2777
2789
سلام

من می خوام دیگه شروع کنم باسه ارشد مدیریت
هرکسی می تونه بیاد مشخصاتش رو بنویسه تا با هم باشیم.

به امید خدا اونوقت که تعدادمون زیاد شد نبدیل به کلوپ بشیم.

اسم.....سال تولد.....رشته تحصیلی کارشناسی.......رشته موردنظر برای ارشد.......شغل.......... فرزند
سها........63............زیست شناسی...........................مدیریت دولتی........کارمند.........دختر3 ماهه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رها ..........64.........مدیریت بازرگانی......................... مدیریت رسانه............. کارمند........... ندارم
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
من کاملا موافقم عزیزم
من براى ارشد حسابداریم کلاسهاى ماهان رو رفتم امسال فرصت کلاس ندارم دقیقا به همین علت که فرصت کلاس رفتن و وقت اساسى گذاشتن و ایضا یه مقدار تنبلى تصمیم گرفتم دوباره ارشد بخونم تا دکترا
میخواستم کلا حوزه درسیم رو عوض کنم اما دیدم اونم مستلزم کلاس رفتن تصمیم گرفتم مدیریت بخونم
تا حالا به این نتیجه رسیدم ماهان براى مدیریت قویتره تو کلاسهاى حضورى تا مؤسسات دیگه اما براى غیر حضورى زیاد اطلاعات نارم
چند روز پیش یکى از دوستان تاپیک زده بود مؤسسه مدیریت مهام رو معرفى کرده بودن کسى اطلاعى داره؟؟؟؟
خداوندا! پناهم باش و یارم باش... جهان تاریکی محض است
میترسم ! کنارم باش!
سلام به همه.

یه توصیه دارم برای مامانهایی که می خوان کنکور کارشناسی ارشد تو رشته مدیریت بدن.

یه موسسه به نام خانه مدیریت مهام هست که به صورت مشاوره درسی پکیج کامل مدیریت رو ارائه می ده.

مدیر یت موسسه هم با استاتید به نام موسسات آموزش عالی مثل موسسه ماهان و ........... هست.

هر ساله چند تا از شاگرد اولهای کنکور هر سال مدیریت تو این موسسه به بچه ها مشاوره میدن.

الان پکیج کامل کلاسهای موسسه ماهان برای کنکور مدیریت حدود سه و نیم میلیون می شه.

اما بچه های خانه مدیریت با یه هزینه کم ، تمام جزوات و اطلاعات رو به شما ارائه می دن.
خوبی این موسسه اینه که تمام خدماتش غیر حضوری هست و کلی تو وقت و هزینه صرفه جویی می شه.

و به خاطره کاهش هرینه ها اگه بتونین تهران بیاین، کلی کلاس رفع اشکال و تست و نکته و ........هم رایگان می گذارن.

ضرر نداره یه سر به سایتشون بزننن و با آمار قبولی موسسه آشنا بشین.

اسم.....سال تولد.....رشته تحصیلی کارشناسی.......رشته موردنظر برای ارشد.......شغل.......... فرزند

سها........63............زیست شناسی...........................مدیریت دولتی........کارمند.........دختر3 ماهه
رویا...........62...........مدیریت بازرگانی...................مدریت صنعتی.............کارمند................دختر5ساله
مریم..... ٦٣.....کارشناس ارشد حسابدارى.....مدیریت مالى یا بازرگانى...... خانه دار.... یه دختر ٢ سال و ٩ ماهه
رها ..........64.........مدیریت بازرگانی......................... مدیریت رسانه............. کارمند........... ندارم
یکرنگ....62...کامپیوتر...مدیریت بازرگانی...خانه دار....پسر 10 ماهه