2777
2789
عنوان

انتقادات و پیشنهادات شما را به دیده منت میپذیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 70276 بازدید | 2282 پست
سلام آقای زاهد
کم کم دارم به این نتیجه می رسم از نظر تعامل با کاربرها همان مدیریت خشک خانم تهرانی بهتر بود تا این روش سلیقه ای شما
گاهی در حال خوش و بش با کاربرها (که جای امیدواری بود) گاهی هم گوشهایتان سنگین می شود و پیدا نمی شوید.
کدام تاپیک شانس بیاورد شما ببینید و خوشتان بیاید و پین شود بالای صفحه!
در حالی که تاپیکهای زیادی ممکن است مفیدتر و ارزشمندتر باشند ولی کسی آنها را ندیده.
بهتر است همه چیز قانونمند باشد تا همه علت رفتاری که باهاشون میشه رو بدونند.
یا اگر مثلا می شود تاپیکی را پین کرد همه بدانند راهش چیست.
موفق باشید.
.:

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام وخسته نباشید من اکثرا خواننده خاموشم ولی اونقدر سرعت وحشتناک پایین که منم به صدا در اومدم اقای زاهد.
هـمه چیـزها گفـته شــده اند، ولــی چــون گــوش شنــوائی نبــوده ، پیـــوسته بــاید از نـــو گـفــت
آقای زاهد کمترین کاری که شما میتونین در مقابل درخواست من و دوستان در مورد برگرداندن اسلیکر انجام بدین اینه که حداقل 1 جوابی به ما بدین ولی در عجبم که چرا اصلااااا پاسخگو نیستین!!!!!!
من حقیقتا عاشق شده ام!! عاشق کشک و بادمجون
2805
سلام
لطفا رسیدگی کنید
ادرس کلوب من رو توی تقسیم بندی بخش برگذاری جشن جا انداختید برام انتقال بدید مرسیییی

http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22343
*یه تولد تم دار شیک .بامزه و ارزون * 09358446712* عکس نمونه کار در سایتمhttp://niniax.blogfa.com/

سلام آقای زاهد، خسته نباشید
خیلی از ایمیل هایی که دوستان برام میفرستن رو من نمیتونم ببینم اصلا برام نمیاد ممنون میشم اگه زحمت بکشید و مشکل رو رفع کنید، بازم بابت زحماتتون ممنون
همه چیز پر از خداست ؛ درخواست کن ، باور کن و دریافت کن …
دوستان یه مطلب از طرف اسلیکر عزیز

با درود

ابتدا تشکر میکنم از کلیه دوستان گلی که به بنده لطف داشتن و مورد عنایت خودشون قرار دادن.

با این وضعیت قطع دسترسی به دلایل واهی حضور در این سایت چندان لطفی برای بنده نداره و از اینکه قطع دسترسی شدم به هیچ وجه ناراحت نیستم فقط چیزی که برای بنده قابل تحمل نیست قضاوت عجولانه و رای غیر منصفانه در مورد بنده هست!!!

این مرتبه دومی هست که بنده بدون اینکه دلیل قانع کننده ای وجود داشته باشه قطع دسترسی شده ام! دلیل اول تهمت پوچ و بی اساس ساخته و پرداخته ذهن یکی از کاربران و دلیل دوم هم لایک کردن !!! واقعا لایک کردن تو این سایت جرمه ؟!

اگر هر قاضیی بخواد فقط به حرفای شاکی گوش کنه بدون اینکه حرفای مشتکی‌ عنه رو بشونه و حکم صادر کنه که سنگ روی سنگ بند نمیشه شاید کاربری با کاربر دیگه ای دشمنی داشته باشه!

http://s1.picofile.com/file/7993239565/%D8%AA%D9%88%D8%B6%DB%8C%D8%AD1.doc.html

این لینک هم لینک دفاعیه اش است

امیدوارم اقای زاهد کاربری دوست عزیزمون رو برگردونن
آغوشت را دوست دارم اما از دوباره بی پناه شدن می ترسم

با درود

ابتدا تشکر میکنم از کلیه دوستان گلی که به بنده لطف داشتن و مورد عنایت خودشون قرار دادن.

با این وضعیت قطع دسترسی به دلایل واهی حضور در این سایت چندان لطفی برای بنده نداره و از اینکه قطع دسترسی شدم به هیچ وجه ناراحت نیستم فقط چیزی که برای بنده قابل تحمل نیست قضاوت عجولانه و رای غیر منصفانه در مورد بنده هست!!!

این مرتبه دومی هست که بنده بدون اینکه دلیل قانع کننده ای وجود داشته باشه قطع دسترسی شده ام! دلیل اول تهمت پوچ و بی اساس ساخته و پرداخته ذهن یکی از کاربران و دلیل دوم هم لایک کردن !!! واقعا لایک کردن تو این سایت جرمه ؟!

اگر هر قاضیی بخواد فقط به حرفای شاکی گوش کنه بدون اینکه حرفای مشتکی‌ عنه رو بشونه و حکم صادر کنه که سنگ روی سنگ بند نمیشه شاید کاربری با کاربر دیگه ای دشمنی داشته باشه!

با درود

2810