2777
2789
عنوان

انتقادات و پیشنهادات شما را به دیده منت میپذیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 70278 بازدید | 2282 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خسته نباشید اقای زاهد
متاسفانه بعضی از ما ایرانی ها این مدلی هستیم هر چی بگیم درست و همیشه حق با ماست
باهاتون ابراز همدردی می کنم گرچه من یک کاربر تقریبا خاموش هستم
برا حرفای ساسایی متاسفم
خانم ساسایی عزیز
نمی دونم چرا این طوری توهین کردین من الان این لینک رو دیدم شما از زحماتی که کشیده میشه خبر داری ؟؟؟؟؟؟؟؟
بابت یه موردی که امکانش هست تغییر باشه یا خیر توهین کردن به شخصی که شاید هم سن پدرتونه و واقعا دارن برای سایت زحمت می کشن با این الفاظ دور از ادبه

اگر مودری به مزاق شما خوش نیومد باید توهین کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟
من به شخصه از زمانی که آقای زاهد تو سایت اومدن شاهد بهبود و رفع خیلی مشکلات بودم نمی تونم شخصا از توهینی که به ایشون کردید بی تفاوت بگذرم

LilySlim Exercise days tickers
الهی !!!!
خدای تنهاییِ من......
چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازی
همچون گره های قالی باشد که با آنها برای
سرنوشتم نقشی زیبا بیافرینی
آمین.......
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=574269&PageNumber=8
این آدرس تایپیک منه - قربون دستت
پپ/ نام هم میخوام بشه مامانی /همین
قدر سجده ها را بدانیم ، میلیاردها نفر که زیر خاکند التماس می کنند برای یک سجده به دنیا بازگردند.....
من کاری به توهین کردنتون ندارم...
اما تغییر دادن سایت...به دلخواه ما که هر روز یه سازی میزنیم کار راحتی نیستاااااااا..خم رنگرزی نیستش که....!!!اگه برای استفاده از سایت مبلغی ازمون میگرفتن یاد میگرفتیم قدردان باشیم و تغیرات به چشممون میومد و طلبکار نبودیم...

شغل همسر من طراحی و اجرای وب سایته ..خیلی مشکله وقتی یهو یه چیزی باید تغییر کنه نیاز به برنامه نویسی داره...کار یکی دو دقیقه نیست..صبور باشید..حالا تبادل نظر مثل قبل هم نباشه ما میتونیم با سایت کارکنیم..چه فرقی میکنه ...مهم اینه که با دوستامون در تماس باشیم
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه