2777
2789
عنوان

مامان هایی که می خوان ارشد مدیریت بخونن. بیاین با هم باشیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 2843 بازدید | 48 پست
اسم.....سال تولد.....رشته تحصیلی کارشناسی.......رشته موردنظر برای ارشد.......شغل.......... فرزند

سها........63............زیست شناسی...........................مدیریت دولتی........کارمند.........دختر3 ماهه
رویا...........62...........مدیریت بازرگانی...................مدریت صنعتی.............کارمند................دختر5ساله
مریم..... ٦٣.....کارشناس ارشد حسابدارى.....مدیریت مالى یا بازرگانى...... خانه دار.... یه دختر ٢ سال و ٩ ماهه
رها ..........64.........مدیریت بازرگانی......................... مدیریت رسانه............. کارمند........... ندارم
یکرنگ....62...کامپیوتر...مدیریت بازرگانی...خانه دار....پسر 10 ماهه
یگانه........61............مدیریت دولتی...........................مدیریت اجرایی...............کارمند.........دختر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من انشا الله تخصصى رو از اول تیر شروع میکنم چون تو این فرصت باید جزؤه ها و کتابها رو تهیه کنم
فعلا زبان عمومى رو شروع میکنم
خداوندا! پناهم باش و یارم باش... جهان تاریکی محض است
میترسم ! کنارم باش!
من الان زبان و آروم آروم شروع کردم.درس 4 کتاب 504و خوندم
بیشتر تحقیق کردم که باید چی بخونم چون فکر میکنم همون قدر که درس خوندن مهمه انتخاب منبع درست هم مهمه.با این کمبود وقت منبع الکی نخونیم
این سایت مهندس یگانه واقعاً مطالب به درد بخوری داشت همه اش و یه شب نشستم خوندم.
بچه ها هیچ کدومتون آزمون شرکت میکنین؟ماهان زنگ زدم میگه 500 تومان.خیلی گرونه خب:(
سلام منم هستم.امروز تاپیک زدم.الان دیدم تاپیک شمام هست.
ندا................66....................مهندسی...................مدیریت اجرایی...............دختر 1سال و 10ماهه
خدایا ممنون که هستی و همراهمی! اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
اسم.....سال تولد.....رشته تحصیلی کارشناسی.......رشته موردنظر برای ارشد.......شغل.......... فرزند

سها........63............زیست شناسی...........................مدیریت دولتی..........کارمند.........دختر3 ماهه
رویا...........62...........مدیریت بازرگانی...................مدریت صنعتی.................کارمند................دختر5ساله
مریم..... ٦٣............کارشناس ارشد حسابدارى.........مدیریت مالى یا بازرگانى...... خانه دار.... یه دختر ٢ سال و ٩ ماهه
رها ..........64.........مدیریت بازرگانی......................... مدیریت رسانه............. کارمند........... ندارم
یکرنگ.........62........کامپیوتر...............................مدیریت بازرگانی...............خانه دار....پسر 10 ماهه
یگانه...........61............مدیریت دولتی...........................مدیریت اجرایی............کارمند.........دختر
ندا.................66.........مهندسی...................مدیریت اجرایی....................دختر 1سال و 10ماهه
مامان سها عزیزم با بچه یکم شرایط عوض میشه اما سخت نیست من پایان نامه و دفاع بعد زایمانم بود

یکرنگ جان منم ازمون ماهان رو شرکت میکنم
یگانه ازمون به نظرم باید جایى شرکت کرد که جامعه اماریش بزرگتر باشه خانه مدیریت خوبه اما گستردگى ازمونهاى ماهان رو نداره من احتمالا هم عضو خانه مدیریت میشم هم جزوات ماهان و ازمونهاش رو میگیرم
فعلا یه براورد ٢ تومنى دادم به همسرم ولى فکر کنم بزنه بالاتر:((((((
میترسم ! کنارم باش!
با خانه مدیریت تماس گرفتم به نظرم همه چیشون جامع اومد
گفتن پکیج کامل کلاس مشاوره و ازمون اینترنتیشون در میاد ٨٥٠ تو ٣ قسط بعد امکانى که براى کسایى که نمیتونن سر کلاس برن در نظر گرفتن اینه که با همون هزینه ٨٥٠ dvd کلاسها رو میفرستن یعنى هم زمان که استاد سر کلاس تدریس میکنه فیلم ضبط میشه براى دانشجو میفرستنش البته تو این حالت مشاوره هم تلفنیه

من احتمال زیاد بعد تعطیلات میرم خانه مدیریت مهام ازمونهاى ماهان رو هم که از ابتدا میخواستم شرکت کنم ثبت نام میکنم
راستى کسى که با من صحبت کرد نظرش این بود که ازمونهاى ماهان رو شرکت کنم چون جامعه ازمون مدیریت ماهان بزرگترین جامعه امارى کشور
میترسم ! کنارم باش!
سوگل..........62...........ادبیات فارسی..........مدیریت بازرگانی.............خانه دار.........پسر 2/5 ساله

سلام

دوستان منو راهنمایی کنید من برای بازار کار بهتر میخوام مدیریت بخونم و تفاوت رشته های مدیریت رو خیلی نمیدونم اگر براتون ممکنه منو راهنمایی کنید در ضمن من 10 سال سابقه کار دارم اما بخاطر پسرم استعفاء دادم اما در آینده میخوام دوباره برم سر کار برای همین رشته ای رو میخوام که برای کار خیلی بهتر باشه..............سابقه کاری که داشتم هم کارمند فروش و خرید بودم تو شرکت خصوصی

در ضمن هیچی یادم نیست و هیچی نمیدونم............نه کتاب.......نه منبع............و........

منم راهنمایی کنید

ممنون