2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرص ب اسم الگومد هستش میری تهیه میکنی عزیزم ب هرکس که گفتم انجام داده منهم دعا کرده روزهای اول روزی سه الی چهارتا مصرف میکنی خودت متوجه تغییر تو هفته آول میشی کم کم ب روزی دوتا وبعد یکی هم می رسه تا جایی که مصرف ی روز در میون هم میرسه  شما برو تو نت خواصش ببین سر شار از فیبر و آهن فقط گفته لاغر میکنه که هیچ اثر لاغری رو من نداشت🤷‍♀️موفق باشی 

من خودم مصرف میکنم قرصی که معجزه میکنه پوست مو گوارش و خیلی خواص خوب دیکه داره خانم‌هایی یودن که دوبار عمل کردن دوباره برگشته مشکلشون این قرص که مصرف کردن خوب شدن همش میگفتن کاش از اول با هاش آشنا میشدم من بعد از سزارینم مشکلم خیلی حاد شد تو نت باهاش آشنا شدم دلم زدم ب دریا اون موقع من صدتاییش ۱۶۰ هزار گرفتم

پشت گوش ننداز فردا  بگیر تازه میفهمی چه روزهای خوبی از دست داده بودی

فردا صبح میرم میگیرم فقط همون لحظه اثر میده؟ چون روده های من بیش از حد تنبلن از وقتی به دنیا اومدم همینطور بوده خاکشیرو سیلاکسو شربت انجیرو هیچی جواب نداده اگه با این خوب شم تا آخر عمرم دعات میکنم

مرررسی عزیزم😘😘😘😘😘🌹🌹🌹

تا وقتی که یبوست داری این مشکلم هست ..پس قدم اول رفع یبوستت هست.حالا میتونی ملین استفاده کنی.یابری داروخانه قرص ژری لاکت بگیر مخصوص درمان یبوست بزرگسالان هست بدون اینکه تنبلی روده بیاره چون ملین نیست.برای بواسیر داخلی هم شیاف آنتی همورویید بگییر ۱۴ شب استفاده کن.بواسیرت کوچیک.میشه راه دفعت باز میشه.اگر هم خیلی حاد هست پماد رکتول هم عالی هست.آب فراوان و ورزش و فیبرم باید رعایت بشه.امیدوارم زود خوب بشی