2777
2789
عنوان

نینی های متولد تیر ماه . . . . . . .

| مشاهده متن کامل بحث + 54463 بازدید | 5395 پست
سلام مامانای گل من تازه واردم
محمد امین من 6 تیر دنیا اومد مدتیه خوب شیر نمیخوره ادرارش خیلی کم شده
وزن تولدش 3 کیلو بود 6 ماهگیش 7200 بود همه میگن خیلی ریزه
نظر شماها چیه؟؟؟؟
خدا را گفتم بیا جهان را قسمت کنیم : آسمان برای من ابرهایش برای تو دریا برای من موج هایش برای تو ماه برای من خورشید برای تو خدا خندید و گفت : تو بندگی کن و انسان باش همه دنیا برای تو ….. من هم برای تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها

انقدر سرم با این دوتا گرمه که وقت نمیکنم بیام پیشتون

هدیه اسمانی جون ، خوش اومدی
والا به نظر من که خوب به نظر میرسه وزن کوچولوت ، اما خوب به قد و دور سرش هم بستگی داره و اینکه هر ماه چقدر وزن اضافه میکرده

بچه ها من بعد زایمانم تا چهل روز گن زدم ، شکمم کامل رفته بود
بعدش دیگه نبستم و ورزشم نکردم ، بازم اومد جلو
الانم شکم دارم و اصلا جالب نیست تو لباس
میخوام برم دکتر واسه اب کردن شکمم با لیزر و این چیزا
اگه خوب بود خبرتون میکنم

زندگی بعد اومدن بچه هم که همونطور که خودتون گفتید پر از مسئولیت
بازم جای شکرش باقیه که من پیش مامانم اینا هستم ، والا تا الان زیر این همه کار کمرم شکسته بود
پالیز جون من دوقلوخیلی دوست داشتم میدونم خیلی سخته.بازهم شکر خدا مامان اینا هستند.من با یه دونه دست تنها یه موقعها دیگه کم میارم ولی دوست دارم همیشه از بودن با دخترم لذت ببرم من این روزها دیگه برنمگرده.یه چیزی بگم نخندین بهم ،من دلم یه وقتا برا دوران حاملگیم تنگ میشه.:-)
اره انیتا جون ، منم دلم واسه دوران حاملگی تنگ میشه
اخه اون موقع راحت تر بودم
من بیچاره یه دل سیر هم با حاملگیم حال نکردم تا اومدم پز شکممو بدم ، زایمان کردم ( من هفت ماهه زایمان زودرس داشتم )
واسه همین دلم واسه حاملگیم تنگ میشه
تی تی جون
به نظر من بمون اسفند ماه خرید کن ، بزار بچه این ماه هم وزن بگیره و قد و وزنشو بهتر دستت باشه
اخه الان اینا هی تو رشد هستن و روز به روز فرق میکنن
الان یه چیز میخریم تا دو ماه دیگه تنشون نمیره و یا اینکه گشاد میشه ، یک ماه مونده باز بهتره و حداقل ادم رشد یک ماهشم در نظر میگیره

البته ببخشیدا فضولی کردم
اخه خودمم نگه داشتم واسه ماهه بعد
سلام دوستای گلم محمدامینو امروز بردم بهداشت(7 ماهه شده)وزنش7430 قدش 71 دور سرش 42.7
گفتن وزنش کم اضافه شده(230 گرم) واسه دو هفته دیگه کنترل دادن
البته اینو بگم تو این ماه بچه ام بخاطر تب شدید 39.5 درجه دو روز بستری شد
حالا بچه ها بنظرتون چی بهش بدم رشدش بهتر بشه،هرچند واقعا بقول تی تی جون همینکه سالمه خدارو شکر میکنم
خدا را گفتم بیا جهان را قسمت کنیم : آسمان برای من ابرهایش برای تو دریا برای من موج هایش برای تو ماه برای من خورشید برای تو خدا خندید و گفت : تو بندگی کن و انسان باش همه دنیا برای تو ….. من هم برای تو
سلام مامان ماهان جان ایشالله هممون بتونیم مامانای خوبی واسه فرشته هامون باشیم
هدیه اسمانی عزیز انشاالله که تن بچه ات همیشه صحیح و سلامت باشه گلم

خدارو شکر که خوبه ، قد و وزنشم خوبه اما چون دکتر ها میگن هر ماه حداقل ٣٠٠ گرم وزن باید بگیرن ، یکم کمتر وزن گرفته
اما خوب اونم بخاطر همین تب شدیدی هست که گفتی ، پس نگرانی نداره

غذاهای کمکیش رو هم شرو کن ، مخصوصا سوپ ماهیچه هم بده
انشاالله که زود تر جبران ماه گذشته رو میکنه
بچه ها
دقلو های من الان سه ، چهار روزی میشه که شروع کردن به نخوردن شیر و غذا هاشون
همش گریه میکنن و شیر هم نمیخوان

خیلی سختی میکشم تا شیرشون بدم ، کلا نصف مقدار شیرشونو میخورن حتی به زور
والا علایمی از دندون هم که نمیبینم ، با اینکه اب دهنشون مثل سیل میاد

هفته ی دیگه میبرمشون دکتر
به نظر شما از چی میتونه باشه ؟!
یه هویی از غذا زده شدن
سلام پالیز عزیزم
منکه از 5.5 ماهگی غذای کمکی رو شروع کردم اما تقریبا یه هفته ای شده که نه سوپشو خوب میخوره نه فرنی رو
ولی ناقلا غذای خودمونو دوست داره مثلا سوپی که واسه خودمون درست کنمو قشنگ میخوره یا پلو رو،
مامانم همیشه میگه آخه تو یه قاشق از سوپ بچه ات میتونی بخوری که اون بخوره،خودمونیم ها غذاهاش هیچ مزه ای نمیده
ولی اولا بهتر می خورد
راستی پالیز جون شیر خودتم بهشون میدی؟