2777
2789
عنوان

معلم زبان

435 بازدید | 17 پست
کسی معلم زبان خوب میشناسه؛ واسه تافل و آیلتس می خوام؛ خودم زبانم متوسط هست؛ اگه کسی رو میشناسید که کارش خوبه و قیمت مناسب میگیره ممنون میشم معرفی کنه؛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی کسی استاد زبان خوب نمیشناسه واقعا؟؟

عزیزم من میشناسم حرفه ایی اما بد اخلاق و گرونه استاد صفایی شمارش برن تو اینترنت هست . حالا من میترسم بدم بگی بش اینجا دادم منو بوکوشه، من دو ماهه برا مسافرت اماده شدم 

عزیزم بزار ی چیزی بهت بگم اگه ویخای بری پیش ی نفر که اولی و اخری باشه فقط فرزانه صفایی برو بقیه همه کشکن من امتحان کردم . دختر خالم باهاش آیلتس گرفت . اسمش فرزانه صفاییه 

با خدا باش همین 
ای خدا دکتر صفایی خیلی بد اخلاقه ولی کارش خوبه عالیه 

آره بد اخلاقه خوبه دیگه چیه هره و کره را بندازه و وسایل خصوصی بگه مث بقیه ک فقط میان سر کلاس زندگیشون رو تعریف میکنن 

مهم نتیجس عزیزم 

با خدا باش همین 
ممنون میشم اگه استاد خوبی رو که میشناسید معرفی کنید

عزیزم معلم زبان منم استاد فرزانه صفایی بود اصلا ی چیزی میگم ی چیزی میشنوی من تبلیغ نمیکنم من باهاش ۷/۵ شدم تو مدت زمان کم . خیلی حرفه اییه .  برو تو استاد سلام و ایران مدرس ببین شاگرداش چقد کامنت گذاشتن اینقد حرفه اییه 

❤️بخند ❤️