2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853203 بازدید | 4299 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شیره یگوشت چه جوری درست کنم؟ 

یه تیکه گوشت بنداز داخل شیشه مربا یا لیوان.  بعد لیوانتو بذار داخل یه قابلمه در دار که نصفه آبش کردی. لیوان باید ثابت تو قابلمه بایسته. سطح آب داخل قابلمه از سطح لیوان کمتر باشه. بعد در قابلمه رو ببند و زیرشو روشن کن. در قابلمه رو ببند. آب داخل قابلمه که جوش بیاد بخار میکنه با بخارش گوشت داخل لیوان میپزه. و شیره رش در میاد داخل لیوان. بعد 45 تا یک ساعت، مواطب باش آب قابلمه کم نشه اگه کم شد باید آب جوش بریزی تو قابلمه. آب سرد بریزی لیوان میشکنه.

سلام دوستان يه جايي خوندم توي يكي از كشورهاي اروپايي حركاتي كه ما در نماز انجام ميديم مثل ركوع سجده رو در جاهايي از شهر نصب كردند و به شهروندانشون توصيه ميكنند براي آرامش بيشتر اين حركات رو ده دقيقه سه بار در روز انجام بدن و همزمان هر آهنگ آرامش بخشي رو كه دوست دارند بخونند نماز ژن هاي خوب بدن رو تقويت ميكنه علاوه بر آثار روحي آثار جسمي فراواني هم داره از بهترين حركات ورزشي حركات نماز هست وقتي سر رو روي مهر كه از جنس خاك هست ميذاريم در واقع تمام انرژي هاي منفي به خاك منتقل ميشه مثل كاري كه سيم ارت انجام ميده و بارهاي الكتريكي رو به زمين وصل ميكنه و باعث خنثي شدن ميشه اين كار با سجده در بدن ما اتفاق ميفته و سجده طولاني همچنين باعث تقويت و بهبود سيستم گوارشي ميشه خالق ما به بدن ما انسانها بيشتر از خودمون آگاه هست درصد بيشتري از بدن رو روح تشكيل ميده پس مراقبت از روح يعني مراقبت از جسم يادمون باشه همونطور كه حواسمون به غذاي جسم هست به غذاي روح هم توجه كنيم

سلام . خدا خیرتون بده خواهر خوبم . امروز همش براتون دعا کردم . خیلی وقته که مونده بودم برای درمان افسردگیم به جز دارو چکارکنم . که با تاپیک  عالی شمااشنااشدم . میشه درخاست دوستی منو قبول کنید .  

سلام دوستان آرسنيك توي كشور ما زياده و كشورهاي ديگه اين آرسنيك رو با قيمت ناچيز وارد كشورشون ميكنند و با استفاده از اون داروهاي دور از جون همه عزيزان ضد سرطان ميسازند و به قيمت زياد به خودمون برميگردونند آرسنيك يكي از مواد تشكيل دهنده ي اين داروهاست اين ماده بدن رو به طور طبيعي تقويت ميكنه در واقع مثل شيمي درماني طبيعي ميمونه از شكل گرفتن توده جلوگيري ميكنه و يا كوچكترشون ميكنه فضولات نواحي تناسلي از طريق موهاي زائد ناحيه تناسلي و فضولات اندام رئيسه مثل قلب و كبد و ريه از طريق موهاي زير بغل دفع ميشه و با اپيلاسيون اين فضولات از بدن دفع نميشه و باعث انواع كيست ها ميشه اين روش موها رو به مرور كم ميكنه و فضولات رو از عمق بدن بيرون ميكشه يك سودا زدا هست با اين روش هيچوقت عفونت نميگيريد بدن استوار و محكم ميشه يعني چاقي خوب براي بدن به ارمغان مياره احساس سبكي و نشاط ميكنيد موقع درست كردنش با آب جوش مخلوط بشه زياد شل نباشه و بهتره با كاردك برداريد بعد بشوريد با پودرهاي تيزبر بازاز اشتباه نشه حتما بايد آرسنيك دار(زرنيخ دار )باشه تا اين اثرات رو داشته باشه براي تمام بدن هم ميشه استفاده كرد به جز صورت پوست بدن رو شفاف ميكنه يك روايت داريم كه مومن بايد هر ١٥روز نوره بكشه اگر از ٤٠روز بيشتر شد از ما نيست و حتي پول قرض كنه و استفاده كنه اين نشان دهنده ي اهميت استفاده از نوره هست

دوست عزيزم من يه جايي خوندم  بايد رنگش متمايل به زرد يا سبز باشه بوي معطر نداشته باشه وقتي با آب تركيب ميشه بوي بدي متصاعد ميشه كه در واقع همين بوي نوره هم اثرات خوبي بر بدن داره بهتره از جاهاي مطمئن بخريد كه مطمئن باشيد اصله موقع درست كردنش فقط بوي بدي داره بعدش ديگه نه

نشسته نوره كشيدن ممنوع روز چهارشنبه ممنوع جمعه مستحب محل تجمع سودا در بدن بدليل سنگيني رسوبات سودا كف پا هست ٥دقيقه نوره كف پا بگذاريد و بشوييد كشيدن سنگ پا هم خيلي تاثير گذار هست مخصوصا اگر شب پاها رو چرب كنيد نايلون و جوراب بپوشيد و روز بعد سنگ پا بكشيد تاثير خوبي در دفع اخلاط زائد بدن داره و كشيدن كيسه و سفيدآب در حمام هم باعث دفع مواد زائد و احساس سبكي بدن ميشه 

دوستان عزيزم نوره رو به بدن خيس نكشيد چون ميسوزونه با ناخن هم برخورد نكنه با دستكش انجام بديد ناخن رو خراب ميكنه نوره اگر رنگش متمايل به زرد بود خيلي خوبه ولي خاكستري نه اون قسمت هايي از بدن كه مو نداره ولي مجبوريد اطرافش رو نوره بزنيد يه كم وازلين بزنيد كه نوره با اون جاها برخورد نكنه چون ميسوزونه بيشتر از ده دقيقه روي پوست نمونه