2777
2789
عنوان

میگن فضا پر از نفرین شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3888 بازدید | 69 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی از اینکه لایک میکنین ... آدم به زندگی دنیایی امیدوار میشه وقتی میبینه همفکراش زیادن .... ممنونم و براتون رزوی سلامتی و برای تاپیکم آرزوی ثبت لایک بیشتر و همفکری دارم
وقتی این روزها ی سخت
تموم بشه ،میرم میزنم سر شونه ء خدا و میگم :حال کردی جنبه رو !
بیهوده است مجادله بر سر اثبات دیانت یا بی دینی آدمها. کسی که دروغ نمی گوید، کسی که مهربان و با انصاف است، کسی که از رنج دیگری اندوهگین میشود و با شادی دیگران شاد است، کسی که انسان را، و پرنده را و گیاه را و زمین را محترم میدارد، به مقصد رسیده است... از هر راهی که رفته باشد.

عشق به خداوند مستلزم محبت به بندگان اوست
بیهوده است مجادله بر سر اثبات دیانت یا بی دینی آدمها. کسی که دروغ نمی گوید، کسی که مهربان و با انصاف است، کسی که از رنج دیگری اندوهگین میشود و با شادی دیگران شاد است، کسی که انسان را، و پرنده را و گیاه را و زمین را محترم میدارد، به مقصد رسیده است... از هر راهی که رفته باشد.
نورباران جان حرفات خوب و از روی معرفت به ائمه است
اما به نظر من باید عزاداری امام حسین زنده بمونه تا در تمام دورانها یه سوال برای هرنسل ایجاد بشه که چرا بعد از 1400 سال برای این شخص هنوز عزاداری میکنن و دنبال سوالش بره تا به جواب مظلومیت ولایت و ظلمی که یزیدیان در حق تمام شیعیان از اول تا آخر زمان انجام دادن برسه
در دین لعن و نفرین نهی شده اما چرا ما تو زیارت عاشورا دشمنان ائمه از اول تا آخر را تک تک لعن میکنیم ؟
برای اینکه این سوال توی ذهنمون ایجاد بشه و به دنبالش بریم که مگه چه بلایی سر امام آوردن که دعایی اینچنینی سفارش شده !
دوست خوبم در جواب اینکه گفتی چرا ما همه خواسته های دنیوی رو از ائمه میخوایم باید بگم اولا این وسیله ای برای نزدیک شدن به ایشان به واسطه خواسته های خودمونه
دوما در بعضی احادیث بیان شده که ما در رسیدن شیعیان به حوائج آنها کمک میکنیم و حتی من در جایی خواندم که معصوم فرمودن حتی بند کفشتان را هم از ما بخواهید
بند کفش کنایه از اینه که حتی در درخواست کوچکترین حوایجتون ما رو واسطه قرار بدید و فلسفه ان هم نزدیک شدن دلها به ائمه است
افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد حسبنا الله و نعم الوکیل نعم المولی و نعم النصیر
همشو قبول دارم ولی بعضیا اونقدر پستن ، اونقدر نامردن
هر بلایی خواستن سر آدم آوردن ، من یکی که نمیتونم صبر کنم برم آخرت تا ببینم خدا چه بلایی سرش میاره ، نفرینش میکنم تا توی همین دنیا هم بگیرتش ، خدا از حق بنده اش نمیگذره ، اینطوری میشه حقتو بگیری
اینم هست که نفرین تا آخر دنیا بین شخص نفرین کننده و نفرین شونده می چرخه تا آخر به اونی که حقشه برسه ، آدمی که نفرین میکنه حتما مطمئنه که گریبان خودشو نمیگیره
در نهایت خدا خودش به داد همه برسه
البته دعاکردن و نذرکردن و بسیاررررررررر میپسندم...

از نفرین خوشم نمیاد....با اینکه بارها دلم شکسته....خدا بهتر میدونه چیکارکنه....بهتره فقط سکوت کنیم....
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
2810