2777
2789
عنوان

کی پایه هست برنامه ریزی کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16791 بازدید | 482 پست
انوش جون یه تاپیک برای برنامه ریزی بزن تو قسمت روانشناسی اونجا شلوغ تر و بهتره منم هستم چون واقعا به برنامه ریزی نیاز جدی دارم
دستی به جام باده و دستی به زلف یار رقصیی چنین میانه ی میدانم آرزوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبید؟ صاحب خونه کجایی؟ من دوازده روز اینترنت نداشتم،حالم هم خوب نبود اصلا.خیلی دل درد و کمر درد دارم.چیزی هم نمیتونم بخورم.کارها را هم به زور انجام میدم. چقدر خلوته اینجا...
ﺳﻼﻡ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ.ﺧﻮﺑﻴﻦ? ﻣﻦ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﻣﻴﺎﻡ اﻳﻨﺠﺎ.ﻓﺮاﻣﻮﺷﺘﻮﻥ ﻧﻜﺮﺩﻡ :) ﺭﻭﺯﻫﺎﻱ ﻣﻦ ﻫﻤﻴﻨﺠﻮﺭ ﺩاﺭﻩ ﺗﻜﺮاﺭﻱ ﻣﻴﮕﺬﺭﻩ.. ﺻﺒﺢ ﻣﻴﺨﻮاﺑﻢ ﻋﺼﺮ ﺑﻴﺪاﺭﻣﻴﺸﻢ :| ﻓﻘﻄ ﺧﺪاﺭﻭﺷﻜﺮ ﻭﺭﺯﺷﻤﻮ ﻭﻝ ﻧﻜﺮﺩﻡ ﻭﮔﺮﻧﻪ ﺩﻳﮕﻪ ﻫﻴﭽﻲ... ﻣﻦ 29 ﻣﺮﺩاﺩ ﻳﻪ اﻣﺘﺤﺎﻥ ﺩاﺭﻡ ﻛﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺮﻡ ﺗﺒﺮﻳﺰ,ﻫﺮ ﺷﺐ ﺗﺼﻤﻴﻢ ﻣﻴﮕﻴﺮﻡ ﻛﻪ اﺯ ﻓﺮﺩا ﻣﻴﺨﻮﻧﻢ,اﻣﺎ ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧﻪ...ﻣﻴﺘﺮﺳﻢ ﺑﻤﻮﻧﻪ ﺑﺮا ﺭﻭﺯاﻱ ﺁﺧﺮ.. :( ﺳﻌﻲ ﻣﻴﻜﻨﻢ اﺯ ﻓﺮﺩا ﻳﺨﻮﺭﺩﻩ ﻣﻔﻴﺪﺗﺮ ﺑﺸﻢ ﭘﺮﻧﺴﺲ ﻛﺠﺎاااﻳﻲ?? ﻧﺎﺳﻼﻣﺘﻲ ﻣﺪﻳﺮ ﺗﺎﭘﻴﻜﻴﺎااا
ازاده جون اینجا دیگه کسی نمیاد یکی یه تاپیک برنامه ریزی بسبزه تو قسمت عمومی یا روانشناسی اونجا شلوغ تر و بهتره ادرسش رو هم اینجا بزارین من خودم نمیرسم تاپیک رو دنبال کنم وگرنه حتما خودم این کار رو میکردم خیلییییییییییی کار خوبیه
دستی به جام باده و دستی به زلف یار رقصیی چنین میانه ی میدانم آرزوست
من تازه تاپیک رو پیدا کردم چرا فعال نیست دیگه??

بیاین دوباره فعالش کنیم

من باردارم و قندم پایینه به خاطره همین به شدت ضعف دارم ای کاش اینجا دوباره فعال بشه تا من هم انگیزه پیدا کنم ، خونه م خیلی نامرتبه از شوهرم خجالت میکشم

خودمم خیلی نا مرتب شدم بیاین به هم دیگه انرژی و انگیزه بدیم