2777
2789
عنوان

تنبلی موقوف ( پایان دادن به حالتهای افسردگی و سستی و بیحالی در زندگی)

| مشاهده متن کامل بحث + 578621 بازدید | 5287 پست
اولین قدم از کتاب قورباغه را قورت بده مشخص کردن اهدافه

من تقریبا میدونم باید چه کار کنم

ولی اول یه سری کارهای عقب مونده دارم که باید انجامشون بدم

فردا میخوام اتاق خوابمون رو تمیز کنم و گردگیری خونه و جارو
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
البته واقعا این پسری خیلی وقت منو میگیره همین الان به زور خوابش کردم هنوز 20 دقیقه نشد بیدار شده مطمئنم تا دوساعت دیگه باید باهاش سر و کله بزنم تا بخوابه
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیکی جون من تا شنبه میخوام یک سری کارهای عقب مونده رو طبق برنامه انجام بدم

بعد سه روز مسافرت داریم

بعدش با برنامه ریزی میخوام زندگی کنم میخوام عوض بشم

شب به خیر

به امید روزهای پر از شادی برای همه
هر شب مسواک می زنید؟ بله. اگه تو روز بیرون برم هم قبل بیرون رفتن مسواک میزنم.
هفته ای چند بار حمام می روید؟ یه روز در میان حمام کامل و روزای دیگه فقط گردن به پایین چون شیر میدم بدنم باید تمیز باشه.
روزی چند بار برای دیدن خودتان جلوی آیینه می روید؟ کم!
روزانه چه مقدار از لوازم آرایش استفاده می کنید؟ تو خونه زیاد نه! اگه بیرون برم آرایش ملایم.
میل جنسی شما چگونه است ؟ افتضاح...
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
جواب سوالها:

گاهی مسواک میزنم (قدیما مرتبهر شب مسواک میزدم)
یه روز در میون حموم میرم.
به ندرت جلوی آینه میرم. از هیکلم ناراضیم.
لوازم آرایش هم خیلی خیلی کم... (قبلا ها مرتبآرایش میکردم)
میل جنسی هم افتضاح نزدیک به صفر
ولی برعکس خونه من از تمیزی برق میزنه جمعه برای دخترم تولد گرفتم کل خونه رو هفته پیش سابیدم. شیشه ها رو شستم و کمد ها رو مرتب کردم.

شنبه هم ریخت و پاش مهمونی رو جمع کردم و همه خونه رو جارو کردم. من برای کا رخونه حوصله دارم. قبل خواب بعد اینکه دخترم رو خووابوندم خونه رو تمیز میکنم. تا جایی که بلد باشم هم به دخترم میرسم.
اتفاقا من برای خودم حوصله ندارم
احساس پیری میکنم - از هیکلم بدم می یاد. آرایش نمی کنم. یکساله لباس جینگیل پینگیل توی خونه نپوشیدم.
همه اش بعد زایمانم شد. و بعد استعفا از کارم هم بدتر بدتر شد.
احساس پوچی میکنم.
راستی دختر من یکساله هست
سلام دوستان من مشکل بی خوابی هم دارم الان یک ساعت توی تختم غلت زدم تا خوابم ببره اما کو خواب اخرشم کلافه شدم اومدم اینجا این بی خوابی خیلی کلافم می کنه گریههههههه

تقریبا خونه من مرتبه من دخترم خیلی به هم میریزه ولی با این حال سعی می کنم خونه مرتب باشه غذا هم روزی یکبار درست می کنم
جواب سوالها:
تقریبا هر شب مسواک میزنم شاید تو طول روز هم بزنم
هفته ای3 بار حمام میرم شاید بیشتر ولی کمتر نه
روزی چند بار جلوی اینه میرم خیلی کم
ارایش هم گاهی اوقات ملایم (البته زمانی که میرم بیرون از خونه)
میل جنسی هم کمه
کلا تعطیلم
سلام دوستان خوبم
من واقعا از همگی ممنونم
این که دیدم خیلی ها مثل من هستند باعث شد تا روحیه ام رو نبازم
امروزم کاملا متفاوت بود باروزای دیگه
اول از همه این که صبحانه خوردم و تاثیزش رو دیم
سعی کردم تا کارهامو تموم نکردم سر نت نیام و به این ترتیب خودم رو تنبیه کنم
اما نه اینکه فکر کنین بازم همه کارام تموم کردم اما همین که امروز زو تونستم کمی متفاوت و اندکی شادتر از سایر روزها باشم شکر
یه نکته ظلاییییییییییییییییییییییییییییییییی!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اصلا به این که شما فرد معتقدی هستید یا نه کاری ندارم
ولی می تونید دوای رفع تنبلی زو در خوندن نماز اول وقت پیدا کنید چون دقیقا مثل همون قورباقه هست که وقتی قوزتش می دین خس خوبی بهتون دست میده
کم کم عادت می کنید که کارهایی رو که حتی دوست ندارین به راحتی انجام بدین
اما دوستان برام یه سئوال پیش اومده؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
شما ها چه تازه ازدواج کردها یا اونایی که بچه دارن میشه بگین شما همه این کارهایی زو که نام می بذین از اول انجام می دادین؟؟؟؟؟؟
آخه من 8 ساله که ازدواجیدم
2 سالم هست که پسردارشدم یعنی زلزله دار
ولی همیشه تفننی آشپزی کردم و اکثرا رفتیم بیرون
برای نظافت منزل ار کارگر ایتفاده کزدم
لباسهای اتویی رو به اتوشویی وخرید همیشه به عهده شوشو و یه خونه همیشه بهم ریخته!!!!!
خونم هم کوچیکه 60 متریه
نه اینکه فکر کنید خیلی وضعم خوبه و دائم جلوی آینه ام
اصلا نمیتونم یعنی یه جورایی بنیه ندارم اگه یه روز کزت بشم دیگه شب نمیتونم پبش شوشو بخوابم
تا حالا فکر می کردم که همه اینطوذین و دیگه الان کسی کار خونهنمی کنه و قدیمی ها هستن که دارن خونه تمییز می کنن و تزشی و غداهای لدید برای حاچی هاشون میپرن
اما با شنیدن این حرفا خیلی نگزان شدم می گم نکنه واقعا من مشکلی دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نیکی جون و سمیه جون از دلگرمی هاتون ممنونم
راستی بچه ها به نظزتون دوباره برم سرکار؟؟؟ کلاس زبان برم؟؟ورزش؟؟برای ارشد بخونم؟؟هیچکدام؟؟؟سو.ال انجرافی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وایییییییییییییی از دست این شیرزاد هههههههههههههههههههههههه
اندکی صبر سحر نزدیک است!!!!!!!!!!
ســـلام سـلاااام

