2777
2789
عنوان

سلام بچه ها بارانم لطفا بیایین درمورد دخترمه

| مشاهده متن کامل بحث + 31 بازدید | 29 پست
بچه خواهر من زردیش تا دو هفته پایین نمی اومد. آخرش هندونه خریدیم آبشو گرفتیم خورد. بچه ش هم خوب شد

خدایا امیدی جز تو ندارم، بارها دستم را گرفتی و از ناامیدی بیرونم کشیدی، هربار صدات زدم پاسخ گرفتم، این امتحان سخت تو را هم با صبر پشت سر میذارم، میدونم که بهترین را برای من میخوای

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم قدم گل دخترت مبارک, خوشحالم همه چیز خوب شده ، عزیزم ترنجبین درس کن خودت بخور ، عالیه ، پسر منم زردی داشت واقعا کمک کرد ، یک قاشق تویک ایوان اب گرم بریز ته نشین که شد ابشو بخور
ای خدا ....
از دارو گیاهی،ترنجبین بگیر.یه قاشق چای خوری بریز تو لیوان با اندکی نبات، بذار دم بکشه ده دقیقه. بعد صافش کن و وقتی سرد شد اندازه نصف ق چای خوری بده نی نی گلت و بقیه شرو هم خودت بخور.عالیه. هر روز هم سعی کن انجام بدی.زود زردیش برطرف میشه انشاء الله. تند تند هم شیر بده.بذار زیاد ادرار کنه تا زودتر زردیش برطرف شه.
به دکتر گفتم:«همه داروهایم را می خورم؛اما تأثیری ندارد.»دکتر پاسخ داد:«آیا داروهایت را سر وقت می خوری؟» و من تازه فهمیدم چرا نماز هایم تأثیری ندارد!؟!؟
تغذیه مادر تاثیری تو رفع زردی نداره باران جان. من دوماه پیش زایمان کردم و دخترمم زردی داشت . دکتر گفت فقط بهش زیاد شیر بده که با ادرارش بیلی روبین دفع بشه. از این دستگاه ها واسه خونه هم گرفتیم که چشم بند میبندن به بچه و میذارن زیرش. خیلی بهتر از موندن تو بیمارستانه..
یه مامان مهربون...
غصه نخور.دختر منم سه روز زیر دستگاه بود.از حالا بخوای وا بدی، پیر میشی تا بزرگ شه.باید خدا رو شکر کنی که خدای نکرده مریضی لاعلاج نداره.براش حمد شفا بخون.صلوات بفرست و آروم باش که شیر بد به بچه ت ندی.
به دکتر گفتم:«همه داروهایم را می خورم؛اما تأثیری ندارد.»دکتر پاسخ داد:«آیا داروهایت را سر وقت می خوری؟» و من تازه فهمیدم چرا نماز هایم تأثیری ندارد!؟!؟
یه قطره هست داروخانه میدن، خیلی هم گرون نیست. فکر کنم در حد 15 تومنه. اسمش بیلی ناستر هست. از اون بهش بده. طریقه مصرفش رو تو جعبه نوشته. من دخترم دو هفته زردی داشت با این قطره خوب شد. زردی دخترت چنده عددش؟ دختر من 21 بود. خیلی خیلی زیاد بود. جوری که گفته بودن اگه یک شبه پائین نیاد باید خونش رو عوض کنیم
2810