2777
2789

سلام و ارادت

روزتون بخیر🌷

تاپیک های قدیمیم هست با توضیحات بیشتر. تعمیر کارسخت افزار و کارشناس الکترونیک و از همه مهمتر عاشق تعمیرات از کوچولوییم 😄

هر گوشی بلااستفاده و شکسته و خاموش حتی  که بعضی از قطعاتش سالم باشه بکارم میاد و قابل استفادست.

مدل و عکس گوشی ها رو میتونید تل یا واتس بفرستید تا ان شالله ازتون خریداری بشه 👇

۰۹۳۳

۳۲۰

۱۲۱۲

بخصوص گوشی قدیمی دکمه ای!!

یک صلوات برای سلامتی خودتون بفرستید🌷

مرسی از بودنتون...

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گوشی هواوی g630 دارم هاردش سوخته میاد به کارتون؟

سلام

بله اگه تاچ و ال سی دیش سالمه ۸۰ تومن

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

سلام یه سوال داشتم میشه راهنماییم کنین

گوشی اس هفت ایج از رو اپن اشپزخونه از سمت صفحش افتاد رو کاشی اشپزخونه هیچیش نشد حتی همون گلسی که محافظ صفحس هم اسیب ندید تا چند ساعت بعد هم سالم سالم بود تا اینکه یه تماس گرفتم بعد اون اصلا بالا نمیاد فقط یه صفحه سفیده که میلرزه(فقط قسمتی که شارز و انتن رو نشون میده هست ) ولی وقت گوشیم خاموشه و میزنم شارز وسط صفحه یه دایره که شارژ  و نشون میده سالم سالم نشون میده ممکنه ال سی دیش سوخته باشه یا دینکه مشکل دیگه ای داره؟ممنون میشم راهنماییم کنین

اللهم صل الله محمد و ال محمد