2777
2789
عنوان

تنبلی موقوف ( پایان دادن به حالتهای افسردگی و سستی و بیحالی در زندگی)

| مشاهده متن کامل بحث + 578621 بازدید | 5287 پست
این ای دی اس ال معجزست
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معجزه اس. ولی بیچاره ات میکنه. با خیال راحت میشینی پای نت و زمان یادت میره
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
شیوا جون باید برای نت اومدن هم ساعت بزاریم حق با شماست کاملا

الان لباس های کمد رو گذاشتم سر جاش

بچه ها قرص رو بزاریم کم کم کنار

من یه مدت ایمی پرامین میخوردم واقعا قرص خوبیه هم برای خواب ه بی خیالی ولی شدیدا اعتیاد آوره وقتی گذاشتم کنار تا یه هفته بدن درد داشتم البته دکتر دعوام کرد و گفت باید این قرص رو کم کم حذف میکردی
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
بچه ها قرص فلوکسیتین 20 خوبه و شادی آور هستش روزی دوبار بخورید

بعد از صبحانه و عصر خیلی خوبه و علائم ترک هم نداره
سلام خانوما
من هم به درد شما گرفتارم
از خونه و کارای خونه بدم میاد حتی از حموم رفتن از شست و دفت خونه حتی از خود خونه و وسایلاش خیلی زیاد گریه می کنم احساس تنهایی شدید میکنم با اینکه شاغلم ولی بسیار دلمردم
دیروز شوهرم گفت تو ارزوت اینه که بمیری و بقیه برات غصه بخورن راست گفت
یه دختر سه ساله دارم هر روز سعی میکنم عوض بشم متفاوت باشم ولی نمیشه
همیشه برای اونایی که مردن گریه میکنم واونایی که ممکنه در اینده بمیرن
سلام دوستان منم بعد از زایمان افسردگی گرفتم پیش مشاور هم رفتم خیلی بهتر شدم ولی کاملا درمان نشدم الان هم هراز گاهی شدت پیدا می کنه
من زمانی که مجرد بودم هر روز صبح 5/1 ورزش می کردم ولی الان دریغ از ده دقیقه ورزش

سعی می کنم خودمو عوض کنم ولی هنوز موفق نشدم امیدوارم با هم بتونیم نتیجه بگیریم
من چند ماه پیش رفته بودم دکتر برام قرص دوکسپین تجویز کرد یک شب خوردم فرداش حال نداشتم از جام بلندشم برای همین دیگه استفاده نکردم الان هر از گاهی که خیلی داغونم کلردیاز پوکساید 5 استفاده می کنم ارومم می کنه
عروسک جان چرا دو ماه پس ازدواج اینطوری شدی؟؟؟؟ قبلا هم اینطوری بودی؟؟؟؟؟

به نظرم همه ما چه شاغلین چه خانه دارها بدجوری دچار روزمره گی شده ایم باید به کمک هم از این حالت در بیاییم.
نظر همسرانتان در این مورد چی هست؟ متوجه مشکل شده اند؟
من چند تا سئوال دارم اگه دوست داشتید جواب بدهید

هر شب مسواک می زنید؟
هفته ای چند بار حمام می روید؟
روزی چند بار برای دیدن خودتان جلوی آیینه می روید؟
روزانه چه مقدار از لوازم آرایش استفاده می کنید؟
میل جنسی شما چگونه است ؟

اول از همه خودم پاسخ می دهم
شاید هر شب شاید یک شب در میان مسواک می زنم.
هفته ای دو بار آن هم به زور
کمتر روزی جلوی آیینه می روم مگر اینکه ناخودآگاه چشمم به آیینه بیافتد.
روزانه که چه عرض ماهانه هم از هیچ لوازم آرایشی استفاده نمی کنم.
میل جنسی ام تقریبا صفر است.

این سئوال ها را از این جهت پرسیدم که متوجه یک مسئله ای شده ام.
اخیرا با تعدادی از خانم ها که در میان دوست و فامیل هستند راجع به این موضوع صحبت کرده ام
خیلی از آنها حوصله کار خانه ندارند، حوصله آشپزی ندارند. حوصله بچه داری ندارند، ولی حوصله آرایش کردن دارند مخصوصا برای بیرون رفتن از خانه، حوصله پای تلفن نشستن دارند آن هم برای مدت طولانی مخصوصا اینکه موضوع صحبت خانواده شوهر باشند. حوصله رفتن به رستوران، دوره های زنانه، پول خرج کردن آنهم از نوع گزافش را دارند.

به نظر من این افراد افسردگی ندارند فقط بسیار تنبل و خودخواه هستند.

ما اینجا می توانیم به یکدیگر انرژی مثبت بدهیم تا از فاز افسردگی کمی دور شویم. ولی برای تنبلی از راه اینترنت نمی توان کاری کرد.
2810