دلشکستهdelshekasteh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/13 تعداد پست: 211 عنوان شوهر و کتک کاری+اسکرین 16802 بازدید | 302 پست بیاین... 1398/10/13 | 20:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترشیده۲ عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 6177 خب دیگه کم کم نی نی سایت داره برمیگرده ب خوداصلیش😂 به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدمسایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدمننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشمتا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
دلشکستهdelshekasteh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/13 تعداد پست: 211 خانوما من کاربر قدیمیم بخداکاربری جدید ساختم شناخته نشمباردارم خیلی دلم شکستهشوهرم کتکم زده چند روز پیش ب رو خودشم نمیاره و اونم طلب کاره
tina_am عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 43138 خب دیگه کم کم نی نی سایت داره برمیگرده ب خوداصلیش😂 بی مورد بود نگرانیمون
ترشیده۲ عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 6177 بی مورد بود نگرانیمون اره فک کردم دیگه احیا نمیشه سایت😂 به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدمسایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدمننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشمتا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
marijun عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 5444 دیگه حس میکنم جوری شده طرف کتک میخوره میگه آخجون ی موضوع واسه تاپیک پربازدید دارم بابا کتک میخورین برید ۷ جد و ابادشو منقرض کنین تو سایت دنبال چی هستین هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