2777
2789
عنوان

تنبلی موقوف ( پایان دادن به حالتهای افسردگی و سستی و بیحالی در زندگی)

| مشاهده متن کامل بحث + 578621 بازدید | 5287 پست
برای اینکه امورات آشپزی به خوبی و بدون دردسر انجام بشه سعی کنید برنامه هفتگی برای غذاها داشته باشید و اول هفته مواد غذایی مورد نیازتان را به همسرتان بگویید که تهیه کند تا دچار مشکل نشوید.
سعی کنید مقداری پیازداغ آماده در یخچال داشته باشید.
مثلا اگر اهل آش هستید همیشه مقداری حبوبات پخته شده در فریزر داشته باشید.
اگر فریرزتان جا دار هست همیشه سعی کنید مقداری سبزیجات آماده در دسترس داشته باشید.
نیکی عزیز برای دیروز توبیخ نشدم از مرخصی دیروز رئیسم"سود استفاده رو بردم و برگ مرخصی رو بردم پیش جانشینش که برام امضا کنه و خلاصه رفع و رجوع شد.
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من محل کارم هم کارهام رو درست و حسابی انجام نمیدم یعنی دقیقه نودم.چون من ماهیانه گزارش کار میدهم یهو ممکنه اتفاقی گزارش بخوان که آبروم میره.کلا این حوصله کجاست به من هم بدید.
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
سلام دوستا جون چه خبرا ؟؟

عروسک جون چی درست میکنی حالا این وقت ؟؟؟
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
امروز اومدن ای دی اس ال رو برام وصل کردن

کارهای مهم امروز من

شستن ملافه های نی نی

شستن شلوار لی شوشو بعد یه هفته

ناهار دادن سروقت به شوشو

کارهای منفی

اتاق خوابمون یک ماهه به هم ریخته شده دل نمیکنم تمیزش کنم گریهههههههههههههههههه

خونه احتیاج به گردگیری داره

لباس های دارم که از کمد آوردم بیرون هنوز نزاشتم سرجاش

لباس اتو نکرده دارم

گریهههههههههههههههه
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
باید کابینت هامو مرتب کنم شتر با بارش گم میشه توش
ولی خوب الان دارم سعی میکنم برنامه ریزی کنم و برنامه رو بنویسم

اولین قدم از کتاب قورباغه رو قورت بده اینه که هدف مشخص کنیم اینکه چی میخوایم باشیم

بچه ها برنامه رو مینویسم میام بهتون میگم

شما هم اهدافتون رو مشخص کنید و برنامه رو بگید

زودددددددددددددددددددددد
2810