2777
2789
عنوان

نینی های متولد تیر ماه . . . . . . .

| مشاهده متن کامل بحث + 54463 بازدید | 5395 پست
آره اگه بشه شیر شب رو کلا قطع کرد خوبه بدون شیشه میشه؟
مامانا بیاید دستبافت های ناز و ارزون دارم واسه نی نیاتون ... http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1219091&postID=48001489 کانال دستباف ممول memollknitting@
راستی مامانا یه سوال... من چای سبز میخورم ، ممکنه از طریق شیرم وارد بدن پارسا هم بشه باعث لاغری اون نشه؟
مامانا بیاید دستبافت های ناز و ارزون دارم واسه نی نیاتون ... http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1219091&postID=48001489 کانال دستباف ممول memollknitting@

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. ممولی فعال میشود خوبید؟ نینیا خوبن؟ الهه جون خوش اومدی.بچه های کلوپ رفتن وایبروواتس اپ. ولی تعدادما با اینکه کمه کماکان وفادار سایتیم ممول پارسا را از طرف من بخور!!!!!!!!!!!!! این آنیتا حتی تو خوابیدن خم نانمه.از اون بچه هاست که در آینده هی الگو بچه هامون کنیم بگیم ببین آنیتا ال و بل .بعد بچه ها حرص میخورن از دستش!!!
آخ آخ آخ گفتی بهناز جون آنیتا خانمیه واسه خودش باید از نزدیک ببینیش خیلی ماهه خدا حفظش کنه. ولی با این اوصاف من جای آزی بودم 6 بچه دیه میاوردم
بهنازی از صب تا شب 6 تا لیوان میخورم ... مصرفم بالاست
سیلام دوستای مهربونم دلم براتون میتنگه
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
الهه جون خوش اومدی ماشالله به محمد کیان انقدر بانمکه
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
ممول دوستم منم چایی سبز میخوردم دک امیر گفت دریافت ویتامین رو در کودک مختل میکنه و باعث میشه ویتامین جذب بدن کودک نشه
امان از دست این وروجکای تیرماهی محمدامین منم دیشب خونه عموش زمین خورد و لبش خونی شد بقول بهناز جون اینا واقعا این هفته با هم هماهنگن!!!!!!!!!!
خدا را گفتم بیا جهان را قسمت کنیم : آسمان برای من ابرهایش برای تو دریا برای من موج هایش برای تو ماه برای من خورشید برای تو خدا خندید و گفت : تو بندگی کن و انسان باش همه دنیا برای تو ….. من هم برای تو
ممول جونم دیشب یه خواب با نمک دیدم خواب دیدم شما تو یه داروخانه تو مشهد کار میکنی(فکر کنم دکتر بودی ها!) خواستم زنگ بزنم به دارو خونه باهات صحبت کنم موندم چی بگم ،بگم با ممول خانوم کار دارم!!! تو خواب میگفتم یادم باشه اسم واقعی ممولو ازش بپرسم . بیدار شدم کلی خندیدم
خدا را گفتم بیا جهان را قسمت کنیم : آسمان برای من ابرهایش برای تو دریا برای من موج هایش برای تو ماه برای من خورشید برای تو خدا خندید و گفت : تو بندگی کن و انسان باش همه دنیا برای تو ….. من هم برای تو
خاله ممول ماهی از پارسا و خودتونه.والا این تعریفا بیشتر در وصف پارساست تا آنیتا .با اون لپاش.الهی فداش شم اونروز از این بچه صدا در نیومد. ولی از حق نگذریم آنیتا خانوم خیلی خوب حرف میفهمه.بچه ها اونروز بهش سفره دادم میگم برو سفره رو بنداز تا مامان بیا بدو بدو سفره رو ازم گرفته رفته.خخخخخخ فندوق جون ماهم دلمون برات تنگ شده بود دوستم. فدای محمد امین.الهی بگردم.
مامانا شما به این وروجکاتون چی میدید.؟ من صبحونه فرنی یا تخم مرغ کامل میدم ولی جونمو میگیره تا تخم مرغ رو بخوره. ناهار اگه غذای خودنون کم ادویه باشه از اون میدم اگرنه که سوپ ماهیچه یا مرغ عصرونه نون پنیر کره،پوره سیب زمینی، میوه یا ترکیب ذرت ولوبیا سیب زمینی هویج لوبیاسبز شامم مثه ناهار.یکبار درهفته هم بهش ماهی میدم. شماها هم بگید فکر می کنم غذاش خیلی تکراری شده مخصوصا صبحونه هاش.آنیتا اصلا علاقه ای به شیرینی نداره.که بخوام صبحونه کره مربا بدم. راستی شماها عسل میدید به فینگیلیهاتون.؟
آخی عزیزممممممم الهی بگردم محمد امینم افتاد خیلی باید مراقب وروجکامون باشیــــــــــــم ولی یه موقع ها از دستمون در میرن