2777
2789
عنوان

نینی های متولد تیر ماه . . . . . . .

| مشاهده متن کامل بحث + 54463 بازدید | 5395 پست
خدا نکنه هدیه جون.مرسی عزیزم.امیدوارم همه فرشته کوچولو ها سالم و سلامت باشند.فندق تو هم همینطور.
من با آنیتا توپ بازی یا بازیهای فکری میکنم.جایی خوونده بودم تو این سن مفهوم پر یا خالی بودن چیزی(من ماشینشو پر اسباب بازی میکنم بعد خالیش میکنم یا قاشقش ،ظرف غذاش) یا با زدن دکمه صدایی ایجادکنید(مثل دکمه تلفن آهنگیها)یا با دست خودش چراغ و خاموش روشن میکنم یا باز و بسته کردن شیر آب .

دوست دارم بیبی انیشتن فارسی رو براش بگیرم کسی اطلاعاتی در موردش می دونه؟کارایی داره یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یلی این روزا ایراد گیر شده نمیذاره از کنارش جم بخورم تا بلند شم گریه میکنه قبلا اینجوری نبووووود
عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
سلام ببخشید پسر من 25 تیر به دنیا اومده وزنش 4350بوده با توجه به وزن موقع تولد الان 8500 که دکتر میگه خوب رشد نکرده اصلا هم نه سوپ نه سرلاک نه فرنی میخوره به نظرتون چکار کنم؟ کمک کمک
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
فندق جون ببین چه مزه هایی رو دوست داره
غذاهاشو با اون مزه درست کن بهش بده

میوه بده دستش بخوره ، حداقل ویتامین داشته باشه
شربت یا قطره های ویتامیناشم به موقع بده

زرده ی تخم مرغ هم امتحان کن
یه زرده ی تخم مرغ با کره و شیر یا اب جوشیده شده ، نرم کن و بهش بده
شاید دوست داشته باشه
بچه های من رفته رفته داره ساعت شیر خوردنشون فاصله اش بیشتر میشه اما مقدار شیرشونو بیشتر نمیکنن

چقدر اینا تنبلن

دندون هم که فعلا خبری نیست

یکیشون یه نیم دور غلت میزنه اما اون یکی نه

چاردستو پا هم که اصلا نمیرن

فقط بازی میخوان ، همش میخوان یکی با اینا ور بره و بازی کنه

سلام پالیز عزیز.الهی فدای دوتا وروجکای نازت.

پالیز جون آنیتا هم تازه داره سینه خیز میره یه کم هم رو چهار دستو پا فقط وای میسته .اولش کند پیش میرن.ولی سرعتشون تو انجام دادن زیاده.آنیتا همچین سینه خیز میره انگار که نه انگارتازه یاد گرفته.
آنیتا هم عاشق بازی کردنو خراب کاری کردنه .نمیتوونم یه دقیقه چیزی رو جلو دستش بذارم.هر چیزی که تو دستش باشه بلا فاصله می بره دهنش.
آنیتا رو قدو وزن بردم .وزنش8 کیلو قدش70.بود
سلااااام به روی ماهتون

خدا نکنه انیتا جونم ، لطف داری شما
الاهییییی ، من خیلی چاردستو پا رفتن بچه هارو دوست دارم ، خیلی شیرینه

تی تی جون از شلوغی سرم نگو و نپرس عزیزم
عزیزززززم دندونای موش موشیش داره در میاد

بچه های من که از خواب بیدار میشن ، فوری جیق و داد و سرو صدا میکنن که بلندشون کنم ، بعدم که بازی میخوان
ایناهم هرچی جلو دستشون باشه میکنن دهنشون ، به غیر از غذا
انیتا جون منم نگرفتم نمیدونم چطوریه

تیتی جان درکت میکنم بچه های منم بغلی شدن ، خیلی هم بی طاقت شدن تازگیا
منم مثل تو میگم کی بزرگ میشن تا من راحت بشم
ولی میدونی ، اینا راه برن دوباره یه مشکل دیگه میشه