2777
2789

سلام مامانای عزیز.شما درماه چندتا شیر به بچه میدید؟شبا چندبار شیر میخوان؟میخوام بدونم آیا بچه من پرخوره؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭

بچه من در ماه هشت یا نه تا شیر میخوره و شبام دوسه بار شیر میخوادباباش میگه داروخانه گفته چه خبره مگه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه من در ماه هشت یا نه تا شیر میخوره و شبام دوسه بار شیر میخوادباباش میگه داروخانه گفته چه خبره مگه ...

وااااا ..غذا بدهدبهش .. شب سیرش کن بعد بخوابون ..مگه نوزاده اینهمه شیر میدی؟؟؟ چند کیلوعه؟

وااااا ..غذا بدهدبهش .. شب سیرش کن بعد بخوابون ..مگه نوزاده اینهمه شیر میدی؟؟؟ چند کیلوعه؟

ده کیلو.غذا میدم 

من‌پسرم از یک سال ونیم ب بعد روز۲بار دادم بهش شبام‌قبل خواب ی شیشه تمام 

بعدم ک‌کلا گرفتم ولی ماهی ۴تا۵تا میخورد اخریا قبل یکسالگی ماهگی ۱۰تا۱۲ تا 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

چند ماهس بچتون؟

دیگه باید قط میکردی تاحالا

من ۲۰ماهگی ب بعد دیگه شیرخشک کاملا قط شد. چندماه قبلترش هم خییییلللیییی کم کردم براشون

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.

چیکارش کنم اگه بهش ندم خیلی اذیت میکنه.روزا چندبار باید شیر بخوره؟

چند ماهس بچتون؟ دیگه باید قط میکردی تاحالا من ۲۰ماهگی ب بعد دیگه شیرخشک کاملا قط شد. چندماه قبلترش ...

هفده