2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 852988 بازدید | 4297 پست
سلام عزیزم نمیدونم پیاممو میخونید یا نه تو اوج افسردگی و حس بد تاپیکتونو خوندم وقتی از همه جا و همه ...

من که کارهای نیستم.  

خوده خداست که مارو تنها نمیذاره در اوج تنهایی و بی‌کسی روزنه امیدی باز میکنه. ان‌شاء‌الله که همیشه تکیه تون به خودش باشه واز هیچ نترسید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم.من یکسال و هشت ماه دارو مصرف کردم برای بیماری اعصابم.شش ماهه کنار گذاشتم ولی انرژیم برنگشت.همش بی حال و کرخت هستم و یه جورایی بی انگیزه.دلم سرحالی میخواد.دوس دارم پر از انرژی باشم.چیکارا کنم؟هم حرکتی هم خوردنی.توروخدا بگید بهم

گروهی هم اگه دارید بهم بگید عضو بشم

سلام عزیزم خوبی منم همونیم ک لینک تاپیک گذاشتی من تا صفحه ۲۳ خوندم و دیدم واقعا منم جزو افسرده هام و ب خودم اومدم 

من کلا ی آدم عصبی و گوشه گیرم از دوستام و خانوادم فراریم وقتی دوستام بهم زنگ میزنن منو دعوت میکنن من بهونه میارم ک نمیتونم بیام یا خیلی برا خانواده نگرانم ک نکنه اونا از دست بدم مثلا امروز اثاث کشی داشتن ک برن شهر دیگه من ۳ بار زنگ زدم دیدم ج نمیدن فک کردن تصادف کردن وفکرای خیلی بد واینکع من از وقتی ب خودم اومدم افسرده بودم تا الان ک ۲۲ سالمه و ی پسر دارم ک ۳ سالشه بعضی وقتا اونم میزنم 

ولی با خواندن تاپیکت ب خودم اومد و لیست آماده کردم ک ی سری کارا رو انجام اول سحرخیزی و پیاده روی نماز خواندن وغیره .‌‌.البتع این کارا رو میزارم واسه ۱۰ روز دیگه ک خونمو عوض کردم

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.

چون اینجایی ک در حال حاضر زندگی میکنم قوم شوهرم هست تا برم بیرون برام حرف درست میکنن حالا انشاالله ب امیدخدا ۱۰ روزه دیگه راحت میشم فقط دعا شوهرم پشیمون نشه ک می‌خوام بعد اثاث کشی ی کارایی کنم

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.
چون اینجایی ک در حال حاضر زندگی میکنم قوم شوهرم هست تا برم بیرون برام حرف درست میکنن حالا انشاالله ب ...

سلام عزیزم. انشاالله با تلاش خودت و عزم و ارادت مادر شادی و آرومی خواهید بود

و پسر خوبی تربیت خواهید کرد

یادت باشه مادر کسل در آینده فرزند کسلی خواهد داشت. 

پس خودتو رها نکن. انشاالله موفق می‌شین.

دوست داشتی آیدی ایتا این صفحه‌ گذاشتم بیا گروه

سلام عزیزم. انشاالله با تلاش خودت و عزم و ارادت مادر شادی و آرومی خواهید بود و پسر خوبی تربیت خواهی ...

مرسی گلم انشاالله

بزار عزیزم حتما عضو میشم

مدتی که اعصابم بهم ریخته بود هر غذایی ميخوردم بلافاصله اثرش رو میدیدم. اش رشته از غذاهایی بود که سری ...

حالا من با پیتزا و فست فود وحشتناک بهم میریزم و شب خوابم نمیبره دلشوره و اضطراب و افکار منفی همه وجودم رو میگیره 

خدایا رحم کن به کسی که جز تو امیدی ندارد
حالا من با پیتزا و فست فود وحشتناک بهم میریزم و شب خوابم نمیبره دلشوره و اضطراب و افکار منفی همه وجو ...

خب چند صفحه اول تایپیک نوشتم مواد  سودازا  و مونده مواد فروشگاهی و سوپری نخورید

کل مواد پیتزا از ممنوعات هستن. به شدت بدنو بهم میریزه

. شما که مشخصه طبعت به شدت رو سردی رفته.  معلومه  اصلا تایپیک رو نخوندین

خب چند صفحه اول تایپیک نوشتم مواد  سودازا  و مونده مواد فروشگاهی و سوپری نخورید کل مواد پ ...

سلام عزیزم شما از سال 98این تایپیکو زدید هنوز سرحال و خوبین؟ من خیلی از نظر غذایی رعایت میکنم انا با یه شوک عصبی دوباره بر میگردم سر جای اولم عصبی استرسی مضطرب....داغون...وسواس فکری همش فکر میکنم مریضی لاعلاجی دارم همش از این دکتر ب اون دکتر میرم ...تا ثابت بشه ک اون مریضیو ندارم بعد تا چند وقت خوبم باز میفتم تو فکر ک نکنه مریض شدم وقتیم شوکه میشم انقدر وزن کم میکنم ذره ذره وزنمو میبرم پایین اما وقتی. استرسی میشم روزی یک کیلو کم میکنم..همش رو ترازوام ک ببینم چند کیلو کم شدم میگم نکنه سرطان دارم....همیشه سر دردم ...واریس پا دارم...بوهارو خیلی بیشتراز بقیه میفهمم ....همیشه استرس دارم و منتظر خبر بدم..قفسه سینم درد میکنه همه بدنم خشکه هم درد کمر شانه گردن دارم با استرس میخوابم با تپش قلب بیدار میشم اونم با دهن تلخ مزه ...رفتم دکتر طب سنتی بهم سودابر داد بشدت معدمو بهم ریخت سوزش گلو گرفتم یبوست درد معده....البته یبوست همیشه داشتم اما وقتی گلاب یا گل سرخ و این چیزا میخورم شدیدتر میشه از وقتی سودابر خوردم مزه دهنم مثل زهر ماره...همیشه ترس از بیماری و مردن دارم واقعا خسته شدم