بچه ام داره بزرگ میشه وکلی لباس داره که فقط یکی دوبار تنش کردم بعضی ها هم اصلا نپوشیده نمی دونم چیکارشون کنم فقیری هم نمیشنام بدم بهش بخوام بفروشم میگن دست دومه با اینکه بعضی هاش نو هستند. شما چیکار میکنید با لباس های بچه هاتون؟
از طرفی، اگر صاحب قبلی را نشناسیم، داستانهای ترسناک و خرافی زیادی در ناخودآگاهمان شکل میگیرد که از خرید لباس اجتناب کنیم. در حالی که دست به دست شدن لباس در حالتی که فرد متوفی را بشناسیم نتیجهی عکس دارد. چون ما میدانیم صاحب اثر چه کسی بوده، و اصولا ترسی در بارهی تمامی اتفاقات شومی که پیرامون لباس ممکن است بیفتد نداریم، لباسها نه تنها آزارمان نمیدهند، بلکه نمایندهی یک کمد عاطفه و خاطره هستند. ممکن است این بحث پیش بیاید که تمیزی و بهداشت در مورد کالایی مثل لباس مهمترین خط قرمز خرید دستدومیهاست و ارتباطی با احساس ترس یا نفرت نسبت به صاحب آن ندارد. اول از همه، سیستمهای پیشرفتهی خشکشویی این مشکل را کاملا حل کرده. به علاوه، حتی این موضوع هم ارتباط مستقیمی با ترس ما از صاحب قبلی لباس دارد نه خود لباس!
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تو نرم افزار کمدا یا دیوار بفروش با قیمت خیییییییییلی کم بزار کسی ک برای بچش لباس دست دوم میخره حتما نیازمند هست چون من اگه خودمم لباس دست دوم بپوشم ب بچم دلم نمیاد بپوشونم هر چند ک لباس بچرو قبلا ی بچه گوگولی دیگه پوشیده قطعا تمیز و خوشبوا
تا حالا فكر نكردم لباساي بچه م رو نگه دارم براي بعدي چون خداي اونم بزرگه و انشالله ميتونم براي اونم ...
👏👏👏👏
💕فدای سرت اگر آنچه میخواستی نشد. اگر چرخ دنیابا چرختو نمیچرخد .تو چایت را بنوش☕روی ایوان خانه مادربزرگت بنشین و با او گپ بزن.میتوانی غرور را کنار بگذاری و عشق زندگیت را به یک شام دونفره دعوت کنی.❤️برای پرنده ها🕊️ دانه بریزی و بعد، از دیدن نوک زدن آنها به دانه های گندم🌾 لذت ببری.میشود دقایقی را برای مادرت ❤️کنار بگذاری و چند لحظه را در آغوش او سپری کنی میبینی که چقدر آرام بخش است.میشود از زندگی لذت برد .میشود از ثانیه ها 🕰️نهایت استفاده را کرد.مگر چقدر عمر میکنیم که بخواهیم آن را هم صرف سروکله زدن با این و آن بکنیم و از شکل راه رفتن همراهمان تا آبی بودن رنگ آسمانو گردی زمین 🌏ایراد بگیریم چه خوب میشد اگر میتوانستیم به زمین و زمان گیر ندهیم و سخت نگیریم.خوب میشد اگر زندگی میکردیم نه فقط نفس میکشیدیم !😍😊
من فعلا نوزادیا رو اوردم همشون توخونه این بیشترشونم همدختره هم پسر اگه یکی بود که هیچ امااگه مخالف بود برا بیرونو میخرم چنتا توخونه همونارو بپوشه اخه خیلی گرونه