2777
2789
سلام دوستای خوبم نینی من الان دو هفتشه ، مادر شوهر اینام شهرستانن و بخاطر بیماری نمیتونن بیان تهران ، ما باید بچه رو ببریم پیششون به شوشو گفتم اواخر خرداد بریم که به گرمای مرداد و تیر نخوریم اونموقع میشه نزدیک دو ماهش راهنماییم کنید چطور از پسش بر بیام توی ماشین اونجا چی؟ پشه و اینا نزنتش خدایی نکرده آب به آب نشه؟
فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین
خدایا ممنونتم:-)
پسه بند براش ببر. بچه دو ماهه هم هیچ اذیتی نداره تو مسافرت. من با دختر دو ماهه ام با قطار از تهران رفتم مشهد
به دنبال واژه ها مباش....کلمات فریبمان می دهند

وقتی اولین حرف الفبا کلاه سرش برود،

فاتحه کلمات را باید خواند....
ببین منم بچه ام دوماهش بود رفتیم مشهد تو راه مشکلی نداری چون بچه تو ماشین خوابش میبره ولی مهم رسیدن به همون شهره چون من دخترم تو مشهد پوست ما رو کند دکترش هم گفت آدم بزرگ تو مسافرت خسته میشه چه برسه به بچه ها ولی حدودا یه ماه بعدش که رفتیم اصفهان خیلی خوب بود البته این که میگم مال هوای نوروز بود که خیلی خوب بود با خودت پشه بند هم ببر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی ماشین کولر روشن کنین. پشه بند هم با خودتون ببرین. یه پماد هم هست از داروخونه بگیر و ببر با خودت که اگر پشه نیش زد اون پمادو بزنی سریع خوب میشه. بدن نینیها بیشتر از اونی که فکرشو کنی مقاومه
ببخشید میشه منم کمک کنین من هنوز نی نی ندارم تو اقدامم خانوادم شهر دیگه ای هستن با نوزاد میشه رفت مسافرت خیلی میترسم نتونم برم خونه مامانم بخاطر بچه شهری هم که هستم به شهر مامانم قطار نداره مجبورم با اتوبوس برم با نوزاد میتونم اون موقع برم مشکلی پیش نمیاد بنظرتون
خدایا شکرت بهم یه فرشته کوچولو دادی خودت مواظبش باش
من خواهرم وقتی دخترم 38 روزه بود عروسیش بود اونم دقیقا روز کریسمس!! باید چند صد کیلومتر تو هوای سرد دی سفر میکردیم . حتی وسط راه ماشینمون هم خراب شد اما خدا رو شکر اصلا بچه ام هیچگونه اذیت و بیقراری ای نداشت. حتما براش پشه بند ببر و اونجا هم از مادرشوهرت خواهش کن که اگه اقوام و نزدیکانشون میان وا3 دیدن بچه ، نذاره زیاد بغلش کنن یا ماچش کنن چون بچه حساسه و تازه به محیط هم عادت نداره ممکنه مریضی بگیره از اونا. خلاصه اگه مادرشوهرت بهشون بگه و خودش مراقب نوه اش باشه بهتره و هیشکی هم دلخور نمیشه!
برای زندگی کردن ، به دنیا اومدن بس نیست!
بچه شیر اذیت نداره بیشتر توی ماشین خوابه و هر وقت بیدار شد شیر بهش میدی آب به آب هم نمی شه چون شیر خودت می خوره برو عقب ماشین بشین که راحت تر باشی و آفتاب نخوره
هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
کنار بچه عقب ماشین دراز بکش بهش شیر بده یه بالشت هم بردار بزاری رو پاهات بچه رو روش بخوابونی
هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
مامان مرضی جون سرما نمیخوره اگر باد کولر رو مستقیم روش نزاری. دریچه ها رو بده سمت بالا که فقط داخل ماشین خنک بشه. نه اینکه یخ کنه. اگر کریر داره بزارش توی کریر ببند به کمربند صندلی عقب. اگرم نداره یه جای نرم و راحت روی صندلی عقب براش درست کن چند تا بالش هم بزار پایین صندلی عقب که خدای نکرده نیفته