2777
2789
عنوان

به خاطر یه مسئله تو گذشته همسرم قهر کردم از خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 4618 بازدید | 185 پست
خب نخوابیده دیگهگیج میزدهاگه میگرف میخوابید که اینجوری نمیشد

میگم که.تا حالا آلپرازولام خوردی؟ حتی دوز نیمش هم قویه.آدم نعشه میشه.روی پله تعادلش رو از دست داده افتاده.خودت میگی خودکشی نبوده اتفاقی بوده.خدا بیامرزتش.

تااینجا ک شوهرت قشنگ یه مشت دروغ بت گفته چون تا وقتی حس نباشه پسر بایه دختر حتی چت ام نمیکنه توام ب ...

من که نمیگم حسی نبوده

ولی چیز عاطفی واضح بینشون نبوده

یعنی دختره رو تنها بیرون نبرده هیچ وقت

ولی تو آب نمکش بوده

اگه حسی کلا نبود که دختره رو زارت ریموو انفالو نمیکرد،بی تفاوت میذاش بمونه

اینجوری یعنی عملا دختره اینو دوس داشته،اینم میدونسته و بازم باهاش حرف میزده و بهشم نه میگفته میخوامت نه میگفته نمیخوامت

مث همین رابطه های سیچویشن شیپ که الانیا دارن

نه حسودی نمیکنم واقعا به یه مرده بدبخت که باهاش اینجوری رفتار کرده.کاش حداقل مثل آدم باهاش میرفت تو رابطه بعد مثل آدم کات میکرد و اینجوری نمیکرد باهاش.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما می گی باید مراعاتشو می کرد خوب مراعاتشو کرده بوده دیگه دختره آویزون بوده اینم نمی خواسته غرورشو ...

آخه بحث کمبود محبت نیس

آدم بعد یه سنی محبت جنس مخالفشو میخواد

میدونم گناه نکرده ولی خب من خودم باشم کسی آویزونمم بشه یا حسی پیدا کنه همون روزای اول رک بهش میگم حرفمو

حداقل نمیذارم فک کنه بازیش دادم

دیگه هرکاری کرد میگم من دیوونش نکردم و تقصیر خودشه

اول اول کمتر درد میکشه تا بی برنامه امیدوارش کنی

من فهمیدم باهاش چطوری حرف میزده

خیلیییی دو پهلو

خیلی آدم حساسی هستی.همیشه مسائل رو برای خودت بزرگ می کنی یا توی این مورد فقط این جوری شدی؟

نه

یهو خیلی سر این حالم بد شد

نمیدونم چرا

آخه بحث کمبود محبت نیسآدم بعد یه سنی محبت جنس مخالفشو میخوادمیدونم گناه نکرده ولی خب من خودم باشم کس ...

تهش می گم تو آب نمک گذاشته تش درست؟ اب نمک یعنی اینکه گفته اینو داشته باشم حالا اگر کیس بهتری اومد فبها اگر نه اینو از دیتش ندم.پس در این فرض هم قضیه بازی کردن با طرف مقابل نبوده، قضیه این بوده که طرف جدابیت صد در صدی براش نداشته و در موردش نتونسته با خودش به تصمیم صد در صد برسه.

ببین پسرا مثل دخترا فکر نمی کنن، به خاطر همینم می گن اگر رابطه خارج از چارچوب لاشه دختر ببشتر صدمه می بینه.

همین که شوهرت قولی به دختره نداده و حرفی از ازدواج نزده و امیدوارش نکرده، از نظر وجدانی خودش رو مسوول نمی دونه.

اسی اگ ماجرا دقییییقا بدون کم و کاست اون چیزیه ک تعریف کردی شوهرت مقصر هست ولی نه در این حد ک بگیممرگ دختره تقصیر شوهرتوعه

دختره قطعا از نظر روانی و خانوادگی اونقدر کمبود داشته ک تن ب این رابطه داده و اینکه در اخرت اگ ب شیطان بگی مقصر تویی میگ من فقط پیشنهاد دادم خودت قبول کردی

یعنی مسئول تمام رفتارهای ما خودمونیم ن کسی دیگ 

ولی خب شوهرتم ب شدت نادونی کرده 

پس از خودشونم نگذرن که یه دختر افسرده با کمبود محبت تحویل جامعه دادن.من موافقم که شاید شوهرت دختره ر ...

نه حادثه که بوده

ولی خب اینم نباید با حرف تحریکش میکرد

بعدم چتای اون شبش اینطوری بوده که هی دختره میگفته فلانی تو رو خدا نرو من یهویی نمیتونم

همسرم میگفته اذیتم نکن پیام نده دیگه

پیامتو نبینم

بعدم گفته فراموشم کن به خاطر خودتم شده فراموشم کن

اینم گفته من نمیتونم 

همسرمم گفته دختر خوبی هستی.نمیخوام ناراحتت کنم.هیچی نگو.هم من الان اذیت میشم هم خودت.بذار دوتامون راحت باشیم.

و تموم.

