2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 845358 بازدید | 4290 پست
یه مطلب واستون نوشتم

عزیزم میشه جواب منم بدی؟

روغن زیتون نمیدونم از اونایی بگیرم که جلو خودمون میگیرن

یا اونایی که مغازه ها داره و حاضریه

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
جمعه ها بیرون رفتن و آتیش روشن کردن عادت خانواده ی ماست. ولی منِ افسرده با این چیزا حالم خوب نمیشه. ...

عزیز  شما عادات غذاییت و تغییر بده ورزش و پیاده‌روی هم داشته باشه   و کل چیزایی که گفتم.  تنها به مورد اصلا جواب نمیده. همه مکمل و زمانبر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میشه جواب منم بدی؟ روغن زیتون نمیدونم از اونایی بگیرم که جلو خودمون میگیرن یا اونایی که مغاز ...

عزیز پیدا کردنش سخته از اینا که جلوت میگیرن من نمیخرم . خیلی تقلب داره. چند جا بگرد. شما فعلا یه مارک خوب بخر. منتها دنبالش باش از شمال مستقیم بخری . 

من کرج هستم شماکجاهستید جای معتبرومارک معتبرمیشناسید

نه من کرج و تهران نیستم . روغن ارده کنجد بوی کنجد داره . زیتون هم نباید تلخ باشه . روغن زیتون فعلا یه مارک خوب بخرید ولی دنبالش باشید از شمال فله  بخری بدون مارک از آدم معتبر

عزیز پیدا کردنش سخته از اینا که جلوت میگیرن من نمیخرم . خیلی تقلب داره. چند جا بگرد. شما فعلا یه مار ...

مارک چی خوبه؟

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
دوست عزیز کارهایی که اینجا نوشتم همه مکمل هم هستن  َ. واسه درمان شما حتما باید تغذیت اصلاح بشه . حتما باید تحرک بیا در برنامه روزانه ات. حتما باید در طی روز ارتباطات اجتماعی داشته باشی  حتما باید ارتباطات معنوی داشته باشی.  و.........