2777
2789
عنوان

تنبلی موقوف ( پایان دادن به حالتهای افسردگی و سستی و بیحالی در زندگی)

| مشاهده متن کامل بحث + 578621 بازدید | 5287 پست
سمان جان واکسن 18 ماهگی دخترتو زدی.منم باید بعد از عید بزنم.خداکنه اذیت نکنه.دخملیت معلومه ماشالا بامزه هست.

چشمام شور نیست.بازم اسفند دود کن.

خونه تکونی رو بی خیال .حوصله داری.بعدشم مگه نمیخوای اثاث کشی کنی .فکر مسافرتت باش.خوش بگذره.و سال خوبی

داشته باشی.

باهات موافقم.بهتره بهم انگیزه و روحیه بدیم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان گلم
طی یک سال گذشته بارها گفته بودم که میخواهم کمی به خودم برسم و باید یاد بگیرم به خودم اهمیت بدهم و...
دیشب که خودم رو با قبل مقایسه کردم فهمیدم خیلی بهتر شدم. مشغول برنامه های خودم هستم.
نازی جانم
مامان من بعد از سی و دو سال زندگی مشترک میگه: ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازه است!! او هم بسیار همسر خراب کن بوده!
من هم تعدادی سر رسید داشتم که برنامه ها و اتفاقات هر سال رو می نوشتم. بعضی تلخ بعضی شیرین. البته بدون جزییات.
سر رسید تازه.. روزهای تازه... برنامه های تازه
سر رسیدت پر از خاطرات شیرین باشه.
مریم جان لیلی خیلی کم غذاس و وزنش نسبت به سنش و قدش خیلی کمه ٩ کیلو طفلکم برای هر ١٠٠ گرمی که اضافه کنه کلی جون میکنم بعد هی دندون در بیاره سرما بخوره واکسن بزنه و هی وزن کم کنه
مریم من پایه ام همو ببینیم
امیدوارم رای با اکثریت باشه
www.ketabsara.ir
سمان عزیز زیاد نگرا وزن لیلی نباش.بچه داری همین چیزا رو هم داره.دختر منم بعضی از روزا میل به غذا نداره.

بچه ها تو این سن پر جنب و جوشن.بیشتر دنبال بازی و کنجکاوی و کشف اطرافشونن تا غذا خوردن.فقط به زور بهش غذا

نده تا زده بشه از خوردن.

سمان اگه کسی پایه نبود خودمون برنامه میزاریم.
سلام مجدد

امروز مامانم عمل چشم داشت. منم از صبح تا حالا توی بیمارستان نشستم

من هم مشتاق دیدار همگی هستم

مریم جون به نظرم اگه قبل از زایمان قرار بذاریم بهتره. بعدا با بچه کوچیک سخته نمیشه؟
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سمان مواظب لیلی عزیزم باش

جوجو با این خرابکاری که من در زمینه شوهرپروری کردم بعید می دونم بشه ماهی تازه از آب گرفت
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نازی جون ایشالا حال مامان زودتر خوب بشه.خسته هم نباشی.تو بیمارستان بودن خیلی بده.

الان به نظرت بقیه بچه ها میتونن بیان .دم عید هست و همه گرفتار.برای من فرقی نمیکنه.بعد از زایمانم البته بهتر هست.

عین فیل شدم.

خیلی خوبه با هم در ارتباط باشیم.خود من کسی رو ندارم.غیر از پدر و مادر و خواهرم.سال به سال هم خونه دو تا عموهام

هم نمیرم.حداقل با دیدن هم دلامون باز شه.
2810