بعدشم محبت جنس مخالف رو همه می خوان، ولی به چه قیمتی؟ چرا این دختر متوجه نبوده که داره مورد سو رفتار قرار می گیره؟ چرا به قول شما قبول کرده تو آب نمک بمونه؟ چرا عزت نفس نداشته؟

اینا همه مربوط می شه به دوران کودکی و محیط خانواده. افسردگی هم داشته که از قبل. دارو هم که می خورده. 

ببین شوهرتو چه جوری شناختی بالاخره چند سال باهاش زندگی کردی؟ کلا از نظر اخلاقیات به استثنای این مورد ...

۲ سال

نه تو حالت کلی اکثر اوقات خوب بوده و همیشه متعهد بوده...

بد نبوده در کل

ولی خب نمیدونم چی بگم...

یه جورایی دلم گرفته حس بدی دارم

نه حادثه که بودهولی خب اینم نباید با حرف تحریکش میکردبعدم چتای اون شبش اینطوری بوده که هی دختره میگف ...

شوهرت نمی خواسته دختره دیگه بهش پیام بده چون تو توی زندگیش اومده بودی.می ترسیده تو  ببینی  تو رو از دست بده. این قدر جناییش نکن شوهرت برای چی باید می خواسته که اون دختر رو تحریک کنه. به نظرم هر کی جریانو برات تعریف کرده خیلی ظریف طوری تعریف کرده که تو کاملا به شوهرت بدبین بشی

می گم چند ساله با شوهرت زندگی می کنی دیگه لابد یه شناختی نسبت بهش داری. چطور یه دفعه انقدر بی اعتماد شدی بهش و فکر می کنی یه قاتل روانی بی وجدانه؟

عجیبه برام.البته احتمالا الان توی شوک احساسی هستی و منطقت درست کار نمی کنه.یکم زمان بگذره بهتر می تونی فکر کنی.

اسی اگ ماجرا دقییییقا بدون کم و کاست اون چیزیه ک تعریف کردی شوهرت مقصر هست ولی نه در این حد ک بگیممر ...

آره

ولی خب من میگم وقتی میبینیم یکی مریضه

افسردگی شدید داره

انسانیش اینه که کمکش کنیم

این میتونسته جلوشو بگیره

یه چن وقت بذاره تو پیجش بمونه و انگولکش نکنه

دختره که تو اون ۴ ماه پیامی نداده بود و کم کم داشت بی خیال میشد

مام سه سال بعدش نامزد کردیم

حالا میذاش سه سال این بمونه نه که باهاش اینجوری کنه

شاید تو این سه سال خودش با یکی دوست میشد بی خیال میشد

یعنی میگم حداقل تاوان آب نمک گذاشتنشو میداد

به خدا اصلا برگام ریخته

گند زیاد زده ولی هیچ جوره تو کتم نمیرف آدم به کشتن داده باشه

خداییش دیگه نوبر بود این

همینه که می گن زنا نمی تونن قاضی بشن گلم😊

هر جرمی دو جز دارهکه باید محقق بشه تا مجرمیت کسی احراز بشه جز فعلی و جز فاعلی

جز فعلی یعنی اون کار داتا جرم و گناه باشه در مورد فعل گناه همسرت صحبت کردن بدون چارچوب با یه جنس مخالف بوده که حراما به خاطر همین عوارضش ولی در این گناه هم شوهرتو و هم دختره به یه اندازه سهیمند

جز فاعلی یعنی نیت... یعنی نیت شوهر تو مثلا از قطع رابطه با اون دختر این بوده که اون دیوونه بشه و بره خودسو بکشه و شوهرت لذتشو ببره

این طوری بوده آیا؟ مسلما نه. و بلکه هیچ وقت پیش بینی نمی کرد این حادثه رو

ولی دلیل این که چرا افسرده نشده و شوک روحی نشده و عزاردار نشده:

1. حس خیلی خاصی به دختر نداشته

2.در مرگ دختر از نظر وجدانی خودش رو مقصر نمی دونسته

آرهولی خب من میگم وقتی میبینیم یکی مریضهافسردگی شدید دارهانسانیش اینه که کمکش کنیماین میتونسته جلوشو ...

بابا بی خیال همه که روانشناس نیستن. شاید فکر کرده این بهترین روشه. حالا اگر بهش نمی گفت و باهاش صحبت می کرد خودت تو نامزدی می فهمیدی، قبول می کردی دلیلش رو که دختره بهم وابسته س. خواستم به تدریج باهاش کات کنم که صدمه روحی نخوره؟

یا متهم به خیانتش می کردی؟!

اصلا من می گم این دختره خدابیامرزدش، ولی ذره ای غرور و عزت نفس نداشته. آدم بفهمه شوهرشم تو رابطه س، کنار می ذارتش. ولی این قبول نمی کرده بازم التماس شوهرت رو می کرده که باهام تو رابطه بمون و من نمی تونم و... با این که واضحا بهش گفته که یه رابطه جدی رو شروع کرده و با این که قبلنم هیچ قولی بهش نداده بوده.