2777
2789

😁😁عاشق خواب

امیدوارم خدا کمکم کنه منم طعم خوش زندگیو بچشم تا وقتی جوونم ، از خدا اول سلامتی میخوام بعد میخوام کمکم کنه از بلاتکلیفی در بیام و زندگیم روبراه بشه 🥲💞

مخصوصا اون قسمتش که از خستگی خوابت نمیبره

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه اون خیلی مزخرفه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اینش بده

امیدوارم خدا کمکم کنه منم طعم خوش زندگیو بچشم تا وقتی جوونم ، از خدا اول سلامتی میخوام بعد میخوام کمکم کنه از بلاتکلیفی در بیام و زندگیم روبراه بشه 🥲💞

خستگی و پتو بهترین حس دنیاست. ایشالا خدا هیچکسی رو بی سرپناه نذاره موقع خواب.

انشاالله

مثلا من صبح باید بیدار بشم اما مغزم خاموش نمیشه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

این بده ک میری زیر پتو خوابت نمیبره😂

آره ولی من فورا بیهوشم

اوووخی چه پست نازی دلم قنج رفت مرسی آره خوب گفتی

فدات 😁😁