2777
2789
عنوان

تنبلی موقوف ( پایان دادن به حالتهای افسردگی و سستی و بیحالی در زندگی)

| مشاهده متن کامل بحث + 578630 بازدید | 5287 پست
مامانای گل فروشگاه بزرگ نارین حراج زده
پوشاک و کفش بچه از نوزاد تا 15 سال، فقط 15 هزار تومان تمامی کالا ها مارکدار می باشند.

تهران فلکه دوم صادقیه برج گلدیس طبقه بالای همکف پلاک 33
تلفن 44289039

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند تا بازی و آموزش مناسب برای کودکان تا سه سالگی

تمرین های پیشنهادی برای مفاهیم کم، زیاد، کوچک و بزرگ

یک سیب کوچک و یک سیب بزرگ یا هر میوه مشابه آن انتخاب کنید و مفهوم کوچک و بزرگ را به کودک آموزش دهید

تعدادی مکعب پلاستیکی انتخاب کنید و سعی کنید با نشان دادن مکعب کوچک و بزرگ تدریجا کودک را با مفهوم بزرگ و کوچک آشنا کنید.

مکعب ها را در گروه های کم و زیاد قرار دهید و کودک را با مفهوم کم و زیاد آشنا کنید.

تعدادی گردو یا لیمو عمانی انتخاب کنید و در دو گروه کم و زیاد قرار دهید و بعد از آموزش به کودک گردوها را روی هم بریزید و از او بخواهید آن را را در دو گروه کم و زیاد قرار دهد.
سلام به همه دوست جونا....
یه چند وقتی نتونستم بیام... می بینم که همه خدا رو شکر در حال تغییر و تحولند..

سمیه جان از خواندن پستت دلم گرفت... عزیزم آدمی که خدا رو داره هیچ وقت اینجوری نمی شه.... دلت رو بسپر به خدا... چه همسر مهربان و بزرگی داری.... قدرش رو بدون..... شکر نعمت نعمتت افزون کند.... شوهرت خیلی خوبه... ببین توی زندگی ات چه خیری کرده بودی که خدا بهت این نعمت رو داده . و نعمت بعدی ات پسر گلته ... دلش رو با دعواها نلرزون.... و ارزشمند ترین نعمت ها هم عمر خودته که توی این زندگی می گذره . چطور دلت میاد با ناراحتی و غصه بگذره.... خانومی یه همت بکن دنیات رو تغییر بده... گذشته ها فقط به درد دفتر خاطرات می خوره که ببندیش و پرتش کنی گوشه کمد!!! زندگی همین الانه... همین لحظه!!!
اگر تاحالا به خاطر بقیه زندگی کردی و اینجا رسیدی از امروز به خاطر خودت ،‌قدر عمرت و نعمتهای خدا رو بدون و با داشته هات صفا کن که خدا خوشحالی بنده اش رو که ببینه روز به روز بیشتر بهش می ده . چون می بینه که این بنده اش بلده با نعمت های خدا خوش و شاکر زندگی کنه . از ته دلم واست آرزوی بهترین ها رو می کنم گلم.
من در این تاریکی پی یک بره روشن هستم که بیاید علف تنهایی ام را بچرد.....
حالا من از برنامه های این هفته ام میگم....

1- با خودم شرط کردم که هر روز فقط و فقط یک ساعت به انجام کارهای خونه ام برسم.... نه بیشتر نه کمتر ( آخه نمی خوام توی کار خونه غرق بشم. من هزار تا هدف واسه رسیدن دارم... بله!!)

2- برنامه ورزشم رو مرتب کنم.... روزی نیم ساعت فیکس...

3- من توی خونه زبان می خونم می خوام این هفته برنامه خوندم رو عوض کنم. یکم فشار بیشتر واسه آموزش بیشتر . نه از نظر زمان بلکه از نظر محتوی . یه وقتی بذارم منابع جدید پیدا کنم.

4- جدول برنامه روزانه ام رو ویرایش کنم... (گفته بودم که یکی دارم) حالا می خوام یکم تغییرش بدم.... مثلا از این ایده نیکی واسه تمرین بازی های جدید با بچه ها داخلش استفاده کنم و یک بازی جدید واسه پسرم توی برنامه هفتگی ام بیارم...

5- اهدافی که گفتم رو به صورت جزئی دوباره مرحله به مرحله کنم و روی کاغذ بیارم. یه مدتی هست که این کار رو نکردم والان نمی دونم دقیقا کجای راهم.....

واسه روزمرگی ها هم برنامه ام ایناست!
شنبه.... شستن دستشوی ها و حمام ، مرتب کردن کلی خانه، مرتب کردن کمد ها
یک شنبه.... تمیز کردن پنجره ها ، جارو برقی و گردگیری طبقه پایین ، ماسک میوه
دو شنبه.... خرید هفتگی ، مرتب کردن یخچال
سه شنبه ... بخارشوی راه پله و کف آشپزخانه و کاشی های دیوارها و ماسک خاک
چهار شنبه..... ریختن لباسها در ماشین و شستن گاز
پنج شنبه.... جاروبرقی و گردگیری کلی ، شستن لباسهای رنگی ، ماسک صدر
جمعه..... اطوی لباسها، درست کردن غذای هفته پسرم.

