2777
2789
عزیزم این مال چندماه پیشه یبارش رفتم پزشکی قانونی نامه گرفتم و.. ولی پیگیرش نشدم به شوهرمم نگفتم، ن ...

خب خداروشکر انشالله دیگه هیچ وقت از این اتفاقا نیوفته 

حتما تو از روز اول مراعاتشو کردی اونم توقع داره همیشه قانع باشی . 

برای خوشبختی و ارامشم یه صلوات بفرست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاپیکم مال چندماه پیشه دیگه تکرار نکرد کتک زدنش رو ولی خب یه مدت از نظر رفتاری اذیت میکنه بهونه می ...

من چند صفحه اولو خوندم خیلی ناراحت شدم به تاریخم نگاه نکردم . الان شوهرت مشکلش چیه اون مقصر بوده برا چی اینکارارو میکنه

خب خداروشکر انشالله دیگه هیچ وقت از این اتفاقا نیوفته  حتما تو از روز اول مراعاتشو کردی اونم ت ...

اره دقیقا از روز اول هیچی ازش نخواستم 

هیچ وقت سخت نگرفتم بهش هیچگقت ازش پول. نخواستم هیچوقت به دلم. نیومد مار خونه یگم انجام یده

مقصر خودم بود میدونم

ولی خب خیلی خوبیا هم. داره

خرجی به موقع هرچقد بخوام میده، خرید خورامی. خونه هرچی بگم میخره

وقتایی که با هم. خوبیم هرجا بگم میبره منو هرماری بگم حوصله داره و... ولی خب میگم یه وقتایی انگار پریود میشه یهو. عوض میشه 

تو. بارداریم که کلا عوض شده دقیقا الانی که بهش نیاز دارم

هیچوقت یادم نیمره جقد تنها بودم. تو بارداریم چقد فصار روحی بهم. اورد

من چند صفحه اولو خوندم خیلی ناراحت شدم به تاریخم نگاه نکردم . الان شوهرت مشکلش چیه اون مقصر بوده برا ...

عزیزم صفحه قبل اسکرین حرفام رو. گذاشتم

الان راهنمایی میخوام درمورد زایمانم 

میگم بی خبر ازش برم بیمارستان، خیلی دلم ازس گرفته دوس ندارم بیاد اولا دوما. میدونم اینجور خیلی بیشتر بهش فشارمیاد و ممکن پشیمون بشه 

نه عزیزم امروز فردا موقع زایمانمه دیگه منتظر شروع دردام

انشاللهقدمش برات خیر باشه زایمان راحتی داشته باشی و شوهرت هم به حق این بچه پاک خوب بشه محبتش نسبت لهت زیاد شه . اگه یادت موند موقع زایمان برا حاجت منم دعا کن اسمم الهه است 

انشاللهقدمش برات خیر باشه زایمان راحتی داشته باشی و شوهرت هم به حق این بچه پاک خوب بشه محبتش نسبت له ...

چشم عزیزدلم حتما

ممنون بابت دعای قشنگت گلم

به حق این ماه عزیز خدا دلت رو. شاد کنه

شما الان با این گودزیلای روانی  بچه دوم برای چی میخواستی اخه؟!😫😫😫😫😥

عزیزم اصلا اینجور. نبود قبلا

این. تاپیکم. مال چندماه پیش دیگه تکرارش نکرد

بعد. عزیزم بچه دومم ناخواسته بود😔خیلی دلم. گرفته 

اگه بچه نبود خیلی دستم. بازتر. بود

عزیزم اصلا اینجور. نبود قبلا این. تاپیکم. مال چندماه پیش دیگه تکرارش نکرد بعد. عزیزم بچه دومم ناخو ...

عزیزم😔😔😔😔😔 ایشالا که خدا ادمش کنه. درک میکنم.‌ادم هر چی هم نازنازی نباشه و مستقل و محکم باشه دوران بارداری و بعدش میخواد حداقل شوهرش درکش کنه و یکم نازشو بخره😔 

عزیزم😔😔😔😔😔 ایشالا که خدا ادمش کنه. درک میکنم.‌ادم هر چی هم نازنازی نباشه و مستقل و محکم باشه دو ...

دقیقا اینجوریه ادم یه همراه میخواد کسی که نگرانیت نگرانس کنه نه یه ادم همیشه حق به جانب و خودخواه و لجباز

😪😔😔😔