2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853217 بازدید | 4299 پست

سلام مامانل گل

عیدت مبارک

عزیزم اتفاقا چند روز پیش به فکرتون بودم اسمتون یادم رفته بود تاپیک رو یه جورایی گم کردم:((

خوشحالم که پیام گذاشتی برام قربونت

ای عشق بلرزان تن دنیایی ما را/در عشق بپیچان دل سودایی مارا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهر باور کن هم ورزش میکنم هم آدم فعالی ام، اما این استرس من از زمان کودکیم بوده بخاطر نحوه تربیتم

عزیز اگه فعالیتت خوبه  زوم کن رو تغذیه ات  و سایر  آنچه برای   آرامش داشتن لازمه   .  منم  از بچگی استرس داشتم.   ماها باید  زندگی کردن  رو از نو  یادبگیریم.    خواستی  از غذاهات واسم بنویس. ميخوام آروم بشی.

سلام مامانل گل عیدت مبارک عزیزم اتفاقا چند روز پیش به فکرتون بودم اسمتون یادم رفته بود تاپیک رو یه ...

سلام عزیزم.  عید شما هم مبارک.😘.  یادم نمیره چقدر فعال بودی.😍

چقدر تونستید رو تغذیتون کار کنید.    به نظرت  گرمی سردی رو  چقدر رعایت کردی؟ کلا بحث درمان با غذا.؟ سخت بود.  ؟

توضیح روش‌های پیشگیری از افکار منفی مفصله و در اینترنت کامل توضیحاتش هست. مثلا یاد خدا، استفاده از جملات تاکیدی مثبت در طول روز، مشغول شدن به کار مورد علاقه مثل نقاشی و آشپزی و... البته با گرم شدن بدن و تحرک این افکار کمتر میشن. 

خانم های گل، براساس صحبت‌های حکیم خیراندیش دوران پریود دوران سردی بدن است و باید دوران بیماری تلقی شود. در این دوره هر یک قاشق غذای سرد 10 برابر نسبت به حالت عادی، به بدن سردی میده و در بدن منتشر میکنه. 

سلام عزیزم.  عید شما هم مبارک.😘.  یادم نمیره چقدر فعال بودی.😍    چقدر تونستید ...

سلاام

رعایت میکنم سردی هارو کلا

البته کلا حذفشون نکردم موقعی که ماده ی غذایی با طبع سرد بخورم هم گرمی مخورم تا بشوره ببره

یادم نمیاد کی آبمیوه و سن ایچ و ازین طور چیزا خوردم

نوشابه اینا کلا حذف

کیک و پفک و اینطور چیزا هم همینطور

ولی این اواخر به خاطر کرونا حس کردم دوباره داره برمگیرده که جلسات مشاوره رو شروع کردم به صورت مجازی با مشاورم😁

یک جلسه گذشته البته فقط ولی حالم خووووب شکر خداا😍

تو خونه   صدای اذان بلند بذارید.  گاهی بذارین حس معنوی تو خونه هاتون ایجاد بشه با صدای اذان  یا  دعا  مولودی یا   مداحی  یا صوت قرآن.      تو خونه بلند بلند صلوات  بفرستین.   بلند به ائمه سلام کنید.     نمیدونم ولی واسه   من خوب بود انگار  انرژی مثبت تو خونه پخش میشه.  انرژی های منفی میرن.    سر اذان بذارید تو خونه با صدای بلند پخش بشه.   و با دقت گوش کنید  تکرار کنید. به  صدای اذان و صوت قرآن بی توجه نباشید.   اینارو واسه  ماها  فرستادن.  کور  و کر نباشیم.

متاسفانه عطرهای نرگس و مریم که گرفته بودم تموم شدن... تهران همه جا تعطیله به خاطر شرایط پیش اومده نم ...

خیلی خیلی

من تو سجاده م هم گذاشتم هر بار میرم سجده عمیق نفسش میکشم حس خوبی‌هم میده

تو خونه   صدای اذان بلند بذارید.  گاهی بذارین حس معنوی تو خونه هاتون ایجاد بشه با صدای اذا ...

چه عالی توصیه میکنی

من چند وقته شب ها قبل خواب سوره ی یس میذارم پخش شه و مثل لالایی برام هست و میخوابم سوره ی آرامش بخشی هست

مناجات شعبانیه هم خیلییی قشنگ هست این روزا بذاریم پخش شه من آرامش میگیرم باهاش