من در این تاریکی پی یک بره روشن هستم که بیاید علف تنهایی ام را بچرد.....
سلام

منم کم کم دارم افسرده می شم.یه دختر 9 ساله دارم می ترسم با این روحیه بدم اونو هم افسرده کنم.یه دختر 8 ماه داشتم که دو ماهه به خاطر سیروز کبد رفت پیش خدا.البته در دوران بارداری ایمی پرامین می خوردم موندم علت سیروز کبد ش همون قرص بوده باشه.خلاصه الان از نظر روحیه خیلی اوضاعم ناجوره.
نمی دونم چیکار کنم.بازم ایمی پرامین بخورم........از یه طرفم قصد دارم یه نی نی دیگه بیارم اوضاعم خیلی خرابه چیکار کنممممممممممممممممم
دکترا جواب درستی بهمون ندادن علت بیماریش چی بوده
با اومدن صبا کوچولو روحیم عالی شده بود ولی نمی دونم حکمت خدا چی بود نذاشت صبا گلی پیشمون بمونه الان کارم همش قنبرک زدن اونم جلو دختر بزرگم من مامان بدیم گریههههههههههه فقط فکر بارداری مجدد باعث شده سراغ ایمی پرامین نرم ولی دو روزه باز اوضاعم خیلی بده می ترسم باز ایمی پرامین.............
هر کار می کنم نمی تونم صبا رو فراموش کنم
فاطی عزیزم، غم از دست دادن فرزند اینقدر سخت و سنگین است که جای هیچ حرفی را باقی نمی گذارد.
از خداوند متعال برایت نهایت صبر و آرامش خواهانم.

در مورد دارویی که ازآن نام بردی ، من شخصا هیچ اطلاعی در مورد عوارضش در دوران بارداری ندارم، نمی دانم اطلاع داری یانه یکی از کاربران همین سایت به نام s عسل دختر دو ساله اش را چند ماه پیش بر اثر نارسایی کبد در حین عمل پیوند کبد از دست داد.

فکر می کنم بتوانی در تاپیک از دست دادن فرزند با ایشون صحبت کنی، فکر می کنم عسل بتونه در مورد بیماری صبای عزیزت اطلاعات بیشتری بده.

غم از دست دادن فرزندت قطعا باعث آشفتگی روحیت شده و زمان لازم داره تا بتوانی با شرایط جدید کنار بیایی.
فاطی جان من و سایر دوستان در این تاپیک هر کمکی که از ما بر آید دریغ نمی کنیم، ولی شاید لازم باشد برای کنار آمدن با این غم و اندوه با یک مشاور مشورت کنی.

به نظر من هم تا مشخص نشدن علت واقعی بیماری دخترت، اقدام به بارداری مجدد نکن.
مامان نیکا

این دسته بازی ها برای گروه سنی یک تا سه سال هست ولی بستگی به بچه داره، بیشتر بچه ها در سن یک سالگی اینقدر شیطون و بازیگوش هستند که اصلا نمیشه باهاشون از این بازی ها کرد.
ولی به نظر من اگر شما حوصله اش را داری حتما این بازی ها را انجام بده. شاید در ده بار انجام دادنش یک بار هم یاد بگیره.
این بازی ها فقط مختص این گروه سنی نیست بعضی از مشکلات بچه ها در سنین بالاتر ناشی از عدم درک همین مفاهیم است . پس اگر فرزند بزرگتر هم دارید و احساس می کنید در بعضی از مفاهیم مشکل داره حتما این بازی ها را باهاش انجام بدهید.

این بازی ها به نوعی آموزش ریاضی هست و بچه ها را برای ورود به مدرسه آماده می کند. بلد نبودن هر یک از این مفاهیم تا قبل از سن مدرسه قطعا می تواند در درس ریاضی مشکل ساز باشد.
سلام نیکی جون خوبی ممنونم از راهنمایت.
ولی از دیشب تصمیم گرفتم یه تکونی به خودم بدم هر روز ساعت 10 الی 11 از خواب بیدار می شدم تا 1پای نت بودم بعد اون برا دخترم غذا درست می کردم باز نت تا همسرم بیاد ولی حالا تصمیم دارم با سارا جونم باشم.باهاش بازی کنم کارای خونه رو انجام بدم.ولی اصلا دلم نمی خواد باز دارویی بشم.من زمان استفاده از دارو حتی با دکتر علیرضا ظهیرالدین مشورت کردم البته ایشون دکترم هم هستن ایشون گفتن هیچ مشکلی نداره خیالت راحت ولی من هنوز شکم به این قرص لعنتی.

نیکی جون سیروز کبدی بیماریی که دلایل مختلف داره که تمام ازمایشاتی که ما برا صبا انجام دادیم هیچ کدوم نبود.حتی نمونه هم برا المان فرستادن اما هیچی معلوم نشد ...هفته گذشته هم پیش یه دکتر رفتم گفت باز می تونی باردار شی فعلا دو ماهی فولیک اسید 5 بخور .گفتم هیچ ازمایش هیچی گفت نه ممکنه همچین چیزی برا منم پیش بیاد شاید یه ژن معیوب علت این بیماری شده باشه.