2777
2789
عنوان

تنبلی موقوف ( پایان دادن به حالتهای افسردگی و سستی و بیحالی در زندگی)

| مشاهده متن کامل بحث + 578630 بازدید | 5287 پست
سلام شیدا جان من پیش ایشون می رفتم
مطب متخصص بیماریهای اعصاب دکتر علیرضا ظهیرالدین
خ.طالقانی-خ.سمیه-بین خ.شهید موسوی(خ.فرصت) و خ.شهید مفتح-بن بست پروانه-پ.48-ط.1

تلفن تماس: 88848046
مطبش خیلی شلوغه بیشتر بین مریض می رفتم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا شیدا جون چی بگم داروهای که می ده به نسبت دکترای دیگه کمتر بود....
ولی خوب بستگی به ادمش داره من چون تهران تنهام همسرمم همچین نرمال نیست +از دست دادن صبا کوچولو هنوز که هنوز افسردگی رو دارم این دکتر بیشتر تکیه اش رو ورزش و خوردن لبنیات و تو جمع بودنه
سلام
به پاس این سایت خوب من امروز تا تونستم با دخترم بازی کردم.نه اون بیش از اندازه پای تی وی بود نه من پای کامپیوتر.

ممنونم دوستای خوب بازم نظرات و تجربیاتتون رو بنویسید تا من بتونم ازشون استفاده کنم.و روحیه ام بهتر شه تا ایشاا... دوباره صباگلی سالم رو به دنیا بیارم.هم همبازی دخترم شه هم من دوباره صبا گلی رو ببینم و بزرگش کنم امین
فاطی عزیز دوست خوبم، اگر فرصت کنی و تاپیک را از صفحه اول مطالعه کنی می بینی که دوستان زیادی اینجا هستند که بنا بر دلایلی از افسردگی رنج می برند.
که یکی از آنها هم خودم هستم. من هم مدتی است که بنا بر نظر پزشکم داروهایم را کم کرده ام و سعی می کنم با بدون استفاده از دارو بر مشکلات غلبه کنم.

این آدرس تاپیکی هست که می توانی عسل را در انجا پیدا کنی
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=70188&postID=5100964#5100964
هر کدام از ماها سعی کردیم از جایی شروع کنیم.
ولی به نظر من تا زمانی که وضعیت روحی مناسبی پیدا نکردی برای بارداری مجدد اقدام نکن.

سارای عزیزت نیاز به یک مامان شاد و پرانرژی داره.
بچه ها بعد از چند روز افسردگی برگشتم دارم بهتر میشم خیلی تصمیم های خوبی گرفتم امیدوارم عمل کنم
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
نیکی جون مراقب خودت باش مسکن پروفن بخور

حتما حتما آب نکن قرقره کن
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
بچه ها برید تو این مسابقه جالبه رای بدین پسر منم شماره 28 هستش

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=112360&PageNumber=1
سلام خوبید مامانای گل الآن تصادفی با این تاپیک آشنا شدم
من هم از عصر تا حالا دارم میرم تو فاز افسردگی .خیلی نگرانم چون بارها با این مشکل روبرو بودم و اگه برم تو این حالت در اومدن از این حالت برام خیلی سخته
سلام وصبح بخیر
تو یه مجله میخوندم که هروقت دارین احساس افسردگی پیدا میکنین اولین باری که تو روز خودتون رو توی آیینه میبینین به خودتون لبخند بزنین حتی اگه فرمالیته باشه
همون لبخند تا آخر روز به من انرژی میده
شما هم امتحان کنین