2777
2789

یه رفیق پسر داشتم خیلیییی باهم رفیق بودیم پیشش از عشقم دردودل میکردمو اونم همیشه عاقلانه راهنماییم میکرد ۲سال باهاش رفیق بودم.... عشقمم میدونس( و خب مشکلی نداشت چون رفیق پسرم مجازی بود) خلاصه یروز ما زدیم به تیپو تاپ هم باهاش کات کردم  و یسال صحبت نکردیم  بعد یروز گفتم بزار زنگ بزنم حالشو بپرسمو یکم صحبتی کنیم.... زنگ زدمو برداشت با خنده جوابمو دادو مهربون بود تو دهنم بود ک بگم چه خبر رل نزدی( فک کنین من حتی برا رل هم شک داشتم ازش بپرسم...) چون چلا ادم اهل رابطه و رلو ازدواج نبود کلا تنهایی دوست داشت خلاصه  هنو نپرسیده بودم ک گفت فلانی میدونی من ازدواج کرذم اولش گفتم شچخی میکنی دیگ نه؟ گفت نهه بخدا... گفتم نه بابا دروغ نگووو😐😂گف  ازدواج کردم به قران خلاصه گفتم خوشبخت بشیو دیگ بهت زنگ نمیزنمو ارزوی خوشبختی براش کردم 

قطع ک کردم مث ابر بهار گریه میکردم گوله گوله اشک میومد از من🤣🤣🤣صب زنگ زده بودم تا خود شب گریه میکرذم  یه گریه ای ک تموومی نداشت هر ثانیه یادش میوفتادم اشکم در میومد( اصلا هیچ حسی بهش نداشتما فقط دلم گریه میخاس) حتی اونروز رلمم بم میگفت چته اشکم در میومد بهش نگفتم تا فکر بد نکنه ولی همش گریه میکرذم

الا مسخرم میاد به حال اونروزم🤣🤣🤣اخه چم بود

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش حس داشتی نمیخوای قبول کنی

بحث حس نیس . دخترا همشون ن بعصیاشون یکیشم من . یکی با شرایطمم اوکی نباشه حتی یه دوستومعمولی باشه بازم ازدواج کنه رل بزنه مرص داریم 😆😆😆

بحث حس نیس . دخترا همشون ن بعصیاشون یکیشم من . یکی با شرایطمم اوکی نباشه حتی یه دوستومعمولی باشه باز ...

مردم  غلام حلقه بگوشتون نیستن که طرف حسی نداری اونم نداره به یکی حس پیدا میکنه ازدواج میکنه همین

بهش حس داشتی نمیخوای قبول کنی

اخه من اگ حس داشتم  خب از عشقم پیشش نمیگفتم 

من اگ حس داشتم اونموقع ک  بودش با یه اشاره میتونستم مال خودم بکنمش بخدا کافی بود لب تر کنم

اگ حس داشتم ک با رلم یا همون عشقم ۴ سال تو رابطه نبودم

اگ حس داشتم ک بعد یروز بازم گریه میکردمو ناراحت بودم 

اگ حس داشتک تو یسال پیگیرش میشذم ببینمم کجاست ولی یسال تموم رهاش کردم...

حرفا میزنی

کل تاپیکامم ببینی نذرو چله اس برا رسیدن به عشقم

یه عشق دارم عشقمم تکه شریک نداره

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
بحث حس نیس . دخترا همشون ن بعصیاشون یکیشم من . یکی با شرایطمم اوکی نباشه حتی یه دوستومعمولی باشه باز ...

حققق🤣🤣❤️

الان بارلت ب کجارسیدی

فعلن داره میشه ۴ سال ک باهمیم 

و خب داستان داریم هنو تا برسیم بهم

احیانا نزدیک پریودت نبود؟؟

چرا چرا بود دوروز بعدش پریود شدم🤣🤣