2777
2789

بچم چند وقته موقع راه رفتن انگشتای پای راستشو رو به سمت داخل جمع میکنه؟چیکار باید کنم؟کسی تجربه ای داره؟خوب میشه یا باید ببرم دکتر؟تورو خدا راهنماییم کنید.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه پسر منم اونطوری میکنه پونزده ماهس.اگر طبیعی راه میره و مشکلی تو راه رفتن نداره نگران نکن خودتو ف ...

موقع راه رفتن فقط انگشت شستشو میپیچونه به داخل.ولی وقتی صاف ایستاده نه.کفش بپوشونم پاش فایده ای داره؟گل پسر شما چطوره؟

موقع راه رفتن فقط انگشت شستشو میپیچونه به داخل.ولی وقتی صاف ایستاده نه.کفش بپوشونم پاش فایده ای داره ...

عزیزم طبیعی راه میره فقط انگشتشو میکشه داخل دگ..پسر منم گاهی اینطوری میکنه بنظرم نگرانی نداره .بچه ها مگه تو شکم مادر پاهاشونو جم نمیکنن شاید از اونموقع تو ذهنشون مونده😂

عزیزم طبیعی راه میره فقط انگشتشو میکشه داخل دگ..پسر منم گاهی اینطوری میکنه بنظرم نگرانی نداره .بچه ه ...

خدا کنه.ترسیدم نکنه مشکل حادی باشه.اگه پاشو تو کفش کنم از سرش میفته؟

قربونت عزیزم❤

عزیزم انشالله هرچی از خدا میخوای بهترینشو نصیبت کنه.خدا پسرگلتو حفظ کنه.که جوابمو دادی.اینهمه کاربر بازدید کردن ولی چیزی نگفتن.😍😘

ببین پسر من قبلا همه انگشتاشو جم میکرد حتی موقع خواب الان کمتر مبکنه دقت کردم دیدم اروم اروم درس میشن ..نگران نکن خودت تا موقعب ک طبیعی راه میره مشکلی تو راه رفتن نداره چیزی نیس .اروم اروم درس میشه اره کفش خوبه بچه پاهاشو درس میذاره ..