2777
2789
عنوان

بخش جدید تبادل نظر: سبک زندگی

3375 بازدید | 67 پست
در پی بررسی نظرات کاربران در کامنتها، تماس با ما و تاپیک های مختلف، مشاهده شد بخش های جدیدی در سایت نیاز است.

بخش سبک زندگی با زیر بخش های آن از امروز در اختیار شماست:
آرایش و زیبائی
دستور ات آشپزی، کافی و شیرینیجات
ورزش و تناسب اندام
مدیریت خانه (طراجی داخلی - خانه داری)
راهنمای کار با نرم افزار، سخت افزار و اینترنت

اگر نظری دارید در همین تاپیک بنویسید
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
ممنون آقای زاهد

لازم بود یه بخش مربوط به مسائل آشپزی باشه تو سایت

اگه میشه یه بخش هم با موضوع" رســـانه" تعبیه کنید تا مباحث مربوط به برنامه های تلویزیونی اونجا انجام بشه

ممنون
خدایا شکرت...ممنون که معجزه ت رو نشونم دادی ...پسرم رو به تو میسپارم؛ نگهدارش باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
مرسی بسیار عالی. فقط یا خودتون یا دوستان زحمت بکشند و تاپیک ها رو انتقال بدهند به بخش های مربوطه تا نظم سایت بهتر بشه
***وبلاگ کودک سرا *** دانلود فایل های کودکانه شعر و قصه و انیمیشن و بازی اندروید و کامیپیوتر kodaksara .blogsky.com akx20.blogsky .com هرچی بخوای اینجا هست بیا ببین
عرض ادب و احترام خانم shepey

فقط یک نکته سنتان را در پروفایل دیگه خیلی با تخفیف نوشتید . . . زیر 15 سال حق فعالیت در اینترنت را بدون حضور اولیا ندارند. با ولی خود مراجعه کنید

:-))
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
آقای زاهد بخش نرم افزار و اینترنت دو تا ایجاد شده ؟ آیا با هم فرقی دارند. بعد هم اینکه. فکر کنم بخش مشکلات وبلاگ نویسی و معرفی سایت و وبلاگ هم تو همین زیر مجموعه قرار بگیره.
من که الان دارم همه تاپیک هامو انتقال میدهم به بخش های خودش
کاش هرچه زودتر بچه ها هم همین کار و انجام بدهند
***وبلاگ کودک سرا *** دانلود فایل های کودکانه شعر و قصه و انیمیشن و بازی اندروید و کامیپیوتر kodaksara .blogsky.com akx20.blogsky .com هرچی بخوای اینجا هست بیا ببین
2810