2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853217 بازدید | 4299 پست

با سلام خدمت مامانل عزیز و محترم. سال نوتون مبارک. خواستم یک بار دیگه از شما سپاسگزاری کنم که این مطالب علمی و تجربی دقیق رو بیان کردید که کمکی باشه برای بقیه. خیلیییی خوشحال شدم که پستم رو خونده بودید. من چند ماه خواننده خاموش بودم اما دیروز تصمیم گرفتم نی نی سایت برای اولین بار ثبت نام کنم چون خواستم به شما واقعا خدا قوت و خسته نباشید بگم که اینطور دلسوزانه وقت گذاشتید. یکی از بهترین پستهات. 

استارتر عزیز با در اختیار گذاشتن تجربیات و اطلاعات ارزشمندتان و با به اشتراک گذاشتن اونها با دیگران پروردگار ثواب دنیا و آخرت رو برای شما فراهم آورد و خیر و برکت رو در زندگی شما جاری سازد انشالله. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با سلام خدمت مامانل عزیز و محترم. سال نوتون مبارک. خواستم یک بار دیگه از شما سپاسگزاری کنم که این مط ...

سلام گل مهربون.  انشاءالله شما هم سال شادی در پیش داشته باشید. خواهش می کنم.    بنده اصلا لایق تعریف شما نیستم.   شما  خیلی محبت و لطف دارین.
 انشاءالله  همه اهل عمل باشیم خدا هم کمک کنه خوب زندگی کنیم.

دوستان عزیزی که طبعشون سرده و نمیتونن ‌ شیر بخورن.  شیر اذیتشون میکنه    یا حالت تهوع میگیرن حتما حتما  حتما سرشیر محلی بخورن.   بعد از گوشت  سرشیر خیلی به بدن قوت میده.  بنده مدت یکسال اکثر روزها قبل پیاده‌روی  در وعده صبحانه داشتم. و تاثیر عالی داشت.    خواهشا از خامه های سوپری اصلا استفاده نکنید. اصلا معلوم نیست چی هستن.  من گاهی سرشیر نبود خامه سوپری خریدم  اصلا قابل مقایسه نبود.

به خاطر یه اتفاق خیلییی بد که حدود دو هفته پیش اتفاق افتاد شبها خیلیییی بد خواب شدم و چندین بار از خواب میپرم. صبح هم با خستگی زیاااد و خواب رفتگی دستهام از کتف تا انگشتان بیدار میشم. کسی از دوستان هست که این مشکل رو تجربه کرده باشه و راه حلی داره برای درمان خواب رفتگی؟ آیا به مرور بهتر میشه؟ 

به خاطر یه اتفاق خیلییی بد که حدود دو هفته پیش اتفاق افتاد شبها خیلیییی بد خواب شدم و چندین بار از خ ...

عزیز پیشنهاد من اینه که بدنتو خسته کن بعد بخواب. حتما صبح و عصر پیاده‌روی 20 دقیقه داشته باش. قبل خواب یه قاشق عسل خالی بخور. موقع خواب ذکر بگو.  قل هو الله احد بخون .  قرآن بذا  بالا سرت موقع خواب یا بگیر بغلت بخواب.  .  در طی روز اصلا نخواب. فقط در حد یه ربع دراز کشیدن. یه مدت اصلا نباید روز بخوابی.  قبل خواب یه کوچولو صدقه بذار کنار.  در طی روز هم بسم الله الرحمن الرحیم تو خونه زیاد بگو.  از غروب و عصر اصلا سردی نخور. شبا قبل خواب فعالیتتون زیاد باشه. هر وقت ترسیدی شروع کن آیه الکرسی خوندن. نصف شب با ترس بیدارشدی دیگه نخواب.  بلند شو یه آبجوش با عسل یا خرما بخور  کمی قدم بزن. عزیز از سردی بدنه. خواب واسه کسی که سودا بدنش بالاست خوب نیست .  بین الطلوعین بیدارباش.     بعد یه مدت اینارو رعایت کنی  انشاءالله درست میشه.

به خاطر یه اتفاق خیلییی بد که حدود دو هفته پیش اتفاق افتاد شبها خیلیییی بد خواب شدم و چندین بار از خ ...

عزیز کلا افرادی که مشکل اعصاب  دارن  و  باالصطلاح  سودا در بدن زیاده  حتی بیماریهای دیگه  مشکل خواب رفتن دست و پا و دارن.  منم دقیقا شبا کل دستم  خواب میرفت.  یه بار کل نیم تنه بالا خواب رفته بود.  که ترسیدم  نمیدونستم چیه.   شما همون موردهایی بالا رو خصوصا تغذیه و تحرک رو داشته باش. ادامه بده.  آبجوش عسلم داشته باش مرتب.   شما خوب گرمی میخوری  و خوب حرکت میکنی انشاءالله به مرور جواب میده.

سلام استارتر عزیزم شبتون بخیر... برای سومین بار مطالب کل تاپیک شما رو از اول تا آخر خوندم و در یک بر ...

سلام عزیزم   وقت شما هم به خیر.  انشا نتیجه بگیرین. ممنون از شما که واسه سلامت خودتون دقت میکنید.