید | 31 پست

داروهای اعصاب رو پزشک با دوز پایین شروع میکنه میبره بالا...بعد به همین روال با دوز میاره پایین قطع میکنه ...حالا شماسرخود این داروها رو میخورین میزنه رگ مغز رو پاره میکنه ها خواهرااا نخورین بخصوص این سرترالین خیلی خطرناکه حتی پزشک میگف یدفعه ای قطع کردنش خطرناک تره تشنج اینام میاره ....مگه شوخی این داروها ...هی میگن مسکن هم نخورین این برداشته سرترالین خورده ...متاسفم تو این زمونه انگار بیسوادن ...خواهر برو ماست بخور دیگم دارو نخور تپش قلب گرفتی آیه الکرسی بخون آرومت کنه دارو چیه آخه...شوهری من هروقت مریض بشه ها یدونه هم دارو نمیخوره بکشیش هم نمیخوره اونقدر لیمو وپرتقال وشیر میخوره خوب میشه

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ی بار از حرص هفت هشت تا پروپرانول و لورازپام خوردم سه شب بيمارستان بودم😁😁😁😁

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم  نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم  به خواسته هاش راحت نمیرسه😊 برای همه خواسته هام می جنگم و باید بهشون برسم
داروهای اعصاب رو پزشک با دوز پایین شروع میکنه میبره بالا...بعد به همین روال با دوز میاره پایین قطع م ...

یا خدا دیشب شیر خوردم الانم  دارم ویتامین سی جوشان میخورم رگ مغز یاعلی 

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏
اسی دوز چند خوردی؟ بدن بهش عادت نداره،با دوز بالا تو مصارف اول شوک بهش وارد میشه

50  خدا رحم کرده

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏
سرترالین اگر بیخوابی میاره برای چی خوبه ؟؟؟

یه قسمتی از مغز هس از اون قسمت مغز انسان سرترالین ترشح میشه ...حالا بعضیا اون قسمت مغزشون مختل میشه سرترالین ترشح نمیکنه باعث افسردگی ووسواس فکری واعصبانیت وبعضی عوارض دیگه میشه که پزشکا این دارو سرترالین رو میدن تا مریض بخوره به مغزش سرترالین برسه تا هم درمان بشه هم سرترالین مغز رو تحریک کنه که شروع به ترشح سرترالین بکنه...یه کمکی هس میفرسته این دارو به مغز مریض ...

یه قسمتی از مغز هس از اون قسمت مغز انسان سرترتلین ترشح میشه ...حالا بعضیا اون قسمت مغزشون مختل میشه ...

حالا چکار کنم حالم خوبشه

یا خدا دیشب شیر خوردم الانم  دارم ویتامین سی جوشان میخورم رگ مغز یاعلی

با یدونه هیچی نمیشه نترس برو ماست بخور

ماست بخور هیچی نمیشه .....

دیروز خوردم تا امروز حالم بده الان میرم فکر کنم فشارم افتاده

دیروز خوردم تا امروز حالم بده الان میرم فکر کنم فشارم افتاده

😄توبه کن دیگه نخور...درضم یکمم تلقین میکنیا حالت هیچیشم نیس ریلکس باش بهش فکرم نکن هیچی نمیشه...خیلی نگرانی برو اورژانس بگو بهت بگن چیکار کنی اما فکر نکنم چیزی بشه با یدونه قرص

😄توبه کن دیگه نخور...درضم یکمم تلقین میکنیا حالت هیچیشم نیس ریلکس باش بهش فکرم نکن هیچی نمیشه...خیل ...

آخه خیلی تحملش کردم بدتر شدم انگار