خوبیــــد؟؟

من دیشب ساعت ٣:٣٠ خوابیدم و صبح ٨:٣٠ بیدار شدممممم خیلى انرژى دارم امروز! ساعت ١ هم آرایشگاه وقت دارم واسه ترمیمِ ناخنام........
تازهههههه میخوام برم پیش مشاور.....
سلام سلام سلام
امیدوارم روز خوبی را شرو ع کرده باشید.
من امروز روحیه ام خیلی خوبه، چون شوهر اول صبحی چند تا لبخند نثارم کرد.
پس ببینید ما چقدر به تشویق، دلگرمی نیاز داریم
پسر من کلاس فوتبال می ره روز دوشنبه چند تا گل جانانه زده بود، اینقدر لذت برده بود که نگو و نپرس، مرتب از گل هایی که زده بود می گفت. امروز صبح هم که داشت می رفت گفت مامان برام دعا کن که امروز گلهای بیشتری بزنم. بخاطر اینکه روز دوشنبه خیلی از طرف دوستانش و مربی اش تشویق شده بود.
ما همه نیاز به تشویق داریم. ولی فکر می کنیم مشوقی نیست.
اگر یک روز که همسرتان به خانه می آید از تمیز بودن خانه، خوشمزه بودن غذا، زیبا و خوشرو بودن شما تعریف و تمجید بکند حتما خستگی آن همه کاری که انجام داده اید از تنتان در می رود.
البته تعریف و تمجید هم نباید تکراری و کسل کننده باشد. مثل اینکه با خوردن غذا بگوید متشکرم دستت درد نکنه، این به مرور تکراری خواهدشد. باید عیب و ایرادها را هم گفت ولی تشکر هم کرد.

من دوست دارم همسرم به من بگوید امشب برایم فلان غذا را درست کن. اینطوری انگیزه پیدا می کنم برای آشپزی. ولی وقتی ازش می پرسم چی درست کنم؟ میگه فرقی نمی کنه. منهم دلسرد می شوم مخصوصا می دانم واقعا برایش فرق می کند .
من دوست دارم اگر همسرم به خانه آمد و دید خانه مرتب نیست بر عکس همیشه، از من بپرسد که چرا خانه مرتب نیست؟ و من دلیلش را برایش بگویم. نه اینکه بی تفاوت رد بشود و فقط بگوید هر جا پا می گذارم یک چیزی توی پایم فرو می رود.
من دوست دارم اگر غذای جدیدی پختم همسرم با میل و رغبت آن را امتحان کند و حتی اگر خوشش هم نیامد غذایش را بخورد ولی در انتها بگوید مثلا زیاد هم جالب نیست، یا طعمش این باشد بهتر است. نه اینکه تا ببیند غذا جدید هست توی ذوقم بزند و بگوید این چیه که درست کردی.
هم ما به نوعی دچار روزمره گی شده ایم. اکثر شماها می گویید که همیشه مسواک می زنید پس به سلامتی خودتان اهمیت می دهید.
اگر مسواک را فقط قبل از بیرون رفتن از خانه بزنید یعنی اینکه سلامتی خودتان مهم نیست بلکه در مقابل دیگران دندان های تمیز و دهانی خوشبو داشته باشید مهم است.
اگر به موقع حمام می روید پس باز هم به سلامتی و تمیزی خودتان اهمیت می دهید. و این خیلی خوب است . چون افرادی که مراحل حاد افسردگی هستند اصلا به سلامتی شان اهمیت نمی دهند.
بیشتر خانم ها وقتی که به خارج از خانه می روند آرایش می کنند چرا؟؟؟؟
یعنی آدم های توی خیابان باید از سرو صورت زیبای ما لذت ببرند ولی خودمان و همسرانمان نه؟
پس بیایید عادت کنیم که در خانه هم زیبا و آراسته باشیم. مهم نیست در خیابان و کوچه و بازار مردم نسبت به ظاهر ما چه اظهار نظری می کنند مهم این است که ما نیست به خودمان چه نظری داریم؟
اگر هیکلمان چاق و بدقواره هست. سعی نکنیم در پس گن، مانتو آن را بپوشانیم. مهمتر از ظاهر سلامتی جسممان هست که باید سعی کنیم با یک برنامه دقیق وزنمان را به تعادل برسانیم.
هیچ کس بهتر از ما به خودمان نمی تواند کمک کند.
انتظار کمک از هیچ کس حتی نزدیکانمان را نباید داشته باشیم.

شادی جون من هم اگر ظهرها زیاد بخوابم شب مشکل پیدا می کنم. برای همین بعدازظهرها وقتی می خوابم ساعت کوک می کنم که سر یک ساعت بیدار شوم حتی اگر کار خاصی هم نداشته باشم.
باز هم می گویم نظم در خواب خیلی مهم است.

2810