2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 852988 بازدید | 4297 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیز شما حتما رو معنویات کار کن وبیشتر وقت بذار.  ذکری که دوست داری زیاد بگو. ببخشید باز پیام ...

خدای مهربون حافظ نگه دارتون باشه مامانل عزیز ...کلی وقت گذاشتید و با عشق اینا رو نوشتید ...هوارتااا حس خوب و دعای خیر بدرقه ی هر لحظه تون مهربان جان

خدای مهربون حافظ نگه دارتون باشه مامانل عزیز ...کلی وقت گذاشتید و با عشق اینا رو نوشتید ...هوارتااا ...

ممنون خواهر گلم از محبتت و دعای خیرت. انشاالله شمام هم همه لحظاتتون قرین شادی باشه.

سلام عزيزدلم 

ممنون از تاپيك خوبت 

من كل تاپيك رو خوندم 

منم چندساله دچاره افسردگي شدم هر سال تو پاييز و مخصوصا غروب ها خيلي بدتر ميشم و امسال خيلي شديدتر از قبل هم شده 

ديشب حمله بهم دست داد نفسم بالا نميومد قلبم حس ميكردم از جا در اومد رفتم دم پنجره  به اسمون نگا كردم گفتم خدايا فقط خوب شه حالم دارم عذاب ميكشم 

امروز هم واسه اولين بار وقت روانشناس گرفتم برم 

سلام عزيزدلم  ممنون از تاپيك خوبت  من كل تاپيك رو خوندم  منم چندساله دچاره افسردگي ...

سلام عزیزم 

40صفحه اول تایپیکو بخونید شروع به اجرااکنید. مشاور همینا میگه که من نوشتم.

باید اهل عمل باشی. 

گروهی از دوستان هم در ایتا دارم .

تایپیکم بخون خیلی نکته داره. 

. اگر دوست داشته باشید صحبت کنید

مشاوره تلفنی هم قبول میکنم.

سلام من الان تا صفحه ۱۵ خوردم..با۲۱ سال سن افسردگی دارم و از هیچی لذت نمی‌برم امیدوارم بتونم قدمی ب ...

سلام. غصه نخور تنها نیستی به خاطر سبک بد زندگی الان 90 درصد جوونا مشکل شمارو دارن. 

گروهی دارم دوست داشتین بیایید.

سلام عزیزم نمیدونم پیاممو میخونید یا نه

تو اوج افسردگی و حس بد تاپیکتونو خوندم وقتی از همه جا و همه چی بریده بودم میگفتم اخه من کیو دارم

خدا خیرت بده که یه بار دیگه نماز خوندو به خدا نزدیک شدنو ب من بنده حقیر یاداودی کردی

از خدا میخوام هر چی میخواییییی بهتون بده