2777
2789
عنوان

تنبلی موقوف ( پایان دادن به حالتهای افسردگی و سستی و بیحالی در زندگی)

| مشاهده متن کامل بحث + 578629 بازدید | 5287 پست
رها دوست خوبم

تنبلی را کنار بگذار بخاطر خودت، پسرت و همسرت
تا کی می خواهی وابسته همسرت باشی، انشاا... که صد و بیست سال سایه اش بالای سر شما و پسرت باشه ولی اگر خدای ناکرده نبود، چی کار می کنی؟؟ اگر چند روز بخواد بره سفر، یا خدای ناکرده چند روزی بیمار بشه چی؟

رهای عزیز یک زن به عنوان یک موجود مستقل باید دارای اعتماد به نفس بالا و متکی به خود باشد.

اگر نتوانی از این حالت بیرون بیایی بعدا خیلی با مشکل مواجه می شوی. همانطور که صبح هم گفتم باید از کارهای کوچک شروع کنی، مثلا از خریدهای جزئی شروع کن به بهانه خرید از خانه برو بیرون، درسته الان هوا خیلی گرمه، ولی ساعت پایانی روز می توانی پسرت را توی کالسکه بگذاری و برای یک خرید جزئی از خانه بیرون بروی.

همانطور که قبلا هم گفته ام خواستن، توانستن است.

شما هنوز مجبور به انجام کاری نشده اید و گرنه مطمئن هستم می توانی کوه را هم جابجا کنی، چون "یک زن هستی" و صد البته یک "مادر" با یک قدرت جادویی فوق العاده

باید بتوانیم از این قدرت فوق العاده نهایت استفاده را بکنیم.
امروز شروع کردن بهتر از فردا هست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چلامممممممممممممممم دوستای خوب و زرنگ و با اراده خداییش فکر نمیکنید تو این روزا یه کم به خودمون اومدیم

من دارم سعی میکنم به کارهای مثبتم فکر کنم

یه کار نیمه وقت هم پیدا کردم فعلا موقتی میرم تا ببینم چی میشه ؟؟؟

به کارهای خونه بهتر میرسم و به بچم البته هنوز خیلییییییییییییییییییییییی راه مونده تا اون چیزی بشم که میخوام برای همتون آرزوی موفقیت دارم

این روزا سرم خیلی شلوغه کم سر میزنم ولی سعی میکنم حد اقل روزی یکبار رو بیام نت

دوستون دارم
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
نیکی جون از مطالب مفیدت ممنون و امیدوارم تو هم به هرچی تو زندگی میخوای برسی و نیکی آرمانی تحقق پیدا کنه هر چه زودتر
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
یک نفر به من بگه چجوری میشه تنبلی را کنار بگزارم و این مطالب مفید را بخونم راسش چندبار خطهای اول مطالب کتاب لحظه های واقعی را خوندم اما حال ندام تا آخرشو بخونم
http://harirr.blogfa.com/
حراج انواع پوشاک بچگونه -زنونه-سفارش کیفهای زیبا(همراه با آموزش)
چرا شکلات عزیز؟؟؟؟؟؟ دیگه کتاب خوندن که کار سختی نیست.
تروخدا بخون، همه مطالب تاپیک را بخون،
من برای تایپ این کتاب دارم زحمت زیادی می کشم، دلم می خواد همین طور که من از مطالب این تاپیک و این کتاب بهره بردم شما دوستان عزیز هم لذت ببرید.

پس تنبلی را کنار بذار و بخون، بخون و بخون
یعنی مامان نیکی واقعا دستت درد نکنه. حسابی حال کردم از مطالب کتاب. بی صبرانه منتظر دنباله اش هستم... من عاشق مطالعه ام...)

راستی با ماه رمضون چه می کنین... آرزومه بعد از سحر ها نخوابم.. اما با این شبهای کوتاه زود زود کارهام تموم شه بخوابم می شه 12 .. سه و نیم چهار هم که باید واسه سحری بلند شم...

یه راهی جلو پام بذارین... دلم می خواد بعد از سحر بیدار بمونم....

یه چیز جدید کشف کردم.. دیروز در یک اقدام ضربتی که مهمون داشتم ناخونده .... تونستم خونه رو طی 20 دقیقه مرتب مرتب کنم. البته قبلش مرتب بود ها دسته گل شد... ... .. خودم از سرعت انجامش موندم! فهمیدم که بیخودی منتظر می مونم تا دو سه ساعت وقت خالی گیر بیارم. 20 دقیقه ای هم می شه!!!

من در این تاریکی پی یک بره روشن هستم که بیاید علف تنهایی ام را بچرد.....
وای مرسی نیکی جون. عالی بود. کاش میشد اینقدر زحمت تایپشو نکشی. مثلا یه عکسی چیزی از اون صفحه بزاری.و یا فایلشو از یه جا پیدا کنیم. نازی تایپ خیلی طول میکشه. گناه داری اخه.
***زندگی کن و بخند***فقط به خاطر آنهایی که با لبخندت زندگی میکنند***
خیلی از عنوان تاپیک ومطالبش لذت بردم وافسوس میخورم که چرا زودتر این پست رو ندیدم

راستش مدتیه که احتیاج به یک گوش شنوا دارم برای حرفام.زندگیم به شدت دچار روزمرگی شده هیچی خوشحالم نمیکنه وبه شدت عصبی وزود رنج شدم.تمام لحظه های نابی رو که میتونم کنار دخترم وهمسرم به خوشی وشادی بگذرونم به بطالت ودر انزوا میگذره .از این خود بی خودم خسته شدم .

تنبلی وافسردگی سایه سنگینی روی زندگیم انداخته که دارم زیر فشارش له میشم. کم آوردم

با اینکه همیشه وهمیشه سپاسگذار نعمتهای پروردگارم بودم وهستم وهم از اینکه من رو لایق مادر شدن دونست شکر گذارشم.اما گاهی اوقات دلم خیلی برای تنهایی دخترم میسوزه

دلم میخواد کارم و فعالیتهای بیرون از خونه رو دوباره از سر بگیرم کلاس برم به خودم بیشتر برسم ومهمتر از همه اینکه وقتی کنار دختروهمسرم هستم اوقات شاد ومفرحی با هم داشته باشیم.اما اراده وانگیزه کافی ندارم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=677960
سفارش انواع تابلوهای مدرن، طرح برجسته وآبستره
بااین تابلوها فضایی متفاوت وزیبا در منزل ایجاد کنید
مامان نخودی عزیز
اینقدر مطالب این کتاب روی من تاثیر گذار بود که تصمیم گرفتم دوستان را هم در جادوی کلمات این کتاب با خودم سهیم کنم.
من این کتاب را سال گذشته درست در زمانی که بخاطر بیماری ام اس در بیمارستان بستری بودم یکی از اقوام بهم کادو داد. در آن برهه زمانی که بسیار افسرده و دلشکسته بودم خواندن این کتاب آن هم چندین بار کمک بزرگی به من کرد.
2810